Özel Gastrocer Tıp Merkezi
Fener Mah. 1988 Sokak No: 3 Fener, Antalya 7160
is...e
5-6 yıldır Kıl Dönmesi rahatsızlığı vardı. Sürekli erteliyordum, kaçıyordum, artık ağrıdan dolayı oturmak, yürümek, uyumam bile mümkünsüz hale gelmişti. Son 2-3 ay hergün akıntı geliyordu. Hayat kalitemi çok düşürmüştü. Hacı Mehmet hocayı seçtim, bi gün sonra muayene olmak için randevuya gittim. Acil ameliyat gerektiğini, 10-15 dakikada biteceğini ve arabayla eve gideceğimi söyledi. İlk başta tereddüt ettim, korktum, hatta eve dönmek istedim. Hoca: gidersen 5 yıl daha ertelersin dedi ve sonra bir şekilde razı oldum. bir saat sonra ameliyat oldum. Benim gibi tereddüt edenlere tavsiyem: bu sorun ameliyatsız bitmez, hep apse yapar, zamanla çekilir sonra 3-4 saat yolculuk sonrası yine tekrarlanır.
İyileşme sürecim: ilk 2 hafta zamanla apse devam etti, sonra yara kapandı, bir hafta sonrasında da dikişler kendi kendine düştü, az da olsa eski ağrıya benzer ağrı vardı oda tam 1 ayın sonunda bitti.Ameliyat yaptırmazsanız iyileşme sürecini benimki gibi uzatmış olursunuz.
h....e
6 7 aydır kanama şikayetlerim vardı, hangi doktora gitsem ilaç krem vs yazıp gönderiyorlardı.bırakın muayene etmeyi kimse önemsemiyordu psikolojik olarak yıpranıyorsunuz bu süreçte çekmeyen bilemez hocamı internetten eşim buldu bir günde karar verip gittik anal fissür ve hemoroid kanaması olduğunu kısa sürede tedavi edeceğini söyledi 20 dk kısa bir sürede operasyon yapıldı sonrasında biraz ağrınız oluyor ne yalan söyliyim ama asla bir cerrahi kesi ile kıyaslanamaz.Bugun 3. Gün kendimi tam toparliyamadım ama Buda geçiçek inşallah ( not:3 gündür kanama yok )
b....ç
Yaklaşık 2 ay önce kendisine basur şikayeti ile gittim. Gayet ilgili çözüm odaklakliydi. Tedaviyi den sonra yaklaşık 1 ay acı ve ağrı yaşasın ama telefonla destek verdi ve ilgiliyliydi. İşini severek yapan bir doktor.
sa...r
Mehmet hocamı internet araştırması sonucu buldum. Daha önce defalarca gittiğim doktorlar farklı ilaçlar ile acımı azalttı fakat çözüm bulamadı, hatta sebebini görmek için muayeneyi bile tam yapmadı. Hocam ile irtibata geçtiğim gün çok ağrım vardı, sağ olsun hemen randevu ayarladı, muayeneyi yaptı, ve tedaviyi uyguladı. Artık hastalığın sebebini ve çözümün ne olduğunu bilmiyorum. İkinci günüm ağrım hiç yok, kendimi mutlu hissediyorum.
Merhabalar
7 yıl önce hemoroid sorunundan (4.evre)dolayı lazer tedavisi geçirdim.Operasyon sonrası 3-4 hafta acı ve ağrı devam etti,çok sıkıntılı ve zor bir iyileşme süreci yaşadığım için hastalık tekrar ortaya çıkınca tedavi görmeye pek sıcak bakamıyordum.Tekrar araştırmaya başladığımda Dr Hacı Mehmet Ulusal Hocanın uyguladığı tedavi yöntemlerini içeren sayfaya rastladım.Hocanın uyguladığı yöntemler hemoroidin evresine göre karma /hibrit şeklindeydi ve 4.evre için bile boğma tekniğini (lazer ile birlikte) kullanıyordu.Memnuniyet yorumlarını da okuyunca randevu alarak 25.01.2024 günü tıp merkezine gittim.Mehmet Hocanın muayene sonrası ekibiyle birlikte sohbet eşliğinde yürüttüğü boğma ve lazer işleminden oluşan operasyonda hiçbir acı duymadım.Yeri itibari ile her açıdan sıkıntılı bu sorundan bu kadar kısa sürede, kolay, acısız ve konforlu biçimde kurtulacağımı söyleseler kesinlikle inanmazdım.
Hacı Mehmet Hocam size çok şey borçluyum.İyiki varsınız, iyiki size rastlamışım..Saygılarımla
g....t
Makat çatlağı problemi ile gittim, botoks yöntemi ile tedavi yapıldı. Tedavi sonrasi doktorun da söylediği gibi bir süre ağrılarım devam etti. Sonrasında tamamen geçti. Memnun kaldım. Tavsiye ederim. Klinik koşulları da temiz ve güven verici idi.
me...n
Selamlar arkadaşlar 10 yıldır hemoroid alakalı çektiğim çileyi hiçbir şeyde çekmedim artık 4.evredeydim tabiri caizse tek atımlık kurşunum kalmıştı iyi bir araştırmadan sonra hecı Mehmet ulusal beyi buldum bir şekilde 26.12.2023 tarihinde sabah randevu randevu aldım acılar içinde saat 11 de yetiştim 3 dk lık görüşmeden sonra teşhisi koydu lastik boğum uyguladı 10 yıllık çile 5 dakikada bitirdi bir kaç ilaç yazıldı acısız bir şekilde ayrıldım ilk gün sürekli tuvalete çıkma hissi oluyor sonrasında yeniden doğmuş oluyorsunuz beni bu illetten 5 dk da kurtardı herkese tavsiye ediyorum
i̇...d
Doktor bey'e 2022 yılı Eylül ayında 10 yıldır çektiğim hemoroid ve makat catlagi şikayetiyle gitmiştim. 15 dk lik bir operasyon sürdü iki ay sonra ağrım azalsa da tam geçmemişti bu süre zarfında hep görüşebildim ve sabretmemi söyledi 4-5 ay sonra agrilarimdan tamamen kurtuldum beni hayata döndürdü diyebilirim Allah razı olsun kendisinden..
er...r
mehmet hocama teşekkür ediyorum çok ilgili ve alakalı hastalık konusunda detaylı açıklama yapıyor ve sizi rahatlatıyor bugün operasyon geçirdim anal fistül'den kesin çözüm dedi kendisi bir daha tekrarlamayacagını belirtti hocamıza güveniyorum herşey için teşekkürler hocam ve ekip arkadaşlarına..
Özel Gastrocer Tıp Merkezi, Antalya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Gastrocer Tıp Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Gastrocer Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Gastrocer Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Gastrocer Tıp Merkezi, toplam 13 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apse Insizyonu Ve Drenajı, Esnek Sigmoidoskopi, Fıtık Ameliyatı, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Gastroskopi, Helikobakter Pilori Nefes Testi - Üre Nefes Testi, Hemoroidde Lastik Band Ligasyonu, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi, Genel Cerrahi Randevusu.
Özel Gastrocer Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Gastrocer Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Gastrocer Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Gastrocer Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Gastrocer Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Gastrocer Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Gastrocer Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Gastrocer Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Gastrocer Tıp Merkezi nerede?Özel Gastrocer Tıp Merkezi adresi Fener Mah. 1988 Sokak No: 3 Fener Antalya şeklindedir.