Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi İzmir ilinde Akçay Caddesi No: 266 Gaziemir adresinde bulunmaktadır.

Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
  • Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Aviva Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Diğer (İade)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. İlker Özdemir Diğer

DR İLKER Beyle perianal apse rahatszılığımda tanıştım çok ilgili ve sıcak kanlı davrandı.yapmış olduğu amaliyatla ve düzenlemiş olduğu tedavi sürecinde kendimi çok iyi hissettim.

Op. Dr. Kenan Vasfi Ergun Diğer

kenan vasfi ergün doktorumuzdan bel ve boyun ağrısı şikayetlerim için gittiğimde hasta iletişimi ve muanesi sonucunda çok memnun kaldım .

Op. Dr. Nihan Aladağ Kulak Burun Boğaz Randevusu

Aşırı baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetiyle nihan beye gittim uyguladığı manevra ve tedaviyle çok şükür iyilestim

T
    Uzm. Dr. Züleyha Korkmaz Diğer

Karın ağrısıyla acil olarak gittim doktor Züleyha hanım yaptığı tetkikler sonucunda apandist teşhisi koydu ve yapılan hızlı işlemlerin sonucu rahatsızlığım giderildi çok ilgili bir doktor

Uzm. Dr. Züleyha Korkmaz Diğer

Karın ağrısı halsizlik ve bulantı şikayeti ile başvurdum. Doktor hanımın yapmış olduğu tetkikler sonucu vermiş olduğu tedavimden ve ilgisinden çok memnun kaldım.

Uzm. Dr. Adem Uzun Diğer

Hipertansiyon yüksek tansiyon sıkacağım vardı birçok doktora gittim ama bir çözüm bulamadım Dr Adem Hocaya öneri üzerine başvurdum ilgisiyle tedavisiyle okadar memnun kaldı ki sayesinde normal hayatım düzene girdi herkese tavsiye ederim

Y
    Uzm. Dr. Handan Atalan Diğer

Ellerimde oluşan siğiller için Dr Handan Hanıma başvurdum uygulamış olduğu tedavi sonrası şikayetlerimden kurtuldum herkese tavsiye ederim

Uzm. Dr. Züleyha Korkmaz Diğer

Annemin geçmek bilmeyen enfeksiyonunun sebebini bulan doktorumuz Züleyha hanım iyiki var bizlere yaklaşımı çok samimiydi ve ilgiliydi. Her şeyi detaylıca sabırla bizlere izah etti. Züleyha hanımdan çok memnun kaldık.

Op. Dr. İlker Özdemir Diğer

Genel Cerrah Doktorunuz İlker Beye Muayane oldum geçmeyen gastrit şikayetim mevcuttu yapılan endoskopi işlemiye ilaç tedavisi uygulandı şikayetlerim İlker Beyin sayesinde geçti.Herkese tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Handan Atalan Randevu

Sayın Handan Hanım, akne ve sivilce şikayetimle, doğru yöntemlerle tedavimi kısa ve mükemmel bir şekilde bitirdi. Kendisine ve cerrahi tıp merkezindeki çalışanlara ilgi ve alakası için minnettarım. Kesinlikle tavsiye ederim