Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi
- HDI Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
a....k
Ben dışarı çıkamaz hale gelmiştimki artık bi yardım almam gerektiğini düşünmeye başladım ve bı anda karar verdim.şansıma Fuat hocaya denk geldim.yorumlara katılıyorum fazlası var eksiği yok.onun sayesinde zihnim arındı çünkü ilaç yazıp yollamadı şikayetlerimi en ince detayına kadar dinledi ve tespit etti.3 aydır gidiyorum gerçekten çok olumlu değişimler yaşıyorum her geçen gün kendimi biraz daha keşfediyorum.ben aslında yetenekliyim zekiyim vs ama neden kendimi bertaraf ediyorum herşeyden demeye başlatım artık.ve artık kendime sonsuz güveniyorum..keşke daha önce gitseydim.Allah razı olsun
ze...
Mustafa hocam anjiyomu yaptı ne ağrım oldu ne de morarma çok memnun kaldım ilgisi ve alakası da ayrıca beni çok memnun etti. Hastanede kaldığım sürece hemşirelerin güleryüzü ve hizmetide çok iyidi.
es...a
Doktor bey çok ilgili ve çok sıcakkanlı kendisi sayesinde stresimden kaygimdan kurtuldum iyiki gitmişim kendisine bir dost gibi yaklaşımda bulunuyor rahatlıkla konuşabiliyor sunuz
y.....
Obsesyon dolayısıyla bir çok doktora gittim. Bu illet gençliğimden beri beni takip ediyor. Oya Hanım’a tavsiye üzerine gittim. Yaklaşık 1 yıldır devam ediyorum. Kendisi çok ilgili bir doktor. Beni çok dikkatle dinliyor ve anlıyor. Etrafımdakileri ve özellikle ailemi bezdirmiştim. Tedavi süreci boyunca bana çok destek oldu. Şimdi çok daha iyiyim.
Alanında çok iyi bir hekim.Depresyon şikayetlerim onun tedavisi ile geçti.Çok yardımcı oldu.Herkese tavsiye ederim.
İletişimi çok iyi, tespitleri yerinde, çok faydalandım. Panik bozukluğum vardı, şimdi başa çıkabiliyorum.
Oya hanım, takıntı ve kaygılarımı iyileştirdi. Sadece ilaç tedavisi değil psikoterapist olarak da çok iyi.
Beyhan Dehmen
ad...
7 yaşında kalp ameliyatı açık baypas oldum hocam dan Allah razı olsun çok şükür şuan çok iyim 29 yasindaym evliyim harika bir doktor tecrübesi ve bilgisi ile tam bir alanında başarı kat etmiş hocam dir Allah uzun ömür versin inşallah
d....k
Rutin gebelik kontrolüne gidiyorum, empati düzeyi yüksek donanımlı bir doktor.
go...
Şefik beye doğum öncesi kontrol için gidiyorum.
Gerçekten çok ilgili ve pozitif bir doktor.
Her gittiğimde detaylı kontrol yapıyor, çok iyi bilgilendiriyor. İlaçları kullanımımı takip ediyor.
Çok memnunuz kendisinden. Umarım doğum yapacağım zamanda, doğumumda kendisi bulunur.
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, Gaziosmanpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, Gaziosmanpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Nefrolog, Radyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Psikiyatrist, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Psikolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Psikiyatristi, El Cerrahı, Hematolog, Ürolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Gastroenterolog, Metabolik Cerrahi Uzmanı.
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, toplam 451 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Karaciğer Kan Testleri, Kemik Iliği Biyopsisi, Kemik İliği Transplantasyonu(Periferik Hematopoiet, Lenfaferez, Lökoferez, Splenektomi.
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi nerede?Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi adresi Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51 Gaziosmanpaşa şeklindedir.
Gaziosmanpaşa bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Gaziosmanpaşa bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Gaziosmanpaşa bölgesindeki Radyolog klinikleri
Gaziosmanpaşa bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Daha fazla (15)Gaziosmanpaşa Mide Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Diyabet (Şeker Hastalığı)
Gaziosmanpaşa Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Gaziosmanpaşa Karaciğer Hastalıkları
Gaziosmanpaşa Gastrointestinal Kanama