Özel Genesis Hospital
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
me...…
Mustafa Odabaşı annemin uzun yıllardır sancısını çektiği safrakesesi ameliyatını yaptı. İnanın oradan çıkan taşlara çok şaşırırsınız. Annemin çektiği sıkıntılara son verdiği için kendisine minnettarım. Ameliyatı 1 hafta önce kapalı gerçekleşti bugün de kontrolü vardı. Gayet yolunda işler. Zaten kapalı ameliyat olduğu için annem ertesi gün ayaktaydı. Doktorun yaklaşımı iletişimi çok çok iyi. Buradan kendisine bir kez daha sevgilerimizi sunalım.Safra kesesinde taş problemi olanlar tereddüt etmeden Mustafa beye gidebilirler.
Oğlumu 1. Ve 3. Ay kontrolleri için Abdülkadir Özel’e götürdüm. Vücudundaki kızarıklıkları sorduğumda kızarıklıklara bakmadan normaldir 1 yaşına kadar geçer dedi. 3. Ayında tekrar sorduğumda yine aynı cevabı aldım. Bir aile hekiminin bu çocuğun alerjisi var demesi üzerine oğlumu alerji bölümüne götürdüm ve oğlumun yumurta, fındık ve yer fıstığına alerjisi olduğunu öğrendim. Abdülkadir hocaya sorduğumda alerji olabilir deseydi ve beni o bölüme yönlendirseydi iyi olurdu. İlgi ve alaka konusunda memnun kalmadım başka bir doktorla devam edeceğim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...
Tülün hocamızla yeni tanıştık epilepsi ile tanıştı poyrazımızın doktoru dıyorum artık diye düşünüyorum inşallah bu uzun süreçte oğlumuza vereceği tedavi, ilgi ve görüşleri oğlumuzu yaşam kalitesini artıracak ve iyileşecektir.
el...
Mahmut hoca ailemizin doktoru oldu. 3. Çocugumu da hayırlısıyla kendisi dogurtacak. Bilgisine emeğine hayranim. Çok çok iyi bir doktor. Gözü kapalı ne derse yaparım o derece kendisine güveniyorum. Allah sizleri başımızda.n eksik etmesin :)
eb...u
Biz karı koca çok pimpirikli bir bireyiz.Bize rağmen bıkmadan usanmadan her sorduğumuz soruya içtenlikle cevap veriyor.Ve mesleğinde en iyi doktor bilgisi ve uyguladığı tedavi ile bizde bitmez bilmeyen ateş sorunu vardı.Çon şükür Erkan hoca sayesinde kurtulduk.İyi ki varsınız hocam süslü Pakize ömür Hacer hastanız
pı...
Oglumun doğusundaki doktoruydu zaten. Ilk gördüğü ve hep gördüğü doktorumuz. Sicak kanlı guler yuzlu. Donanımlı ve çocukları çok seven bir doktor. Iyiki denk gelmişiz. Bu zamanda bu kadar sabirla açıklayan dinleyen ve guler yüzüyle hem esimle beni hem oglumuzu memnun eden doktor bulamazdik. Iyiki varsiniz hocam.
ka...r
Çocuğumun inmemiş testis Ameliyatını, Peniste yapışıklık, Ve sünnet işlemlerini gerçekleştirdi. Gerçekten mükemmel bir doktor. özellikle kendine olan güveni bizim de ona güvenmemizi sağladı. Ameliyat çok çok başarılı geçti ameliyat sonrasında da ilgisi ve bilgisi harikaydı. İyi ki kendisiyle tanışmışız. O kadar doktor araştırdık Şerif hoca da karar kıldık İyi ki de şerif hoca da yapmışız.
s....ö
1 i 8 yaşında diğeri henüz 3 aylık çocuklarımın tüm rutin kontrol ve hastalıklarında kapısını çaldığımız doktorumuz Erkan Yetmiş hocamız, çocuklara gerçekten kendi çocukları gibi yaklaşan, ebeveynlere detaylı olarak açıklama yapan, sabırla dinleyen, empati kuran, alanında çok iyi bir hekim olduğu uyguladığı tedavi ve reçetelerinden belli olan güler yüzlü ve içten hocamıza saygılarımızı sunarım. Ayrıca şu an görev yaptığı Diyarbakır Özel Genesis hastanesi özel sağlık birimindeki personel çalışanların sabrı ve tüm hasta ve yakınlarına içten ilgilerini ayrıca iletmek isterim. Allah sizler gibi iyi niyetli idealist hekimlerimizi ve sağlık sektöründe çalışan tüm emekçileri başımızdan eksik eylemesin.
Yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum burnum eskisi gibi oldu ve yardımcı olmadı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ba...e
Tuncay hocam da daha önce göğüs ameliyatı olmuştum hiç tereddütsüz burun ameliyatımıda yaptırdım
O kadar güzel ve doğal olduk hiç kimse anlamıyor iyiki tanımışım sizi hocam
Özel Genesis Hospital, Kayapınar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Genesis Hospital, Kayapınar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Pratisyen Hekim, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Mikrobiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Biyokimya Uzmanı, Gastroenterolog, Dermatolog, Çocuk Cerrahı.
Özel Genesis Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Genesis Hospital, toplam 457 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Özel Genesis Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Genesis Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Genesis Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Genesis Hospital tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Genesis Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Genesis Hospital aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Genesis Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Genesis Hospital nerede?Özel Genesis Hospital adresi Huzur Evleri Mah. Seyrantepe Bulvarı No:18 Kayapınar şeklindedir.
Kayapınar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kayapınar bölgesindeki Çocuk Cerrahı klinikleri
Kayapınar bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Kayapınar bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Kayapınar bölgesindeki Biyokimya Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)Diyarbakır bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Sur bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenişehir bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri