Özel Gözde Hastanesi Adıyaman
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Hakkımızda
“Toplumun geneline tüm sağlık hizmetlerinin tam teşekküllü sunulması sağlıklı toplumun temel taşını oluşturmaktadır. Her birey kaliteli, güler yüzlü, saygılı, şeffaf ve eşit sağlık hizmeti alma hakkına sahiptir” anlayışı ile yola çıkan Gözde Hastaneleri 5 hastanesi ile hizmet vermektedir.
Gözde Hastaneleri toplam kalite anlayışı ile tıbbi etik değerlerden ödün vermeden, her biri alanında uzman hekimleri ve sağlık çalışanları ile güncel, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetleri ile tıbbın gelişimine katkıda bulunmayı ilke edinmiştir.
Sağlık sektörüne ilk yatırımını 1998 yılında Malatya’da yapan Gözde Hastaneleri arkasından Adıyaman, Konya ve Bolu olmak üzere tıp merkezi, fizik tedavi merkezi, görüntüleme ve diyaliz merkezi gibi çeşitli sağlık yatırımlarında bulunmuştur.
Sağlıkta profesyonel yaklaşımı ve güncel tanı tedavi yöntemleriyle çıtasını sürekli yükselten Gözde Hastaneleri, bugün Malatya, Adıyaman ve İzmir’de toplamda 5 hastane ve 2 cerrahi tıp merkezi ile hizmet vermeyi sürdüren güçlü bir sağlık grubudur.
Sağlık alanındaki yatırımlarına önümüzdeki yıllarda da devam edecek olan Gözde Hastaneleri’nin Aydın’da devam eden hastane projesinin tamamlanması ile birlikte hizmet verdiği hastane sayısı altı olacaktır.
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman
- Vakıfbank Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şeker Sigorta Tüm sigortaları göster
di...
Şimdiye kadar tanıdığım en iyi ,en sevecen, en ilgili Kadın doğum doktoru. Gebeliğim boyunca gerek fiziksel gerek hamilelik süreci motivasyon olarak her konuda yanımda oldu. Önce Allah'ın izniyle daha sonra filiz hocamın sayesinde kızımı kucağıma aldım. Kendisini çok seviyoruz, bizim için çok ama çok değerli. İkinci bebeğimi de filiz hocamın ellerinden almak isterdim. Ne yazık ki Adıyaman depreminden sonra ayrı düştük. Şu an Adana'dayim. Büyük şehirde Filiz hocamda aradığımi bulamıyorum. Eğer filiz hocamda tedavi oluyorsaniz yada gebelik süreciniz varsa gözü kapalı gidebilirsiniz, guvenebilirsiniz. Hoşçakalın,Sevgiyle..
t....a
Doktorumuz ailemizden biri gibi ilgilenerek detaylı açıklamalarda bulundu.Yapmamız gerekenler,öneriler kısmını oldukça verimli bir zaman ayırdı.Besin alerjisi yaşadığımız zorlu günlerde doğru bilgilendirme yaparak sürece katkısından dolayı kendisine buradan teşekkür ediyorum.
yo...
28.12.2021 tarihinde 19 aylık kızımın üst solunum yolu enfeksiyonu sıkıntısı ile arkadaşlarımın da önerisi ile doktorumuzun yanına gittim. Ama sadece enfeksiyon ile ilgili değil tüm genel muayene ve kontrolünü yapıp tek tek bana açıklamasından, ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kalmış olup kendisine teşekkür ediyorum. Her sıkıntımızda gaziantepe gidiyordum. Adıyaman'da böyle ilgili ve işini titizlikle yapan bir doktor ile tanıştığımıza memnun olduk
ec...m
Annem yakını uzun zamandır göremediği için gözlük kullanıyordu. Göz derecesi arttığı için Mete Bey'e giderek niyetimiz yeni gözlük derecesini öğrenmekti. Fakat Mete hocamın yakını görme bozukluklarında başarılı ameliyatlar yaptığını, randevu saatimizin gelmesini beklerken öğrendik. Annem ameliyattan çok korkmasına rağmen Mete hocanın Malatya'da gittiğimiz diğer doktorların aksine güven verici tavırları, hareketleri ve bilgilendirmesi sayesinde annem ameliyat olmak istediğini söyledi. Ertesi gün randevu verdi ve annem iğne vurulmaktan bile korkan bir kadın olarak, Mete Bey'in çalışmakta olduğu hastaneye giderek iğnesiz dikişsiz ameliyatını oldu. Ne bir ağrı hissetti, ne bir acısı sonradan oldu. Kendisi artık gazetenin küçük yazılarını bile gözlüğe ihtiyaç olmadan okuyabilmektedir. Göz sağlığı çok ciddiye alınmalı ve bir hekim ararken mutlaka işinin piri olan bir hekim bulmalısınız.Göz sağlığı konusunda Malatya'nın en iyisi Mete Açıkgöz’dür. Teşekkürler hocam
mu...a
Astigmatım vardı. Gözlük kullanmayı bir türlü beceremedim. Araştırma yaptım ve Mete hocanın alanında en iyisi olduğunu öğrendim. Muayene oldum kendisine. Lazer için gün verdi ve lazerimi sorunsuz gerçekleştirdi. Kendisinin dediği gibi ağrısız bir işlemdi gerçekten. Şu an gözlüksüz isem Mete hoca sayesinde. Sağolun hocam.
y.....
Burunumdan nefes alamiyordum basarili bir ameliyat sonucu su an hic olmadigi kadar rahat nefes aliyorum ve burnumdaki egrilik duzeldi doktorumuza cok tesekkurler ilgisinden dolayi.
ye...n
Bende erektil disfonksiyon denilen sertlesme problemim vardı .... Dr Müslüm bey bu sorunumu tamamen çözdü ... ne kadar teşekkür etsem azdır .... Allah sizden razı olsun
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman, Adıyaman şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Gözde Hastanesi Adıyaman, Adıyaman şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Ürolog, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Gözde Hastanesi Adıyaman, toplam 427 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Da Vinci Robotik Cerrahi.
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Gözde Hastanesi Adıyaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Gözde Hastanesi Adıyaman bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Gözde Hastanesi Adıyaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Gözde Hastanesi Adıyaman ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Gözde Hastanesi Adıyaman hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Gözde Hastanesi Adıyaman nerede?Özel Gözde Hastanesi Adıyaman adresi Eskisaray Mahallesi 702. Sokak No:8 Adıyaman şeklindedir.
Adıyaman bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Adıyaman bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri