Özel Göznuru Göz Hastanesi
Kolejtepe Mahallesi İnönü Cad. No: 6, Gaziantep 27070Uzmanlar
mm...g
Daha önce göz çizdirme ameliyatı olmuştum katarakt oluştu cem hoca ya geldiğimizde cihazlar ölçüyü tam net olarak veremedi cem hocam manüel olarak ölçüm yaptı ve ameliyatımı yaptı çok korkuyordum ama şuan HD kalitede görüyorum sonsuz teşekkürler emeğinize sağlık ne yazsam azdır sonuçta göz bu cem hoca bana göre Türkiye'de sayılır hocalardan bir tanesi başarılarınizin devamını diliyorum
m....u
8 ay önce Cem Öztürkmen'e Lazer ameliyat olmak için muayene oldum. Lazer olmadan önceki muayenede gayet açıklayıcıydı zaman ayırdı. Ama lazer sürecinde ve sonrası muayenede muayene süresi kısa ve ilgi azdı. Ben içerden çıkmadan içeriye yeni hastalar alınıyordu. Ben doktorun tavsiyesi üzerine PRK lazer oldum. Lazer öncesi her iki göz 2 derece miyop, astigmat derecem yoktu yani sıfır. Şuan 8 ay geçti lazerin üzerine sol göz 0.25 sağ 0.75 miyop. Sağ gözümün gözlük ihtiyacı var yani. Bu dereceye düşmesi 3, 4 ayı buldu ve böylece kaldı.
m....a
Katarakt ameliyatı için gittim, başta korkularım vardı başkalarının tavsiyesi üzerine karar verdim, işini çok iyi yapan bi doktor, her şeyi detaylı açıklayan, kendinden emin, kesinlikle tavsiye ederim içiniz rahat olsun...
oğ...n
Öncelikle cem beye teşekkür ediyorum Göz kızarıklığm vardı şu anda geçti ama hâla gözümde bulanklık var tedavim devam ediyor pozitif sonuç alıcağıma inanıyorum Teşekkürler..
Özel Göznuru Göz Hastanesi, Gaziantep şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Göznuru Göz Hastanesi, Gaziantep şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Özel Göznuru Göz Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Göznuru Göz Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Göznuru Göz Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel Göznuru Göz Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Göznuru Göz Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Göznuru Göz Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Göznuru Göz Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Göznuru Göz Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Göznuru Göz Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Göznuru Göz Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Göznuru Göz Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Göznuru Göz Hastanesi nerede?Özel Göznuru Göz Hastanesi adresi Kolejtepe Mahallesi İnönü Cad. No: 6 Gaziantep şeklindedir.
Gaziantep bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Gaziantep bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri