Kolejtepe Mahallesi İnönü Cad. No: 6, Gaziantep 27070

Op. Dr. Cem Öztürkmen Diğer

Daha önce göz çizdirme ameliyatı olmuştum katarakt oluştu cem hoca ya geldiğimizde cihazlar ölçüyü tam net olarak veremedi cem hocam manüel olarak ölçüm yaptı ve ameliyatımı yaptı çok korkuyordum ama şuan HD kalitede görüyorum sonsuz teşekkürler emeğinize sağlık ne yazsam azdır sonuçta göz bu cem hoca bana göre Türkiye'de sayılır hocalardan bir tanesi başarılarınizin devamını diliyorum

Op. Dr. Cem Öztürkmen Diğer

8 ay önce Cem Öztürkmen'e Lazer ameliyat olmak için muayene oldum. Lazer olmadan önceki muayenede gayet açıklayıcıydı zaman ayırdı. Ama lazer sürecinde ve sonrası muayenede muayene süresi kısa ve ilgi azdı. Ben içerden çıkmadan içeriye yeni hastalar alınıyordu. Ben doktorun tavsiyesi üzerine PRK lazer oldum. Lazer öncesi her iki göz 2 derece miyop, astigmat derecem yoktu yani sıfır. Şuan 8 ay geçti lazerin üzerine sol göz 0.25 sağ 0.75 miyop. Sağ gözümün gözlük ihtiyacı var yani. Bu dereceye düşmesi 3, 4 ayı buldu ve böylece kaldı.

Op. Dr. Cem Öztürkmen Diğer

Katarakt ameliyatı için gittim, başta korkularım vardı başkalarının tavsiyesi üzerine karar verdim, işini çok iyi yapan bi doktor, her şeyi detaylı açıklayan, kendinden emin, kesinlikle tavsiye ederim içiniz rahat olsun...

O
    Op. Dr. Cem Öztürkmen Göz kızarıklığı ve bulanık görme

Öncelikle cem beye teşekkür ediyorum Göz kızarıklığm vardı şu anda geçti ama hâla gözümde bulanklık var tedavim devam ediyor pozitif sonuç alıcağıma inanıyorum Teşekkürler..