Diğer kurumları göster
Hakkımızda
Özel Grup Medika Tıp Merkezi
Ahmet Yesevi Mahallesi Hasat Sokak No:2 Üründül Plaza, Nilüfer 16080Uzmanlar
si...ı
Yıllardır tekrarlayan kulak enfeksiyon sorunumda benimle bu kadar ilgilenen doktor olmadı.
Kendisi çok ilgili, bilgilendirici, sorunuma çözüm buldu ve uzun bir tedavi sürecini atlattık. Çok teşekkür ederim Özlem hanım, iyi ki varsınız.
f.....
Bugün Vertigo şüphesiyle babam gitti ve harika bir muayene geçmiş çok mutlu olduğunu söyledi. Aklında şüphe kalmadan bütün tetkikler yapılarak geldiler. Memleketin işini seven hakkıyla yerine getiren hekimlere ihtiyacı var.
t.....
Özlem hanım oğlumun genız eti ameliyatını yaptı ,ınsan olarak mukemmel bir bayan oglumla olan ılgısı konusması amelıyat sonrası bızımle olan iletişimi harikaydı hersey için çok tesekkur ederız mustafa ve ben sizi çok sevdık başarılar dilerim .
TUĞBA DEMİRTAŞ
çi...m
Oğlum doğumundan 6 yaşında Faruk beyi bulana kadar yediğini çıkartıyordu. 6 yaşında geniz ve burun eti ile bademcik ameliyatı oldu. 17 yaşında tam nefes alamıyordu. Tekrar ameliyat oldu. Oğlum şu an 25 yaşında ve sağlıklı. Bizim için çok değerli Faruk bey sayesinde. İstanbul'da ikamet etmemize rağmen ailece gidiyoruz ve herkese de tavsiye ediyoruz. Çok teşekkürler sizlere.
Özel Grup Medika Tıp Merkezi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Grup Medika Tıp Merkezi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru.
Özel Grup Medika Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Grup Medika Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Grup Medika Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Grup Medika Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Grup Medika Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Grup Medika Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Grup Medika Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Grup Medika Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Grup Medika Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Grup Medika Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Grup Medika Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Grup Medika Tıp Merkezi nerede?Özel Grup Medika Tıp Merkezi adresi Ahmet Yesevi Mahallesi Hasat Sokak No:2 Üründül Plaza Nilüfer şeklindedir.
Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri