Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi
Alacaatlı Cad. No:15 Çayyolu, Çankaya 06810Sigortalar
- Allianz Sigorta
- Diğer (İade)
- Yapı Kredi Sigorta
Yıllardır nefes alamam. Fatih bey ameliyat önerdiğinde karta vermem de çok hızlı oldu çünkü bende güven oluşturdu. Ameliyat öncesi ve sonrası dahil tüm süreci titizlikle takip etti. İyi ki ameliyat olmuşum dedirten bir sonuç yaşadım. Nefes almak neymiş şimdi görüyorum. Erteliyorsanız hiç uzatmadan gönül rahatlığıyla ellerine emanet edebilirsiniz
Burnumdaki şekil bozukluğu nedeniyle nefes problemi yaşıyordum. Prof Dr Oğuzhan hoca sayesinde sorunum çözüldü, nefes problemim kalmadığı, şekli de istediğim gibi oldu. Çok iyi bir doktor, işimin ehli.
ke...e
Kendisinde radyofrekans yöntemiyle burnumdaki poliplerin küçültme ameliyatını geçirmiştim. Burnum ameliyat olalı aşağı yukarı 2-3 sene oldu ve hala çok rahat nefes alabiliyorum. Özellikle alerjik bir bünyeniz varsa ve burun tıkanıklığı yaşıyorsanız Fatih hocama görünmenizi tavsiye ederim. Kendisine sık sık boğaz rahatsızlıklarımızda gideriz ve çok güzel destek alırız.
2015 yılından beri tanıdığım en kıymetli hekimlerden biridir Fatih Hocam.9 yıl önce nefes almada ve burun tıkanıklığında yaşadığım sıkıntıyla ilgili geçirdiğim deviasyon ameliyatının sürecinde ve sonrasında yaşadığım rahatlık için Fatih Yalçın hocama minnettarım. Pozitif bakış açısı hastayı rahatlatma ameliyat sonrası ilgisi ve en önemlisi de tedavi sürecini yakından takip etmesi büyük bir destekti benim için.Kendisine minnetim sonsuz
es....
2008 yılından beri doktorum olan Fatih hocam sayesinde alerji dahil KBB ile ilgili kendimin, çocuğumun ve eşimin tüm sorunlarını en iyi, efektif tedavilerle çözdü. Bana ayrıca 12 yıl önce yaptığı burun eti ameliyatı ile sağladığı konfor halen devam etmekte. Çevremde ihtiyacı olan herkese yıllardır da Fatih Hocamı öneririm.
s....e
Uzun süredir yaşadığım nefes alamama, sık hastalanma vb durumlar nedeniyle muayeneye gittiğim Fatih hocamın beni ikna edişiyle ameliyatın gerekli olduğuna kanaat getirdim. Kendisinin özel tekniği ve ilk andan itibaren önümüzdeki süreci tüm netliğiyle izah etmesi çok rahatlatıcı oldu. Ameliyatı olalı 6 ay oldu ve hayat kalitem arttı. Kendisine ve bütün ekibe minnettarım.
Yıllardır korkup ertelediğim burun amaliyatımı Oğuzhan hocayla tanışınca olmaya karar verdim. Amaliyat anında ve sonrasındaki süreci detaylı bir şekilde anlatışı inanılmaz bir güven sağlıyor. Keşke daha önce karşılaşsaymışız çok rahat nefes alabiliyorum ve çok doğal güzel bir burnum oldu.
Hocamız kızım ve oğlumun tekrar eden orta kulak iltihabı şikayetlerini tedavi etti. Öncesinde başka doktorlarla bir türlü sonuç alamadığımız artık yorulduğumuz yiprandigimiz ve gerildigimiz bir sürecin sonunda kendisine başvurmuştuk. Hocamız bizimle net ve yalın konuştu, fazladan hiçbir işlem istemedi ve hızlı sonuç aldı. Allah razı olsun.
Merhaba 8 temmuz 2024 de Profösör Dr Oğuzhan bey tarafından koklear implant ameliyatı yapıldı.47 yaşında tekrar sol kulağımdan ses duyabilmek muhteşem bir duyguydu.Doktorumun bu süreçte cerrahi donanımı ve psikolojik desteği beni dış dünyaya yeniden bağladı.Sosyal çevrede iletişimim ve özgüvenim geri geldi.Saygılarımla...
İlkokulda geçirdigim bir kaza sonucu burun kemiğim kırıldı. 2 kez ameliyat olmama rağmen sürekli sinüzit ve baş ağrısı şikayetlerim geçmedi. Ta ki Oğuzhan hocamla tanışana kadar. 3. ameliyatımı hocam yaptı. Ameliyattan sonra nefes almak nedir ondan sonra anladım. Sık sık sinüzüt olup antibiyotik kullanmaktanda kurtuldum. Nefes almak, kokuları alabilmek, antibiyotikten kurtulmak güzel bir şeymiş.Hepsini Oğuzhan hocam sayesinde öğrendim. Ayrıca bu süreçteki ilgisi de takdire şayandı. Gerçekten mesleğini en iyi yapan hekimlerden birisi kendisi. Tüm yakınlarıma da tavsiye ettiğim ve herkesin memnun olduğu bir değerli bir hocamız. İyi ki varsınız hocam. Sizi tanımak çok güzel. Başarılarınız daim olsun.
Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Gastroenterolog, Geriatri Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikolog, Ürolog, Kardiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Psikiyatrist, Acil Tıp Doktoru, Göz Doktoru.
Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi, toplam 230 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi nerede?Özel Güven Çayyolu Tıp Merkezi adresi Alacaatlı Cad. No:15 Çayyolu Çankaya şeklindedir.