Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Hayat Hastanesi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi 16230Sigortalar
- AIG Sigorta
- Aviva Sigorta
- Avivasa Emeklilik Ve Hayat
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
ra...r
2. Gebeliğim için Merve hanıma tanımadan randevu aldım.Esim ve oğlum dahil olmak üzere ilk gordugumuz an pozitif enerjisine açıklamalı anlatımına güler yuzlulugune ilgisine hayran kaldık.Harika bir 9 ay geçirdik.Her randevuya bebeğimi görmenin yanı sıra kendisini de görmenin sabirsizligiyla gittim.Bu kotu dünyada iyiligin saygı sevgi anlayış ve güler yuzlulugun en güzel ornegisiniz.Her gebenin mutlaka böyle bir doktoru olmalı diyorum.Kendisini çok seviyor sayıyoruz
s....a
Merve hocam sayesinde 37+6 haftalıkken sezeryan doğumun gerçekleşti. Merve hocamla gebeliğimin son haftalarında karşılastık güler yüzlülüğü sabırla sordugumuz her soruya cevap vermesı kısaca gözünüz kapalı merve hocamı tercih edebilirsiniz
si....
Ah canım hocam . Bütün kontroller de en ince detayına kadar herşeyi gösterip her şeyi bizimle paylaştı . Çok şükür çok hızlı doğumum gerçekleşti akşam üzeri 18:30 gibi Suyum gelip 3 cm açıklıkla hastaneye giriş yaptık . 23:28 de oğlumu kucağıma aldım . Hocam arayıpta çok iyi ilerliyorsun ben geleceğim dedi ve 9 cm açıklıkta sancı ile kıvranırken odanın kapısından içeri girdiğin de hocam diyip ağlamaya başladım . Geldi beni kurtaracak kahraman dedim ve (hocam hocam )bağırışlarım arasında 15 dakika da doğumumu tamamlattı . Muhabbet ederek dikişlerimi attı , sağlıkla oğlum kucağımda doğumhaneden dışarı çıktım . Kendisini birazcık fazla yormuş oldum iyi ki varsınız canım hocam
l....a
Değerli doktorum Özlem hanım gebeliğim boyunca ilgisini ve alakasını hiç eksik etmedi. İki gün önce doğum yaptım kendisine minnettarım hiç anlamadan kolayca geçti iyi ki doktorum olmuş
En mükemmel doktor iyiki sizinle yollarımız kesişmiş bu hamilelik sürecimde beni çok rahatlattınız sizin sayenizde korkularımı yendim sizin ilgi ve alakanız hastalarınıza karşı güler yüzlü sıcak kanlı olmanız bana doktor hasta ilişkisi degilde bir abla kardeş olarak yakınlılığınız beni çok memnun etti sizin sayenizde doğum sürecim o kadar rahat geçti ki sağ salim oğlumu kucagıma aldım
Herkese tavsiye ederim böyle mükemmel ve iyi kalpli bir doktora sahip olmak gercekten zor. İyiki siz özlem ballı
Özlem hanıma daha önce birkaç kez annem gitmişti ve memnun kalmıştı ben de ilerde bebek beklerken kendisine gitmeyi daha o zamandan koymuştum aklıma. Evlendikten sonra idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle gittim kendisine ve muayenesinden memnun kaldım. Daha sonra da bebek istedik ve Allah nasip etti tekrar kesişti yollarımız Allah’a çok şükür iyi ki de öyle olmuş. Çok güzel konuşan esprili, gereksiz şeyler söyleyip akıl bulandırmayan bir tavrı var bunu çok sevdim. Doğumum evde suyumun gelmesiyle ve kanama ile başladı çok korktum akşam saatiydi hemen gittik hastaneye ve benden en fazla 5 dk sonra geldi kendisi ve hiç vakit kaybetmeden beni acil sezeryana aldı çok şükür bebeğimize sağ salim kavuştuk. En başından beri yaşadıklarımızı buraya sığdırmam mümkün değil ama Özlem hanımcım okuyunca eminim hatırlayacaktır :) Allah sizden razı olsun
ha...l
Bugün ilk muayenemizi yaptırdık ve doktorumuzdan gerçekten çok memnun kaldık. Sorduğumuz her soruyu sabırla yanıtladı ve bizi çok rahatlattı. Bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Doğum ve hamilelik sürecini birlikte geçireceğimiz için çok mutluyuz. Doktorumuz kendimizi güvende hissettirdi.
nu...n
İlk hamilelipimi de ikinci hamileliğimde de özlem hanıma gittim ve çevremde kim sorarsa sorsun özlem hanımı gözüm kapalı tavsiye ederim ben özlem hamımla hiç araştırmadan karşılaştım ve bu süreçte iyikim oldu kendisi her anlamda o kadar ilgili cana yakın ki hiç bir doktora gitmek istemiyor insan ondan başka doğum süreçimde gece yarısı kalkıp geldi yanıma muayene için sizin gibi doktorlar hep olsun inşallah yolunuz sizin kadar güzel olsun iyiki varsınız olursa üçüncü gelirim yine
se...l
Özlem hanım sevgili doktorum
Hamile olduğumu öğrendiğimde doktor arayaşına girdiğimde iki arkadaşımın tavsiyesi ile ilk randevuya gittim kalbim içim çok ısındı bursa nilüfer de oturmama rağmen Yıldırım'a sabah akşam trafiğini göze alıp sağlıklı bir şekilde doğumumu gerçekleştirdim eli öyle hafif ki karşılaştığım için çok şanslıyım her zaman çok daha iyi yerlerde olacağına gönülden inanıyorum her seferinde Allah razı olsun diye dua ediyorum kendisine
as....
İki kızımıda 22 ay arayla kucağıma sağlıklı bir şekilde almama vesile olan güzel doktorum Özlem hanım,kendisine minnettarım dengeli ve yeterli bilgi vererek gebeliklerimi sorunsuz tamamlattı ardından iki kızımı da epidural normal doğum ile kadınların çok korktuğu doğum bu muymuş dedirterek kavuşmamı sağladı.İki doğumun ardından kendim kalktım duşumu aldım yavrularımı rahatlıkla emzirdim bir gram ağrı sızı hissetmedim.
Özel Hayat Hastanesi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Hayat Hastanesi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Psikiyatrist, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Psikolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Gastroenterolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
Özel Hayat Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Hayat Hastanesi, toplam 372 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Periton Diyalizi.
Özel Hayat Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Hayat Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Hayat Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Hayat Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Hayat Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Hayat Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Hayat Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Hayat Hastanesi nerede?Özel Hayat Hastanesi adresi Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Osmangazi şeklindedir.
Osmangazi bölgesindeki Nörolog klinikleri
Osmangazi bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri