Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi
- Anadolu Sigorta
- Axa Sigorta
- Halk Bankası A.Ş. Mensupları
- Mapfre Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
Cilt lekesi vardı onunla ilgili önemli tavsiyeler de bulundu Zerrin Hanım ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum
ne...
Prof. Dr. Ali Şefik Sanaç'ın 8 senelik takip hastasıyken, Retinamda Coats denilen ender görülen bir hastalığın ön tanısıyla, Bora amcama yönlendirildim. 4 kez kriyo sonrasında hastalığın ilerlemesi durdu. Tam 23 senedir hastasıyım. Yorum yapıp değerlendirmek haddime bile değil. Kendisi ne kadar değerli, ne denli büyük bir icraat yapıyor umarım hastaları farkındadır. Muaynehanesini kapatıp, ardından kendisinden bayrağı devralacak ustalar yetiştirmek için akademisyen olmayı tercih etti. Neyse ki şu an yine özel muayeneye gidebiliyoruz. Eşimi, evladımın gül yüzünü görebiliyor, öğretmen olup öğretebiliyor, okuyorsam Allah sayesinde kendi vesilesi iledir. Bu dünyada yaptıklarının karşılığını vermem mümkün değil, ama ebediyette, ettiğimiz dualar kendisini diğer dünyada da en iyi yere koysun. Eli öpülesi, önünde saygı ile eğilesidir. Bu dünyada hep var olsun. Büyük hasta iken doktorun şevkati o denli önemli değildir belki, ama kendisini tandığımda küçük bir çocuktum. Anne gibi merhametli ve şevkatliydi. Hayatımın iyi ki lerinden, en sevdiklerimdendir.
y.....
1 yıl kadar önce gitmiştim endoskopi ve kolonoskopi yapıldı yazılan ilaçları 4 ay kullandım ancak şifa bulmadım. İlaçların 4 ay süresi dolunca mide yanması gaz vs devam etti Bunu arayıp görevlilere ilettim. Ancak geri dönüş yapılmadı. Baştan sonraki süreç iyi değil. Tavsiye etmiyorum.
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 45 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı, Üroloji Randevusu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Online Diyet.
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi adresi Aziziye Mah. Hoşdere Cad. No: 147 Çankaya şeklindedir.