Özel Hizmet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Hizmet Hastanesi
Osmaniye Mevkii E5 Karayolu, Bahçelievler
b....y
Meltem hanımla doğum yapacağım gün tanıştım. Doktorum yurtdışında olduğu ve yetişemediği için Meltem hanım girmişti doğumuma. Beni ilk telefon konuşmasından doğumhaneye gelene kadar çok rahatlattı. Sanki onun takip ettiği her detaya hakim olduğu bir gebesiydim. Benim ilk gebeliğimdi, ben ne kadar tedirginsem kendisi o kadar profesyoneldi.
Tatil gününde dahi bir telefonumla ilgisini esirgemeyen ve beni teskin ederek yönlendiren,Mert Altınel hoca doğru teşhis ve müdahalesiyle beni endişeelendiren kanamamı tedavi etti.Her safhadaki nezaket ve tevazuuyla ve bilgisiyle bana güven telkin etti.İyi ki siz ve sizin gibi memlekete fedakarca hizmet eden hekimlerimiz var! Av.Ali Arda
gü...n
Okan Hocam Radyofrekans yöntemiyle varislerin ameliyat etti çok kolay ağrısız bir ameliyatdi.Çok şükür bacak ağrılarından sayesinde kurtuldum.Ayrica onun kadar İyi niyetli,hastasını düşünen,açıklama yapan bir doktor görmedim.Ameliyatda önce Allah a sonra ona çok güvendim.Sonsuz teşekkürler hocam
el....
Çok güleryüzlü,bilgili,ilgili harika doktor.Kendisine tesadüfen gittim,şiddetli sırt ve kol ağrısıyla farklı doktorlara muayene oldum.El ve kollarında ki uyuşmalar artınca iş yerimin bağlı olduğu Hizmet hastanesi Kalp ve damar Uzmanı olan Okan beyle tanışmak kısmet oldu.Detaylı muayene edip önce farklı bir bölüme sevk etti daha sonra ise Reynaud Sendromu teşhisi koydu.Kendisine çok teşekkür ederim, ilk defa rastladigim çok ender insanlardan.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edeceğim.Sevgiler
u....a
İki yıl boyunca kimsenin kilom ve yaşım sebebi ile akıllarına getirmediği anlık tedavi yapıp gönderdikleri mide sarkıklığımı Kemal Hoca teşhis etti, gerçekten çok ama çok iyi bi doktor.
e....ö
Mert Bey’i Ocak 2020’de babamın prostat ameliyatı öncesi tanıma imkanı buldum. Tedavimizin başından sonuna kadar yanımızda olduğunu hissettirdiği için ve bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatmamızı sağladığı için teşekkür ederim.
Bizim gözümüzde iyi bir doktor olmanın yanında iyi bir İNSAN…
Herkese gözü kapalı tavsiye ederim.
an...k
bir yıl içinde 6 ay arayla iki dizimden ameliyatımı Tuluıhan bey yaptı.ol dizim menisküs lif yırtılması,sağ dizim protez yaptı.sıcak davranışı,ilgisi,doğru teşhisi için çok teşekkür ediyorum doktoruma Andan Özbay Sabak
Yıllardır burun tıkanıklığı ve ona bağlı olarak uzun süreli geçmeyen faranjit nöbetlerimden dolayı oldukça zorlu dönemler geçiriyordum. Yıllardır gitmediğim KBB doktoru kalmamıştı. Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine Yalçın Bey'e muayene oldum. Alerjiye bağlı konkalarımın şişmesi ile ilgili yaşadığım sorunda ağrısız, kanaması az bir burun ameliyetı operasyonu ile çözüme kavuşturdu. Kesinlikle işinde ve hasta ilişkilerinde çok iyi bir doktır.
ci....
Annemi acile götürdük. Midesi ağrıyordu. Fakat bağırsakları ile ilgili olduğu ortaya çıktı. Acilden Kemal Bey’e aktarıldık. 2 gün boyunca bizden sorumlu oldu. Kendinden emin ve bize gerçekten güven veren duruşuyla annemi tedavi ederek taburcu olmasını sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
r.....
2008 yılı şubat ayında, safra kesesi civarındaki şiddetli ağrı için muayene oldum.
Birtakım tahliller ve ultrason yaptırıp, genel cerrahiye safra kesesinin alınması ameliyatı / değerlendirmesi için sevk etti..
Genel cerrahi uzmanı, sağolsun müteşekkirim kendisine, çekilen ultrason ve tahlillere baktığında, safra kesesi alınmasından çok daha büyük bir sorun olduğunu gördü..
MR çektirdi ve sorunun son derece kritik olduğunu söyleyip, yönlendirmesini yaptı.
Sorunun, iç hastalıkları uzmanı tarafından fark edilmemesi ile yönlendirdiği genel cerrahi uzmanı o bilgilerle ameliyata alsa, o noktada ciddi sorun olabilirdi...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özel Hizmet Hastanesi, Bahçelievler şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Hizmet Hastanesi, Bahçelievler şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ürolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nefrolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Hematolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Dermatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Onkolog.
Özel Hizmet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Hizmet Hastanesi, toplam 271 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Özel Hizmet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Hizmet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Hizmet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Hizmet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Hizmet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Hizmet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Hizmet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Hizmet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Hizmet Hastanesi nerede?Özel Hizmet Hastanesi adresi Osmaniye Mevkii E5 Karayolu Bahçelievler şeklindedir.
Bahçelievler bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (14)Bahçelievler Böbrek Hastalıkları
Bahçelievler İnterstisyel Sistit
Bahçelievler Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar
Bahçelievler Hidronefroz (Böbrek Büyümesi)
Bahçelievler Safra Kesesi Taşları
Bahçelievler Altını Islatma Problemi