Hakkımızda

Özel Hüma Doğum Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 10 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, bulunmaktadır. Özel Hüma Doğum Hastanesi Kayseri ilinde Tacettin Veli mahallesi Kartal Kvş No:58 Seyit Burhanettin Bulvarı adresinde bulunmaktadır.

Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
  • SGK
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Nagihan Sarı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Doğuştan kalp rahatsızlığım vardı ve Nagihan hocam bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadı. Ayrıca erken doğum riksinden dolayı serklaj ameliyatimi da gayet başarılı şekilde yaptı.
    Gerek ilgisi , gerek güler yüzü ile hep olumlu karşıladı bizi. Hasta psikojisinden cok iyi anlayan bir doktorumuz.iyiki yollarımız kesişmiş.kesinlikle her anne adayının gözü kapalı güvenebileceği bir hekim bilgi ve tecrübesiyle her anne adayının yolunun nagihan hocama düşmesini diliyorum

Uzm. Dr. Samet Özer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Alanında başarılı olduğu kadar ilgili bir doktor. Kızım doğduğunda doktor arayışındaydık. Yeğenimin doktoruydu. O vesileyle kızımı da Samet hocama götürmeye başladık. İyi ki de böyle yapmışız. Aylık kontrollerimizde bize bebeğimizle alakalı her şeyi detaylı bir şekilde bize anlatıyor, her sorumuza bizi tatmin edecek şekilde cevap veriyor. WhatsApp üzerinden sorduğumuz sorulara çok kısa süre içerisinde cevap veriyor. Aylık kontrollerimizde kafamızda bir sürü soru ile gittiğimiz zaman rahatlamış bir vaziyette odadan çıkıyoruz. Güler yüzü ilgisi alakası iletişimi kesinlikle muhteşem, alanında da uzman, tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

Ş
    Op. Dr. Nagihan Sarı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Nagihan hanım ile Ocak ayında başladık tedaviye bebek isteği ile gittim kendisine rahim filmi çekildi Şubat ayında yumurta geliştirici tedavi uyguladı Mart ayında bebeğimiz olacağını öğrendik 9 ay boyunca çok güzel ilgilendi bizim ile doğumum da sayesinde çok güzel geçti.Çok ilgili birisi iyi ki Nagihan hanım diyorum hep. Önce rabbimin izni sonra Nagihan hanımın sayesinde evlat hasretim bitti çok şükür.

Op. Dr. Nagihan Sarı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

2021 yılından beri hastasıyım o kadar iyiki bir abla gibi tavsiyeleri konuşması seni dinlemesi hamile kalmadan önce de gitmiştim hamileliğimde devam ettim ve gebelik zehirlenmesi yaşadığımı fark etti ve hemen sezeryana alınıp bebeğimi ve beni kurtarmaya çalışttı Allah bin kere razı olsun bunu yazarken çok içtenlikle yazıyorum ve çok seviyorum Allah'ım ayağına taş degdirmesin İnşallah herkese de tavsiye ediyorum

Z
    Op. Dr. Nagihan Sarı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Bir kadının karşılaşabilecegi güler yüzlü, samimi,icten, tüm sorularına ayrıntılı yanit alabileceği bir doktor iki kızımıda sağlıkla kucağıma almami sağladı.
    Doğum haricinde yaşamış olduğum tekrarlayan enfeksiyon yara rahatsızlığım içinde uygulamış olduğu leep tedavisi ile de sağlığıma kavuştum.

Op. Dr. Nagihan Sarı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Nagihan hanımla gebeliğimin ilk gününden son anına kadar ilgili, açıklayıcı ve detaylı bir şekilde bilgilendirdiğim bir süreç geçirdik.

Güler yüzlü, ilgi ve alakasıyla, harika bir insan kesinlikle tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Nagihan Sarı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Pcos hastasıydım nagihan hocamla tanıştım iyiki tanıştım normal yolla bebek sahibi olamadım aşılama ile ikizlere hamile kaldım nagihan hocanın emekleri sayesinde

I
    Uzm. Dr. Samet Özer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Doğum sonrası çocuk doktoru arayışındaydım, Samet hocamızla birinin tavsiyesi üzerine bebeğim 1.5 aylıkken tanıştım. Birçok soru ile gitmiştim, doktorumuz çok ilgiliydi ve tek tek detaylıca kafama takılan her şeyi açıkladı. Bebeğimle de keyifle ilgilendi, güler yüzlü, tecrübeli. Her soruyu dinliyor açıklıyor zaman içerisinde başka sorum olduğunda mesaj ile ulaşıp sorabiliyorum. Tüm aylık kontrollerimize Samet bey ile devam edeceğiz. Arayışta olanlara tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Samet Özer

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim

Uzm. Dr. Samet Özer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Kızımı 6 ay kontrolü için götürdüm. O kadar detaylı güzel açıklamalı konuştu muayene etti ilgilendi ben daha önceki doktorlarda bu kadar ilgi alaka görmedim Allah razı olsun

Uzm. Dr. Samet Özer

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

K
    Uzm. Dr. Samet Özer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Samet hocamızla 2018’de tanıştık. Kızımın rutin kontrollerini, sağlık problemlerini takip eder, nokta atışı tedaviler uygular. Yenidoğan bebeğimizi sevgi ve güven dolu bakışlarıyla karşıladığında bizim doktorumuz budur dedik. Kızım şu an 5 yaşında ve hala Samet hocamıza devam ederiz.

Uzm. Dr. Samet Özer

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler. Sağlıklı günler dilerim