Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
a....ç
Doğuştan kalp rahatsızlığım vardı ve Nagihan hocam bu süreçte bizi hiç yalnız bırakmadı. Ayrıca erken doğum riksinden dolayı serklaj ameliyatimi da gayet başarılı şekilde yaptı.
Gerek ilgisi , gerek güler yüzü ile hep olumlu karşıladı bizi. Hasta psikojisinden cok iyi anlayan bir doktorumuz.iyiki yollarımız kesişmiş.kesinlikle her anne adayının gözü kapalı güvenebileceği bir hekim bilgi ve tecrübesiyle her anne adayının yolunun nagihan hocama düşmesini diliyorum
ay...n
Alanında başarılı olduğu kadar ilgili bir doktor. Kızım doğduğunda doktor arayışındaydık. Yeğenimin doktoruydu. O vesileyle kızımı da Samet hocama götürmeye başladık. İyi ki de böyle yapmışız. Aylık kontrollerimizde bize bebeğimizle alakalı her şeyi detaylı bir şekilde bize anlatıyor, her sorumuza bizi tatmin edecek şekilde cevap veriyor. WhatsApp üzerinden sorduğumuz sorulara çok kısa süre içerisinde cevap veriyor. Aylık kontrollerimizde kafamızda bir sürü soru ile gittiğimiz zaman rahatlamış bir vaziyette odadan çıkıyoruz. Güler yüzü ilgisi alakası iletişimi kesinlikle muhteşem, alanında da uzman, tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.
ş.....
Nagihan hanım ile Ocak ayında başladık tedaviye bebek isteği ile gittim kendisine rahim filmi çekildi Şubat ayında yumurta geliştirici tedavi uyguladı Mart ayında bebeğimiz olacağını öğrendik 9 ay boyunca çok güzel ilgilendi bizim ile doğumum da sayesinde çok güzel geçti.Çok ilgili birisi iyi ki Nagihan hanım diyorum hep. Önce rabbimin izni sonra Nagihan hanımın sayesinde evlat hasretim bitti çok şükür.
ay...
2021 yılından beri hastasıyım o kadar iyiki bir abla gibi tavsiyeleri konuşması seni dinlemesi hamile kalmadan önce de gitmiştim hamileliğimde devam ettim ve gebelik zehirlenmesi yaşadığımı fark etti ve hemen sezeryana alınıp bebeğimi ve beni kurtarmaya çalışttı Allah bin kere razı olsun bunu yazarken çok içtenlikle yazıyorum ve çok seviyorum Allah'ım ayağına taş degdirmesin İnşallah herkese de tavsiye ediyorum
z....̇
Bir kadının karşılaşabilecegi güler yüzlü, samimi,icten, tüm sorularına ayrıntılı yanit alabileceği bir doktor iki kızımıda sağlıkla kucağıma almami sağladı.
Doğum haricinde yaşamış olduğum tekrarlayan enfeksiyon yara rahatsızlığım içinde uygulamış olduğu leep tedavisi ile de sağlığıma kavuştum.
ha...a
Nagihan hanımla gebeliğimin ilk gününden son anına kadar ilgili, açıklayıcı ve detaylı bir şekilde bilgilendirdiğim bir süreç geçirdik.
Güler yüzlü, ilgi ve alakasıyla, harika bir insan kesinlikle tavsiye ediyorum.
h....ö
Pcos hastasıydım nagihan hocamla tanıştım iyiki tanıştım normal yolla bebek sahibi olamadım aşılama ile ikizlere hamile kaldım nagihan hocanın emekleri sayesinde
i̇....
Doğum sonrası çocuk doktoru arayışındaydım, Samet hocamızla birinin tavsiyesi üzerine bebeğim 1.5 aylıkken tanıştım. Birçok soru ile gitmiştim, doktorumuz çok ilgiliydi ve tek tek detaylıca kafama takılan her şeyi açıkladı. Bebeğimle de keyifle ilgilendi, güler yüzlü, tecrübeli. Her soruyu dinliyor açıklıyor zaman içerisinde başka sorum olduğunda mesaj ile ulaşıp sorabiliyorum. Tüm aylık kontrollerimize Samet bey ile devam edeceğiz. Arayışta olanlara tavsiye ederim.
f....t
Kızımı 6 ay kontrolü için götürdüm. O kadar detaylı güzel açıklamalı konuştu muayene etti ilgilendi ben daha önceki doktorlarda bu kadar ilgi alaka görmedim Allah razı olsun
kü...a
Samet hocamızla 2018’de tanıştık. Kızımın rutin kontrollerini, sağlık problemlerini takip eder, nokta atışı tedaviler uygular. Yenidoğan bebeğimizi sevgi ve güven dolu bakışlarıyla karşıladığında bizim doktorumuz budur dedik. Kızım şu an 5 yaşında ve hala Samet hocamıza devam ederiz.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Melikgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Melikgazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, toplam 198 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi nerede?Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi adresi Tacettin Veli Mah. Seyyid Burhanettin Bulvarı No:58 Melikgazi şeklindedir.
Melikgazi bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Melikgazi bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Melikgazi bölgesindeki Nörolog klinikleri
Melikgazi bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Melikgazi bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Daha fazla (15)Kayseri bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kocasinan bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Aydın bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri