Diğer kurumları göster

• Neova Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Sompo Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Sezgin Şimşek Protez Cerrahisi

Diz protezi ameliyatımızı titizlik ile gerçekleştiren d değerli doktor sayın Sezgin Bey'e tüm ameliyat sürcecindeki hassasiyeti , ilgi alaka ve nezaketi için şükranlarımı sunarım

Op. Dr. Sezgin Şimşek Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ayağım için görmediğim doktor kalmadı.bir tavsiye üzerine sezgin hoca ile yollarımız birleşti.ameliyatimi oldum ve başarılı geçti.Sezgin hocam mersin alanında yeterli bilgiye ve beceriye sahip uzman bı doktor herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Sezgin Şimşek Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı

Çok doktor gezdim ama sezgin hoca gibi bir doktor ile karşılaşmadım çok bilgili insanlıklı ve güler yüzlü dilediğiniz sıkıntıyı sorup çok iyi cevaplar alıyorsunuz içinizi rahatlatıyor ve sadece ameliyat öncesi değil ameliyat sonrası da sizinle bağlantınızı kesmiyor çok rahatsız ettim hocamı allah razı olsun gecede gündüzde hep telefonumu açtı çok bilgili bir hocamız herkese tavsiye ediyorum

Op. Dr. Sezgin Şimşek Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ayağımdaki çıkan ufak bir enfeksiyon için doktorumuzla iletişime geçtim kendisiyle görüşmeler sonucunda koydugu teşhis ve tedaviden dolayı şuan her şey yolunda ilerliyor başarılı ve çok donanımlı bir ortopedist gönülden tavsiye ederim

Op. Dr. M. Kemal Aksoy Diğer

Merhabalar, ben 2013 yılında Mustafa Hoca’ya meme küçültme ameliyatı yaptırmıştım ve süt bezlerine asla zarar olmayacağını söylemişti. Kasım 2024’te anne oldum ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde emziriyorum. Bu yorumu hem Mustafa Kemal hocanın başarısını tebrik etmek hem de ameliyatı düşünenlere yardımcı olmak için yazıyorum.

Op. Dr. Sezgin Şimşek Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ayak bilegimdeki ağrım için gitmistim. Mr cekildi sonucuna gore hemen ilac tedavisine başlandı. ilgili , Güleryüzlü ve bilgi aktarımı çok güzeldi.

Ç
    Op. Dr. Sezgin Şimşek Diğer

Babamin ayagi için gittik ameliyatıni yapti cok başarılı geçti cok iyi bir doktor cok ilgili detayli açıklama yaptı çok babacan mersinde alanında uzman harika bir doktor gözünüz kapali gidebilirsiniz

I
    Op. Dr. Sezgin Şimşek Kaynamayan Kırık Tedavisi

Sezgin hocamız gerçekten bölümünde çok iyi güler yüzlü istediğiniz saatte ulaşabiliyorsunuz detaylı ve sabırla dinliyor başından sagmiyor hatayda 2 defa ameliyat olup iyilesmeyen kaymamayan diz altı kırığı vardı ileri seviyede enfeksiyon vardı ve Sezgin hocayla tanıştık önce enfeksiyonu kurutmak için geçici ilaçlı platin taktı şükür enfeksiyon kurudu ve 2.ameliyatinda kalıcı platini taktı gönül rahatligiyla gelebilirsiniz

Op. Dr. Sezgin Şimşek Protez Cerrahisi

Dr Sezgin bey annemin ayağını ameliyat etti, biz çok memnun kaldık.

Op. Dr. Sezgin Şimşek Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Dizim için gitmediğim doktor kalmadı teşhisi sezgin bey koydu çok başarılı bir ameliyatla çok kısa sürede iyileştim çok başarılı çok ilgili

• Özel IMC Hastanesi, Mersin şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Özel IMC Hastanesi, Mersin şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Acil Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Göz Doktoru, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Mikrobiyolog, Çocuk Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Gastroenterolog, Biyokimya Uzmanı.
  • Özel IMC Hastanesi, toplam 205 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Atriyal Septal Defekt Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti, Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti), Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde).
  • Hayır, şu anda Özel IMC Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Özel IMC Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Özel IMC Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Özel IMC Hastanesi adresi Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198 Mersin şeklindedir.