Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi
Hakkımızda
İRENBE; temel olarak kadın sağlığı alanında çalışan 'Kadın Sağlığı' merkezidir.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi kadrosunda 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, bulunmaktadır. Özel İrenbe Kadın Hastalıkları ve Doğum Tıp Merkezi İzmir ilinde Talatpaşa Bulvarı 1436 sokakno:6 Alsancak Konak adresinde bulunmaktadır.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi
Talatpaşa Bulvarı 1436 Sok.No:6 Alsancak, Konak 35220
Hasta
Alim hocamdan Allah razı olsun eşimde azosperm vardı imkansız dediler mikrotese ameliyatiyla spermler bulundu çok şükür mutluluk gözyaşlarımızın sebebi Alim hocamızdır tanıdığım en mükemmel doktor
6 yıllık mücadele 1 başarısız tup bebek deneyimi ve defalarca kez bir türlü 2.denemeye gidemeyecek değerlere sahipken Ümit hanımla tanışmamız ve şuan ikizlerime hamileyim mucize gibi.Bilgisi güler yüzü ve pozitif yaklaşımı okadar iyi hissettiriyor ki.Kesinlikle tavsiye ederim.Insanlarin hayatına böyle güzel dokunan Ümit doktorum ve onun gibiler iyi ki varlar.Minnettariz.
c....k
Son derece kibar, güler yüzlü, işinde iyi bir doktor. Endometriozis hastasıyım, iki tüpüm de tıkalıydı. Alper Hocamla tedaviye başladık ve ilk denemede gebeyim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
zn...k
1 senedir bebek sahibi olmak istiyorduk. Bir çok doktora gittim fakat yeterli hissetmedim. gittiğim doktorlar ya çok kalabalıktı ya da çok üstünkörü baktı. bu zamana kadar hep kapısında kuyruk olmayan, hastasını tanıyan doktor aradım. Kerem bey ile ilgili okuduğum yorumlardan etkilendim ve iyi ki gelmişiz. Sessiz,sakin bekledik. kapısında ne yoğunluk vardı ne de kendisinde yoğunluktan kaynaklı geçiştirme. Eşime sperm testi yaptırdık irenbe'de. kerem bey kan sonuçlarıma ve eşimin değerlerine bakarak bana sakin kalmamı önerdi. yaklaşımı, kibarlığı, bilgisi beni de eşimi de fethetti. daha önce çektirdiğim rahim filmi ile tekrar gideceğim ona göre aşılama ya da çatlatma iğnesine başlayacağız. iyi ki sizi tercih etmişim. inşallah gebelik oluşur ve bu süre zarfında sizinle devam ederiz..
Menopoz ve myoma bağlı rahatsızlıklarımın takip ve tedavisiyle ilgili olarak beş yılı aşkın süredir rahatlatıcı ve güleryüzü ile bana şifa veren mükemmel hanımefendi.
Dr. Hanım yaklaşık 1.5 sene önce ile çalışmakta olduğu İrenbe Tüp Bebek Merkezi'nde tanıştık. Bebek sahibi olmak için çıktığımız bu yolda nihayet bebeğimize kavuştuk.
Tedaviye öncelikle aşılama ile başladık. Daha sonra tüp bebek tedavisine geçtik ve 2. denememizde olumlu sonuç aldık.
Tedavimin başında sonuna her aşamasında doktor hanım planlı ve programlı bir şekilde süreci en ince ayrıntısına kadar takip etti.
Dr. Hanım alanında uzman, deneyimli ve bilgi sahibi bir hekimdir.
Sosyal yönü çok kuvvetli ve hasta ilişkilerinde son derece hassas, samimi ve güler yüzlü, sıcak bir insandır. her türlü sorularınıza sıkılmadan içtenlikle yanıt verir. Sizi dikkatlice dinler ve ihtiyacınıza doğru zamanda yanıt verir.
Kendisine çok teşekkür ediyorum ve çocuk sahibi olmak isteyen tüm çiftlere tavsiye ediyorum.
ti...n
Kendisi alaninda cok iyi bir doktor. Esimin tup bebek tedavisi zorlu bir surecti ve bu surecte her islemi tek tek aciklayarak aklimizda hic soru isareti birakmadi. Esim su anda hamile. Kendisine burdan tesekkur ediyorum.
ez...i
Eşim azospermi biz danışmak amaçlı gitmiştik bize hersekilde tüm yolları gösterdi Gerçektende çok iyi bir doktor cevap bulamadığımız bütün sorularımıza çok açıklayıcı cevaplar verdi kesinlikle tecrübeli bir doktor arıyorsanız tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Ürolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi, toplam 104 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Histerektomi, Myomektomi, Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Vbac(Sezeryan Doğum), Tüp Bebek, Aşılama Yöntemi, Blastokist Transferi, Embriyo Dondurma.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi nerede?Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi adresi Talatpaşa Bulvarı 1436 Sok.No:6 Alsancak Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri