Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi
- Unico Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
ca...k
Büyük abdestte sancı ve kanama şikayetiyle gitmiştim makatta çatlak tanısı hemoroid tedavisi uygulandı şikayetlerim devam etmesine rağmen ilaç krem vererek gönderildim bu arada 6 ay geçti daha sonra Başka bir cerraha gittim muayene edince makatın 7 /8 cm ilerisinde kitle tespit edildi ve kitleden örnek alındı sonucu kanser olduğum anlaşıldı .Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Op. Dr. Mehmet Durmuş Kurt
Hemoroid kanserleşmez.Kanser ayrı hemoroid ayrıdır. İşlem sırasında makatın son kısmında kanser olup olmadığı görülür.Hemoroid tedaviniz yapılmıştır , bağırsanızın diğer taraflarında kanser olup olmadığı hemoroid tedavisinde anlaşılmaz.Sadece kolonoskopi ve tomografi çekilmesi gerekir.
Siz kendi tetkiklerinizi eksik yaptırmışsınız , bu benim sorumluluğumda değil , sizin sorumluluğunuzdadır.
da...a
Çok iyi diş çekiyor çok sakin hastasınıda sakinleştiriyor işinde çok başarılı bir doktor teşekkürler
si...i
Yakın zamanda olduğum rahat ve sıkıntısız geçen safra kesesi ameliyatı ve sonrasında da göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.
Senelerdir korktuğum hemoroid problemimi kısa sürede çözdü çok ağrılı şekilde gittim hemen operasyona aldı yaklaşık 1 hafta içinde işe başladım hocamın yoğun ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.
m....
Op. Dr. Mehmet Durmuş Kurt'a hemoroid tedavisi için başvurdum ilk gün muayene oldum bana rahatsızlığımın nedenlerini ve tedavi yöntemleri hakkında etraflıca bilgi verdikten sonra ertesi gün için ameliyat randevusu aldım 15 dk gibi kısa bir sürede dikişsiz ve narkozsuz olarak beni tedavi ettikten sonra eve gittim şuan gayet iyiyim. Kendisine güveniyorum gayet güler yüzlü hoş sohbet bir insan ve en önemlisi hastasını operasyon dan sonra da takip ediyor ve gayet alakadar. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İyki varsınız hocam.
a....y
Kısa Zaman önce hemoroid ameliyatı oldum ve ameliyatım çok başarılı geçti Op.Dr. Mehmet Durmuş beye ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim
fu...t
Yaklaşık 3 hafta önce kıl dönmesinden ameliyat oldum hocamızın ilgi alakasından ve yaptığı işlemden cok memnunum ameliyattan sonraki gün normal yaşantıma geri döndüm hiçbir sorun veya şikayetle karışalaşmadım hocamızı hepinize tavsiye ederim.
h....t
Yıllardır dönem dönem çekmiş olduğum hemoroid ağrılarımı narkozsuz ve dikişsiz, radyo frekans ve kendine özgü yöntemleri ile son bulduran, güleryüzlü, espirili ve alanında uzman doktoruma teşekkür ederim. Operasyon sonrası göstermiş olduğu ilgi için de ayrıca teşekkür ederim. İyi ki Mehmet hoca ile tanışmışım. Hemoroid ağrısı çekenler vakit kaybetmeden Mehmet hoca ile tanışmanızı tavsiye ederim. Sevgiler...
ha...a
İlerlemiş evrede ki hemoroid hastalığıma narkozsuz ve dikişsiz, kendine özgü yöntemle operasyon yapan Op.Dr. Mehmet Durmuş Hocama teşekkür ediyorum. Ben de internet ortamından buldum ve tanıştım. Bu hastalıktan kurtulmak isteyenlere tavsiyem; hastalığınızla ilgili her türlü bilgiyi alarak kesin çözüm bulabileceğiniz bu güler güzlü insanla bir kez olsun görüşmeniz.
at...n
Merhabalar ismim atilla mehmet hocama hemoroid şikayetiyle gittim hem muayene aşmasında hemde radyo frekansı ameliyatı aşamasında güleryüzlü ilgili ve sıcak yaklasimiyla moral motivasyon açısından iyi geldiği gibi ameliyat sonrasındaki ilgisiylede bir hastaya aradığından fazlasını veren bir doktor...ameliyat hem kısa hem guzel geçti söylediklerine uyarak çok kısa zamanda bu zor durumdan kurtuldum...kendisine herşey için çok teşekkür ederim...bu arada güleryüzlü asistanına ve her muayene günlerimde bana güleryüzle yaklaşan hemsirelerede çok teşekkür ederim..hiç düşünmeden gidin tanışın
Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi, Maltepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi, Maltepe şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Genel Cerrah, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi, toplam 150 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Mamografi, Karotis Ultrasonografisi, Meme Ultrasonu, Akupunktur Tedavisi, Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A.
Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi nerede?Özel İstanbul İbni Sina Tıp Merkezi adresi Talatpaşa Sokak No:26 Küçükyalı Maltepe şeklindedir.
Maltepe bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Maltepe bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri