Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel İzmir Hastanesi
Gaziler Cad.No:155 Yenişehir, Konak
gü...
Doktor Ferit Beyin ilgi ve alakası doğallığı ve sempatikliğiyle doğum sürecimi konforlu bir şekilde geçirdim. Kendisinin yaklaşımı sabrı süreç boyunca devam etti. Doğumumu sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdiği için kendisine çok minnettarım
d....a
Korktuğum için bir türlü aldıramadığım libomlarımı ismail börekçi sayesinde aldırdım.Hem danışma konusunda hem ameliyat sürecinde beni, yeterli açıklamalarıyla sakinleştirip süreci sorunsuz geçirip libomlarımdan kurtardığı için doktoruma ekibine minnettarım.
em...z
Hemoroid ameliyatı öncesi sonrası doktor olarak ilgisi alakası, her zaman iletişim halinde kalması ve insancıl yaklaşımı ile ismail bey beni kendisine hayran bıraktı.Hersey için teşekkür ederim hocam.
nu...a
Öncelikle Hasan Hoca şu an İzmir Tınaztepe Galen Hastanesinde bilginiz olsun hastane bilgileri sitede eski kalmış. Ben kendisine ön çapraz bağ ameliyatı için gitmiştim 9 Aralık 2020 tarihinde ameliyatımı gerçekleştirdi. Hasan hocanın hasta ile olan ilişkisi gerçekten üst düzey hastayı hemen ameliyata almak ikna etmek için süslü kelimeler kullanmıyor iyi veya kötü gerçekleşebilecek bütün ihtimalleri açık bir şekilde ameliyattan önce hasta ile paylaşıyor. Ve ameliyat öncesi ve sonrası söylediği her şeyi harfiyen yerine getirirseniz tedaviniz gerçekten de çok iyi sonuçlanıyor. Ameliyat sonrası hastayı fizik tedavi merkezlerine yönlendirmiyor ama tabii ki bu söylediği her şeyi harfiyen yapabilmenize bağlı. Ben ameliyat oldum hemen ertesi gün diz hareketlerine başladık. Kendisinin her zaman söylediği bir söz vardır 'ağrısız, sızısız olmaz bu işler dişini sıkıp dayanacaksın' gerçekten de ben ne dediyse hangi hareketi verdiyse dişimi sıkıp yaptım ve hiç bir fizik tedavi almadan tedavimi tamamladım şu an 8 ay oldu ve tamamen eskisi gibiyim diyebilirim. Zaten Hasan hocanın ilk gün muayene gittiğimde söylediği tarih aralığı da 5-6 ay da normale dönersin 7-8 ayda tamamen eskisi gibi olursun yönündeydi. Bu arada benim iç menisküslerimde de MR görüntüleri çok net olmamakla birlikte yırtık görünüyordu ama dikiş atılacak düzeyde mi değil mi ameliyat sırasında daha net görüntü alındıktan sonra karar verilecekti. Sağolsun Hasan hoca menisküs problemimi de dikiş atmadan halletti. Hasan hoca sağolsun tamamen hastanın sağlığını düşünüyor. Çapraz bağ ve menisküs şikayetiniz varsa kendisine ameliyat olmuş birisi olarak gözüm kapalı önerebilirim.
se...n
Merhaba müjgan hanımın ben 11yil önceki hastasıydım ilk doğumumu onunla yaptım çok memnum olmuştum daha sonra 2cocuk ve 2ayri doktorla doğum yaptım ve hiç memnun kalmadım 4.cocuguma yine müjgan hanımı nerede gorev yaptini internetten aradım ve buldum bugün gittim muanemiz çok güzel geçti ilgili ve güler yüzlü insaallah yaklaşık 2ay sonra doğumum var yine sezaryan olarak doğumdan sonra size yorum yazıp nasıl gectini anlatacağım gerçekten güvenebileceğimiz bi doktor hanım tavsiye ederim
i̇...
Hasan Öztürk hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum allah sizden gani gani razı olsun 7 yıl önce çapraz bağ ameliyatı olmuştum şükür dizim hala çok iyi durumda hiç bir sıkıntı yaratmıyor Allah uzun ömürler versin başarılarınızın devamını dilerim
lp...5
Harika bir doktor,ilgisi alakası,güler yüzü kesinlikle tavsiye ediyorum.Ameliyat sonrası ilgisi, gösterdiği özen muhteşemdi.7 aydır diz kapağı ile uğraşıyoruz sağ olsun Hasan bey tek ameliyatla derdimize derman oldu.kendisinden Allah razı olsun teşekkür ediyorum.
du...9
ben duygu ışık 11 yıl önce Müjgan hanımla tanışmıştım kayınvalidem sayesinde. Düşük lerim oldu vede4 aylık karnım da ölü çocuğumda oldu. Sonrasında evvel Allah'ın sonrada Müjgan hanımın sayesinde. Bir oğlum oldu. Sonra ikinci oğlum ve 2019 5 ayın 8 sezeryan doğum Müjgan hanıma özel İzmir hastanesinde oldu cok çok memnunum. Gerçekten bütün anne adaylarına. Gitmesini tavsiye ederim. Gerek Hastane gerek personel. Ve Müjgan sonsuz saygılar sunarım mükemmel mükemmel mükemmel.
bg...a
Uzm. Dr. Gültuğ Hanımı 2010 yılından itibaren tanıyoruz. O zaman farklı bir hastanede görev yapıyordu. Kızımın bebekliğinde sayesinde farkında olmadığımız bir sıkıntımızı buldu ve çözüme ulaştırmada yardımcı oldu. Sonrasında o bizim çocuk doktorumuz oldu. Doktor hanım hangi hastaneye giderse bizde onu takip ettik. Kendisinden çok memnun kaldık. İşini hakkı ile yapan hekimlerden. Allah kendisinden razı olsun. Herkese tavsiye ederiz.
Elif Akkaya'nın annesi Burcu Akkaya
se...u
Sevecen yapısı, insana güven veren yaklaşımı ve sihirli parmaklarıyla beni sağlığıma kavuşturan, işinin uzmanı dr Hasan Öztürk'e ve yakın ilgilerinden dolayı ortopedi servisi çalışanlarına çok teşekkür ederim. Saygılarımla, Sezer Yağcıoğlu
Özel İzmir Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel İzmir Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Dermatolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Nörolog.
Özel İzmir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel İzmir Hastanesi, toplam 134 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Özel İzmir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel İzmir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel İzmir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel İzmir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel İzmir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel İzmir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel İzmir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel İzmir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel İzmir Hastanesi nerede?Özel İzmir Hastanesi adresi Gaziler Cad.No:155 Yenişehir Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri