Özel İzmit Kadın Sağlığı Ve Doğum Merkezi
Cedit Mah. Halit molla Sokak No:7, İzmit
  • SGK

Op. Dr. Demet Boyacı Doğum Kontrol

Bugün eşimle beraber ilk kez muayaneye girdik kan degerlerimiz normal mi nasıl beslenmeli neler yapılmalı bunları sorucaktık ayak ustu 10 saniye kese var mı diye baktık kısa kısa cevaplar veriyor neyse toplam 1 dakika surdu randevumuz 10.40 taydı 11.40 da girdik sakın gideyim demeyin bizim gibi ertesi gün başka doktora gidersiniz

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Demet Boyacı Diğer

Kardeşime Leep yapmıştır.Ancak ne tedavi sonrası açıklama ne patolojiden sonra gel sonucuna bakalım demiştir. Kontrol yapmadığı gibi işlem sonrası enfeksiyon durumu oluşmuştur. Kardeşim şişlik olduğunu söylemesine rağmen ne kontrol etmiş ne de ilaç yazmıştır. Artık kanamalar olunca başka doktor enfeksiyon olduğunu ve siğillerin de düzgün temizlenmediğini farketmiştir. Asla gidilmemesi gereken bir doktor.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

P
    Op. Dr. Demet Boyacı Gebe Takibi

Demet hanima tavsiye uzerine geldim kendisinden cok memnunuz kesinlikle guvenilir isini cok iyi bilen en iyi hekim kendisine tskr ederim bana guven vermesi beni rahatlatmasi benim icin en onemlisi tek doktor diyorum herkeze gonul rahatligiyla tavsiye ederim baska doktor ariycagimi kesinlikle asla dusunmuyorum sizi seviyoruz demet hnm iyi ki varsiniz