Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi
Mansurdede Mah. Atatürk Bulvarı 076 Sokak No:1, Karaman
nu...a
Sorunum Burun kemiği eğriliği vardı şuan yeni ameliyat olmama rağmen ilk bakışta bile çok güzel görünüyor.Ben tavsiye ederim hocamız işinde uzman.
ha...?
Bademcik ameliyatımı yapan Mustafa hoca, hem işinde çok titiz hem de ameliyat sonrası ilgisi devamlı olan sempatik, çok hızlı konuşan :) , dakik ve aktif bir doktor. Bir hafta sonra isim ve soyisimle kontrolde beni karşılaması hastasına karşı hassaslığının da göstergesi bence, kendi branşında çok başarılı olan hocamıza her şey için teşekkür ederim.
Mustafa hocam tanidigimiz butun doktorlarin disinda bir doktor.Gerek kisiligi, gerek hastaya olan yaklasimi empatisi ve isinde cok iyi olmasiyla mukemmel biri.Cagri merkezinde calistigim icin kulagimda cok agri oluyordu.Ayni zamanda burnumdaki kemik egriliginden dolayi nefes alamiyordum. Hocamdan Allah razi olsun.Tum sikayetlerimle tek tek ilgilendi.Tedavisi sayesinde simdi iyiyim.Hocama gozu kapali guvenebilirsiniz. Sibel...
z.....
Merhaba hocam. Nefes alma, sinüzit ve burun kemiğini düzeltme ameliyatı oldum.Ameliyatın öncesinde sonrasında teşhis aşamasında bizimle o kadar ilgili ve alakalı davrandı ki yapılması gereken herşeyi tek tek büyük bir sabır ile bize anlattı. Ameliyatın başarısından gerekse hocamızın bize karşı davranış ve samimiyetinden çok memnun kaldım .Buradan Mustafa Hocama şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemizde Mustafa Polat hocam gibi doktorların artmasını diliyorum.
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi, Karaman şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi, Karaman şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Pratisyen Hekim, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi nerede?Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi adresi Mansurdede Mah. Atatürk Bulvarı 076 Sokak No:1 Karaman şeklindedir.
Karaman bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Karaman bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri