Özel Karataş Hastanesi
- SGK
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Yapı Kredi Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
b....y
Oğlumuzun sünnetini Erdem Bey yaptı. Kendisi bizimle çok ilgilendi, süreç boyunca kafamıza takılan her şeyi saat kaç olursa olsun whatsapptan yanıtladı.
ay...
Erdem hoca ve bütün ekibi gayet ilgili ve nazikti güzel bir sünnet süreci geçirdik. Gece gündüz demeden bütün sorularıma yanıt alabildim. Hastaneden çıktığımız andan itibaren normal hayatımıza devam ettik hiç bir huzursuzluk ağlama vs olmadı. Hiç tereddütsüz Erdem Özbek ( oğlum 6 aylık )
oy...a
Erdem beye oglumun sünneti için gittik. İlgisi, alakası süper bir doktor. Akşamına oglum ayaga kalktı ve agrısız gecirdik günlerimizi.. İyki tanımışız dediğim ender doktorlardan bir tanesi Erdem bey.
ar....
Doktorumuz cok ilgili ve guleryuzluydu operasyon öncesindeki tüm gerginliklerimiz gitti oğlumuz sünnet esnasında hic ağlamadı iyileşme süreci hızlıydı cok memnun kaldık eline emeğine sağlık
a....
Oğlumun sünneti için tavsiyeler üzerine başvurduk çok memnunuz oğlumun hiç ağrısı olmadı yeni doğan sünneti için tam yeri
yu...l
06.11.24 tarihinde Erdem hocamıza Varikosel ameliyatı oldum. Ameliyattan ve hocamızın ilgi alakasından çok memnun kaldım . Hocamızın da dediği gibi bir kere bile ağrım sızım olmadı aynı gün taburcu oldum. Hocam sürekli odaya kontrole geldi kaç defa geldi sayamadım bile hastane deki diğer personellerden de çok memnun kaldık.Çok ilgiliydiler her konu da fazlasıyla yardımcı oldular.Ben Erdem Hocamızdan ve hastaneden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim Erdem Hocam başarılarınızın devamını dilerim..
za...l
Erdem hocam babamın prostat ameliyatını yaptı. Güleryüzü,profesyonelliği ve tecrübesi ile bu süreci sıfır sıkıntı ile atlatmamızı sağladı. Babam sayesinde hastaneden çok memnun ve sağlıklı bir şekilde ayrıldı.
a....d
Kendisi İçten yaklaşımıyla işinde çok iyi bir doktor. 7 yaşındaki oğlumun lokal sünnetini yaptı. Oğlumun kaygılı yapısına rağmen onu ve biz anne babasını serinkanlı duruşu ve yapıcı cümleleriyle çok güzel bi şekilde sakinleştirdi ve durumu yönetti. İşlemden sonra da hiç bir sorun yaşanmadı. Az önce kontrol muayenesinden çıktık. Süreç sorunsuz şekilde bitti. Başarılarınızın devamını diliyorum.
on...u
Oğlumun sünnet sürecinde Erdem Bey hiç bir sorumuzu cevapsız bırakmadı. Operasyon sonrası yürüye yürüye hastaneden çıktık ve en ufak ağrı, acı yaşama durumu söz konusu olmadı.
i̇...t
sn. dr. erdem özbek. oğlumun sünnetini gerçekleştirmeden önceki yaklaşımınız, onu operasyonun aslinda cok basit bir islem
olduğuna ikna etmeniz bizi s
on derece mutlu etti.tüm hastahane çalışanlarına ve kendisine saygılar.
Özel Karataş Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Karataş Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Ürolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kardiyolog, Aile Hekimi, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog.
Özel Karataş Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Karataş Hastanesi, toplam 342 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Özel Karataş Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Karataş Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Karataş Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Karataş Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Karataş Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Karataş Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Karataş Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Karataş Hastanesi nerede?Özel Karataş Hastanesi adresi Barbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri