Özel Kaya Göz Merkezi
Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi No: 70/1, Muratpaşa
o.....
Meslegini cok iyi icra eden, liyakat sahibi ve cok tecrübeli bir Hekim. 50 yildir Almanyada yasiyorum. Gözlük kullanmam nedeniyle 12 yasimdan bu yana göz hekimleriye/klinikleriyle iliskim olmasina ragmen, bu kadar birikimli, donanimli ve kompetan bir Klinik ve ekibine rastlamadim. Opt. Dr. Halil Ibrahim Kaya ve ekibi süper bir hizmet veriyorlar. Bu nedenle göz sagligi konusunda herkese tevsiye ederim!
fu...n
Katarak ameliyatı oldum.Doktor hanımdan ve ekibinden çok memnun kaldım.guleryuzlu güven verici ayrintili aciklamalar yapti.cok panik bir hastayimdir ama çok kolay geçti herşey umduğumdan çok iyiydi.
ba...a
Yaklaşık iki yıl önce sağ gözümde katarakt başlangıcı tanısı koyulduktan sonra, bu alanda en iyi doktoru bulabilmek için internetten araştırma yapmaya, ameliyat olanların yorumlarını okumaya başladım. Biraz da ameliyat korkusundan iki yıl bekledim. Sonunda, arkadaş tavsiyelerini de dikkate alarak Kaya Göz Merkezi’ne gittim. Dr. Halil İbrahim bey aklımdaki tüm sorulara samimiyetle ve sabırla cevap verdi. Yapılan testler sonucunda sağ gözümdeki kataraktın çok ilerlediği anlaşıldı. İlerlemiş olan katarakt, ölçümleri de çok zorlaştırdı. Muayeneden iki gün sonra ameliyat oldum. Hiçbir acı duymadığım ameliyat toplam 10 dakika sürdü. Bir saat sonra kızım damla yapmak için bandajı açtığında tekrar sağlıklı insanlar gibi görmeye başladığımı farkettim. O anda yaşadığım mutluluğu anlatamam. En küçük yazıları okuyabiliyorum, rahatlıkla televizyon izleyebiliyorum. Doktorumun ve hastane personelinin her an ulaşılabilir olması içimi ayrıca rahatlatan bir konudur. Dr.Halil İbrahim Kaya’ya çok teşekkür ederim. Ayrıca yakından ilgilenen Nur Kaya hanıma, çok nazik ve yardımcı olan hastane personeline içten teşekkürler.
se...n
Hatalı yapılan alt göz kapağı ameliyatım sonucunda alt göz kapağımda sarkma oluştu. Dr. Halil İbrahim bey zorlu ve başarılı bir operasyonla beni eski sağlığıma kavuşturdu..Kendisine bu başarısından dolayı teşekkür ediyorum..En kısa zamanda katarakt ameliyatında görüşmek üzere saygılarımla...
Özel Kaya Göz Merkezi, Muratpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Kaya Göz Merkezi, Muratpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Özel Kaya Göz Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Kaya Göz Merkezi, toplam 36 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
Özel Kaya Göz Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Kaya Göz Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Kaya Göz Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Kaya Göz Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Kaya Göz Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Kaya Göz Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Kaya Göz Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Kaya Göz Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Kaya Göz Merkezi nerede?Özel Kaya Göz Merkezi adresi Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi No: 70/1 Muratpaşa şeklindedir.
Muratpaşa bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Muratpaşa bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri