Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Kayseri Tekden Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 5 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 5 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Kayseri Tekden Hastanesi Kayseri ilinde Gevher Nesibe mahallesi Gür sokakno:4 adresinde bulunmaktadır.

Özel Kayseri Tekden Hastanesi
  • Zurich Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Gülcan Yazıcı Özgün Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Benim canım hocam benim için doktordan daha fazlası oldu her zaman bi abla bi anne gebeliğimin başından sonuna kadar ne zaman yanına stresli gitsem hep pozitif döndüm aklımdaki bütün soruları sakin sakin tek tek açıklayarak anlatıp içimdeki bütün korkuları giderdi ilk gebeliğimdi beni hep normal doğuma teşvik etti eğer Gülcan hocam olmasaydı doğuramazdım ben ne zaman dayanamıyorum desem o bir anne gibi büyük bi şefkatle sarıp sarmaladı beni motive etti hep sayesinde çok güzel bi doğum yaptım iyi ki sizinle yollarımız kesişmiş iyi ki varsınız sizin tecrübenize ve bilginize güvenip kendimi size bıraktım iyi ki bırakmışım benim için çok güzel bi tecrübeydi

Doç. Dr. Bahadır Şarlı Kardiyoloji Randevusu

Dr Bahadır bey ve ekibi takdire şayan ilgi alaka bilgi herşey var herkese öneririm. Bence Türkiye'de ilk sırada yer alır. Babamı göğüs sıkışması nedeniyle bahadir beye yönlendirdim o anda kalp krizi geçirdiğini anlayip hemen müdahale etti tıkalı damarları açtı sonrasında durumun takibini de yapıp sağlığına kavuşmasına yardımcı oldu Allah razı olsun

Ö
    Op. Dr. Özlem Katırcı Sezeryan Doğum

Merhabalar 6 Aralık 2024 tarihinde Özlem hanım tarafından sezeryan doğum ameliyatı oldum ve sağlıklı bir şekilde kız bebeğimi kucağıma aldım.Bu süreçte gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası Özlem hanımdan çok memnun kaldım.Güler yüzüyle ilgi ve alakasıyla verdiği güven sayesinde çok çok rahat bir operasyon geçirdim.Bu yüzden insanın kendisini ve/veya en yakınlarını güvenle emanet edebileceği sayın hocama minnetlerimi sunarım.

Doç. Dr. Bahadır Şarlı Anjiyografi

Anjiyo ameliyatımı gerçekleştirdi.İşinde başarılı ve güler yüzlü bir doktor.

Doç. Dr. Bahadır Şarlı Anjiyoplasti

Ben kalp sıkışması nedeniyle gittiğimde bana son derece güler yüzlü şekilde bütün tetkiklerimi ilgiyle takip etti ve tedavimi yaptı çok memnunum Çok başarılı bir hekim

Doç. Dr. Bahadır Şarlı Anjiyografi

Bahadır şarlı özenli titiz ve dikkatli bir kardiyologtur anjiyomu gerçekleştirdi gayet memnunum

Doç. Dr. Bahadır Şarlı Anjiyografi

Anjiyo ameliyatımın öncesi ve sonrasında yaptığı bilgilendirmeler ve verdiği güven duygusu ile süreci rahat geçirmemi sağladı.

Doç. Dr. Bahadır Şarlı Balon Valvüloplasti

Annemi getirdim.Annemin sol kalp kapağında darlık vardı.Çok başarılı bir operasyon ile annem sağlığına kavuştu. İşinde başarılı güler yüzlü bir doktor.

K
    Doç. Dr. Bahadır Şarlı Anjiyografi

Babama dış merkezde ameliyat dediler bahadır bey ile tanışmamız bu sayede oldu bence harika ötesi bir hekim babamın damarlarını bilekten yaptığı anjio ile açtı Güler yüzü ve anlatımı çok iyiydi emeklerine ellerine sağlık diyorum

Op. Dr. Gülcan Yazıcı Özgün Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İlk gebeliğimin,gebelik sürecinde başlangıçtan sonuna kadar kendimi güvenle teslim ettim.Dünyaya bir çocuk daha getirmek istersem gözüm kapalı bu serüvenimde de onunla yol alirim. Adeta bir abla şevkati ile yaklaşıp çok güzel motive edip doguma hazırladı beni hocam.ilgisini ve alakasını asla unutmayacağım, bebişime de büyüdükçe Gülcan teyzesini anlatacağım.İyi ki Gülcan Yazici Özgün