Diğer kurumları göster
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi
Zübeydehanım Caddesi No:12/1, OsmangaziSigortalar
- Diğer (İade)
be....
48 yaşındayım takdir edersiniz ki hayatım boyunca bir çok tedavi gördüm,doktorlarımızın hepsi çok değerli ancak ilk defa bir doktor için görüş yazma gereği hissettim,Alper Bey duruşu,bilgisi,tecrübesi,mütevaziligı,net ve açık oluşu ve en önemlisi bilgi ,tecrübe ile insani değerlerini birleştirmiş olarak bunu insanların gözüne sokmayacak şekilde sin derece mutevazilikla hissettiren son derece değerli bir insan ve çok çok iyi bir doktor.Kaldı ki 2 gün önce elimden alınan kist sonrasında bir tek ağrı kesici bile icmememe rağmen şu an bu yazıları aynı elimle yazıyorum,bu bile çok şeyi anlatmaya yeter diye düşünüyorum, kendisi bence Bursa için çok büyük bir değer, kendisini tebrik ediyorum ,başarıları daim olsun....
he...i
El bileğimde kitleler vardı. Uzun araştırmalar sonucu Alper beye ulaştım .açıklayıcı ve yapılacak işlemi ve olası sonuçlarda konsültasyon ile ilgili bilgi verdi. Biyopsi ve sonraki durumları da aktardı. Sürecimiz çok iyi geçti. Çevreme de öneriyorum.
ha....
Dr. Alper Aksoy’a teşhis ve tedavi sürecindeki ilgi ve desteği olumluydu. Sol el dördüncü parmak tendon kopması nedeniyle kendisine ulaştım. Teşhis ve tedavi süreci Ile ilgili verdiği gücen verici açıklamaları beni mutlu etti.
ya...n
Bundan 12 sene önce falan kopan parmağımı tedavi etti Alper Bey hiç kullanamam sandığım parmağım diğerlerinden farksız muhteşem bir doktor
n....d
Geçirdiğim kaza sonrası ilk ameliyatiyla yaramı temizledi. Ve ikinci ameliyatında deri grefti yaptı sonrasında pansuman ve kontrollerinde çok ilgili davrandı. İşini güzel yapan ve yaptığı işin arkasında olan bir doktor. Sorduğunuz sorulara en açıklayıcı şekilde cevap veriyor kafanızda soru işareti kalmıyor. Ameliyat öncesi ve sonrası süreç ile ilgili bilgilendirmeyi hastanın kendisine anlatıyor. Çok memnun kaldım.
du...u
Tetik parmak hastalığım vardı.Doktor Mehmet Akif Eren Çuhadar ameliyatımı yaptı.Çok başarılı geçti.Doktor bey in detaylı açıklamaları, güleryüzü, samimiyeti ,işinin ehli olması beni çok memnun etti.Ağrımdan kurtardığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.Böyle doktorlara çok ihtiyacımız var. Duygu hatice urlu
Doktor beyle arastirmalarim sonucunda buldum parmagimda tendon sinir kopması vardı parmağım ortadan ikiye ayrılmıştı iki demir arasında kalmıştı ben parmagimdam vazgecmisken o beni teselli etti ve ameliyat oldum bir ay içinde çok güzel bir süreç yönetti ve parmağımı geri kazandırdı şimdi ise fizik tedavi süreciyle devam ediyorum gerçekten herşey için teşekkür ederim alanında çok iyi bir hekim
Hasta
Alper Hocam sizi geçirdiğim iş kazası sebebiyle tanıdım,parmağım kopuk halde Hastanenize geldim,Hastane kapısında karşılayıp anında müdahale etmeniz,benim parmağımdan vazgeçmeyi göze almışken sizin kendinden emin sözleriniz kararınız benim bütün fikrimi değiştirdi.Belki bir mucizeydi bilmiyorum ama o mucize Önce Allah sonra ise sizin sayenizde gerçek oldu,Ameliyat sonrası ise Bütün Hastane ekibinizden Allah binlerce kez razı olsun bütün ekip herkes mükemmel insanlarsınız
Rabbim zorda kalan herkesin imdadına sizingibi doktor ve ekip ve Hastane umut ışığı olsun inşallah
Çoooookk Çok Çok Teşekkür ediyorum
Zekeriya YILMAZ
Hasta
İş kazası sonucu kolumda 10 cm kesik vardı tentonlar ve sinirlerim zarar görmüştü bu sebeple hocamla tanıştık tedavinin üstünden bir buçuk sene geçti hocam size minnettarım
mu...
Murat ar , daha evvel iş kazası geçirmiş umutsuz olan parmaklarımı 3 defa ameliyat ederek normal hale getirdi ,sonrasında yağ bezesi ameliyatimida sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi kendisine teşekkür ediyorum ilgi alakasindan dolayı , bu vesile ile tüm doktorların tıp bayramını kutluyorum.
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 122 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Cilt Yenileme, Deri Grefti Uygulaması, Dermabrazyon, Dikiş, Dövme Silme.
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Özel Konur Cerrahi Tıp Merkezi adresi Zübeydehanım Caddesi No:12/1 Osmangazi şeklindedir.
Osmangazi bölgesindeki Nörolog klinikleri
Osmangazi bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri