Diğer kurumları göster
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
d....g
Oğlumun sağ omzundan sürekli çıkması sebebiyle ameliyat ettirdim. Vida takıldı, En başta şunu belirteyim ameliyat günü sabah erken yapılacağı söylenmesine rağmen malesef akşam saatine kadar bekletildi. Ameliyat sonrası omzu tekrar çıktı çocuğun, kontrole götürdüğümüzde vida gevşemiş olabilir vs dedi tekrar ameliyat olması gerekir dedi, hiç memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
s....y
Ön çapraz bağ kopmasindan ameliyat oldum . İlk sorum normale dönecek miyim oldu. Tabi dedi doktor zamanla. Fizik tedavi sonrası düzelecegini söyledi. Ameliyatın üzerinden 4 yıl geçti. Hangi ortopediste gitsem revizyon ameliyatı olacak diyor. Bacağım dizden itibaren dışarı dönük . Rahat yürümek hareket etmek mümkün değil. Dizimdeki takılmalar ve sesler zaten hiç kesilmedi. Ben hiç memnun kalmadım . Çok uzucu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
k....o
Detaylı ultrason için gittik gerekli tüm detay tarafıma izah edildi İlgi ve alakanız için teşekkür ederim
i̇...k
Doktorumuza meme ultrasonu için gittim. İlgisinden ve yaklaşımından çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyorum.
gi...a
İlgili, sıcakkanlı bir doktor. Tüm stresimi aldı götürdü ultrason çekimi sırasında konuşarak iyi ki Zeynep hanım gibi doktorlarımız var :)
el....
Hamileyim organ taraması için gittim.zeynep hanım çok nazik bir bayan kelime kelime anlattı bebegimin durumunu çok memnun kaldım tavsiye ederim
d....b
Hocama çok teşekkür ediyorum. Benim ve eşimin safra kesesi tanısını koydu. Hocamın sayesinde 1 hafta devam eden ağrılarımdan kurtuldum.Allah razı olsun güleryüzü ile de bizi hep rahatlattı .
i̇....
Check up yaptırmak için geldiğim Konya hospital hastanesi ultrason bölümünden Zeynep hanımın ilgi ve alakasından çok hoşnut kaldığımı belirtmek istedim
Gögüsümde kendimce şüphe duydugum belirtiler üzerine randevu alıp muayene oldum. meme ultrasonu çekildi. Her iki tarafı da detaylı bi sekilde inceledi . Yağ dokusunun meme dokusuna oranının fazla olduğunu nedenini ve ne yapmam gerektiğini çok açıklayıcı bı şekilde anlatti. Güler yüzlü yanındaki hemşiresi ile çok yardimci oldular memnun kaldım. ,Özellikle kadın uzman olduğundan dolayı kendimi Cok daha rahat hissettim . Hocama ilgisi için teşekkür ederim.
e....d
Rutin olarak yaptıpın kontrol için başvurdum İlgi ve alaka yapılan açıklamalardan çok memnun kaldımmm
Özel Konya Hospital, Karatay şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Konya Hospital, Karatay şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, El Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Spor Hekimi, Göz Doktoru, Nörolog, Radyolog.
Özel Konya Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Konya Hospital, toplam 246 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Özel Konya Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Konya Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Konya Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Konya Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Konya Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Konya Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Konya Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Konya Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Konya Hospital nerede?Özel Konya Hospital adresi Şemsi Tebrizi Mahallesi Şerafettin Caddesi No:95 Karatay şeklindedir.
Karatay bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Karatay bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri