Özel Küçükköy Bilge Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi
Şemsipaşa Mahallesi 56. Sokak No: 2, Gaziosmanpaşa 34250
m....s
Gebelik takibi için Hatice hanıma henüz 2 kez muayene oldum.Kendisi çok ilgili, güleryüzlü bir doktor.Hamileliğim de düşük riski vardı ve Hatice hanım hastalarıyla çok rahatlatıcı ve güven konuşmasıyla birde ilgisiyle harika bir doktor kendisine teşekkür ediyorum...
f.....
34 haftalık gebeyim. Bugün ilk kez randevu alıp gittim. Pozitif ve sıcakkanlıydı. Açıklamaları yeterli ve ilgiliydi. Artık kontrollerime Hatice Hanımla devam etme niyetindeyim.
n ...o
Her şey çok güzeldi. Çok anlayışlı ve güler yüzlü bir hekim. Gebe takibi için gideceklere tavsiyedir Hatice Hanım
Hasta
İnanılmaz pozitif bir doktor ilk gebeliğim ilk doktor kontrolüm ve sanırım tüm süreçte Hatice Hanım tercih edeceğim
gö...r
Hatice Hanım güler yüzü ve işinin son derece ehli olması, bizleri bilgilendirmesi harikaydı. Gebelik takibi için kendisini buldum. 3 aylıktan itibaren doğum sürecimizi takip ediyorum. Her ay olarak devam eden süreç artık haftalığa dönüştü ve beni bilgilendirmesi harika. Doğru tahlil ve ilaçlarla beni çok memnun etti.
e....e
2.kez gidiyorum kendisine 28. haftada başladım muayene olmaya. gereken tüm bilgileri veriyor, tüm soruları sabırla yanıtlıyor. inşallah bir aksilik çıkmaz ise doğumu da kendisine yaptırtmak istiyorum.
g....k
İstanbul’a yeni taşındım polikistik over sendromum olduğu için düzenli olarak doktora gidiyorum ve doktorun iletişimi , güler yüzlü olması benim için çok önemli .. kendisi çok ilgili , tatlı bir doktor. Her şeyi ayrıntısı ile açıklıyor . Teşekkür ederim. Buradaki doktorum belli
gü...n
İlgi ve alakası son derece memnun ediciydi. Guleryuzlu ve samimiydi. Doğuma kadar olan süreçte kendisiyle devam edeceğim.
m....ç
İkinci gebeliğim ve süpriz bir gebelik spontane hastaneyi ziyaret etmiştim ve resepsiyon yönlendirmişti başka doktor arayışına bile girmedim iletişimi insanın aklında soru işareti bırakmadan yolculaması kafadan savıldığınızı hissetmemek her bakımdan mükemmel bir doktor.. Doğumuma az kaldı umarım evladımı da sağlıkla onun yardımıyla kucağıma alırım. Hastane mükemmel bir hastane değil eksikleri var ama Hatice Hoca’yı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Onun mükemmel tavrı hastanenin eksilerini kapatıyor açıkcası.
zi...m
Harika bir doktor böle ilgili bir doktor daha görmedim ikinci doğumum olacak inşallah herşey gayet güzel naif anlayışlı seni anlayan biri
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi, Gaziosmanpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Küçükköy Bilge Hastanesi, Gaziosmanpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ürolog.
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Küçükköy Bilge Hastanesi, toplam 123 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Küçükköy Bilge Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Küçükköy Bilge Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Küçükköy Bilge Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Küçükköy Bilge Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Küçükköy Bilge Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi nerede?Özel Küçükköy Bilge Hastanesi adresi Şemsipaşa Mahallesi 56. Sokak No: 2 Gaziosmanpaşa şeklindedir.
Gaziosmanpaşa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Gaziosmanpaşa bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri