Özel Kütahya Anadolu Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi
Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 9, Kütahya
ha...r
Öncelikle rabbim Mehmet Faik özveren hocamdan razı olsun birkaç zamandır bel fıtığı hastalığından gecem gündüzüm mahvolmuştu gezmediğim yer kalmadı Allah’a şükür şifa hocamın elinden geldi şuan çok iyiyim ameliyatımdan sonra aracıma kadar eşlik edip sonrasında telefonla arayıp durumumu sorması beni çok mutlu etti hocamdan Allah razı olsun
m....t
İki gün önce annem bel fıtığı amilyati oldu bu ameliyattan önce iki ameliyat daha olmuştu onlarda memnun olmadığımiz için Mehmet Faik hocamızı bulduk ve oraya gittik çok güzel ilgilendi bütün detayları ayrı ayrı anlatı bütün soruları yanıtladı ve iki gün önce ameliyat olmasına rağmen şuan annemin durumu çok iyi
m....ç
İlerlemiş boyun fıtığım vardı,iyi bir doktor araştırırken hocamı yorumlardan görüp gitmeye karar verdim..Panik atak hastasıyım aynı zamanda..Hastasıyla empati yapabilen,o güveni veren ve öyle mütevazi bir doktor ki..Allah kendisinden razı olsun..Kesinlikle tavsiye ediyorum,doktor arayışında olanlar mutlaka görüşün..Rabbim böyle merhametli ve babacan doktorlarımızı eksik etmesin,çoğaltsın sayısını..
fa...
Bel fitigi yirtilma(patlama) sebebiyle ameliyat olmam gerektiği ayrıntısıyla anlatıldı ameliyat oldum, ameliyati başarılı geçti Dr. Beye teşekkür ediyorum.
me...t
Türkiye’nin en iyi doktorlarından biri olabilir kuthan hoca nasıl bu kadar mükemmel bi insanken bu kadar da mükemmel doktor olabilirsiniz 9 aylık süreci çok güzel ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlayarak geçirmeme sebep oldunuz hocam ve ardından mükemmel bi doğum yaptım sizin sayenizde korkularımla girdiğim o doğumhaneden güle güle çıkmama tek sebepsiniz Allah sizden binlerce kez razı olsun size tek kızdığım nokta ise şu Kütahya gibi bi yerde harcanıyorsunuz çünkü siz Türkiye’nin sayılı kadın doğum uzmanlarından birisiniz
b....u
Paşa hocam ilk hamileliğim her zaman yanımda oldu saat kaç olursa olsun her zaman destek verdi . korkularım merakım iyi zamanlarım bıkmadan usanmadan dürüstce size bilgi verir.
İş disiplinine temiz ve hijyenik oluşuna diyecek sözüm yok. Allah bin kere sizden razı olsun. Korkmadan tedirgin olmadan hiç düşünmeden gözüm kapalı güveneceğim doktorum iyiki tanıdım sizi iyi ki bebiş haberini verdiniz.
Asla size verdiği bilgileri unutmaz kontrole gittiğinizde cümlesini bitirdiği yerden bilgi vermeye devam eder hastasına önem verir en önemlisi de hastasına şefkat ve değer verir iyi ki iyiki siz hocam hakkınızı helal edin
i̇...a
Mide ağrılarımdan duramıyordum. Ahmet şanlı hocam sayesinde safra kesemde taşlar ve çamur olduğunu öğrendim. Safra Kesesi ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasında ise ilgilenmeyi hiç eksik etmedi. Ahmet şanlı hocam sayesinde mide ağrılarımdan kurtuldum Allah razı olsun. Gönül rahatlığıyla tedavi olabilirsiniz.
sh....
Normal doğum yapacak bir kapasitem yokken, normal doğum yaptıran, erken doğum olmasına rağmen her şeyi kendi kontrolü altında tutarak iyi gitmesini sağlayan, güzel kalpli ve en önemlisi işinde profesyonel olup, her türlü övgüyü hak eden bir doktordur kendisi. Şu an hastanedeyim, daha taburcu olmadım, hafta sonu olmasına rağmen, mesai saatlerinin dışında gelip doğumu gerçekleştirdiği gibi kontrolleri de asla ihmal etmeden gerçekleştirmektedir doktorumuz. Doktor seçimini çok doğru yapmışım. Op. Dr. Mustafa Kuthan Karakoç’a teşekkürlerimi sunarım
a....k
Parmağımda tendon kopması sonucu ameliyat oldum daha sonrasında fizik tedavi için Ortopediden Fatih hocaya yönlendirildim. Okadar sakin mütevazi bir insan ki tebrik ederim. Parmaklarıma baktı hafifi hareketlerle fizik tedaviye başladım. Kesinlikle memnun kalırsınız...
f.....
Ahmet Türk hocam dün tonsillektomi operasyonunu gerçekleştirdi. Gerek ameliyat öncesi ilgisi gerekse de ameliyat sonrası bilgilendirmesi olsun,çok memnun kaldım.Bir tıp öğrencisi olarak kesinlikle önereceğim bir hekim. Ameliyatı oldum,2 saat sonra taburcu oldum ve şuan gündelik hayatıma devam ediyorum. Teşekkürler hocam
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi, Kütahya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Kütahya Anadolu Hastanesi, Kütahya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah.
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Kütahya Anadolu Hastanesi, toplam 99 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Kütahya Anadolu Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Kütahya Anadolu Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Kütahya Anadolu Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Kütahya Anadolu Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Kütahya Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Kütahya Anadolu Hastanesi nerede?Özel Kütahya Anadolu Hastanesi adresi Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No: 9 Kütahya şeklindedir.
Kütahya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kütahya bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri