Özel Malatya Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Malatya Hastanesi
Hastane Cad.No:38, Malatya
se...
Nihan beyle 2012 yılında burun estetiği için gittiğimde tanıştık. Rinoplasti ameliyatı için görüştüğümüzde bana önceliğin hava yolu ameliyatı olduğunu anlattı önce rahat bir nefes daha sonra estetik. Daha sonrasında burnumun ameliyat sonrası nasıl olması gerektiğine karar verdik bu süreçte her detayı en ince ayrıntısına kadar anlattı gönül rahatlığıyla ameliyatı oldum ameliyat sonrasıda çok rahat geçti morluklarım yok denecek kadar azdı şuanda çok rahatım öncelikle harika nefes alıyorum uyurken sürekli ağzımdan nefes alıyordum buda boğaz kuruluğu yapıyordu. Estetik kısmı ise okadar doğal olduki çok kimse anlamadı bile. Elinize emeğinize sağlık hocam iyiki sizi tanımışım.
gü...
Tek kelimeyle muhteşem başarılı bir hoca. Burun operasyonu öncesi ve sonrasına beni hazırladı. İnanılmaz memnun kaldım hocamızdan. Hastanın ne istediğini biliyor. Yılların verdiği bir tecrübeye sahip. Ayrıca çok samimi, içten ve guvenilir. Herşey için çok teşekkür ediyorum. İyi ki hocamızı tanıdım.
Özel Malatya Hastanesi, Malatya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Malatya Hastanesi, Malatya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Özel Malatya Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Malatya Hastanesi, toplam 134 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Özel Malatya Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Malatya Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Malatya Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Malatya Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Malatya Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Malatya Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Malatya Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Malatya Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Malatya Hastanesi nerede?Özel Malatya Hastanesi adresi Hastane Cad.No:38 Malatya şeklindedir.
Malatya bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Malatya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri