Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Yahya Kaptan Mah.Akasyalar Cad.Arastapark Avm No: 24/11, İzmit 41040
  • Diğer (İade)
  • SGK

Uzm. Dt. Serhat Güvenç İmplant

2 adet implant diş tedavisi ve kontrolleri için gittiğim Sn Serhat Güvenç’e Tıbbi açıdan bilgisine ve emeğine kesinlikle güvenebilirsiniz, çok korkan bi hasta olarakta sabrı ve ilgisi için ayrıca tavsiye ediyorum

Dr. Dt. Akın Erdem Yağan Randevu

Bugün 3 diş çekimi ve implant işlemi için Akın Bey ile randevum vardı.Önceki randevumda yapılacak işlemi ve süreci detaylı bir şekilde açıklamıştı. Dişlerimin çekilmesi ve vida takma işlemi çok hızlı ve sorunsuzdu. Arka dişlerim için detaylı bir uğraş ile kemik tozu koydu. İşlem sonrası için de yeterince bilgilendirildim. Akın Beye tavsiye üzerine gelmiştim. Ben de kesinlikle tavsiye ediyorum.

Uzm. Dt. Serhat Güvenç Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Serhat hocaya diş kökü rezeksiyon için yönlendirildim. 4 yıldır bu kist yüzünden şiddetli baş ağrıları ile uğraşıyordum. Uzun süredir panik bozukluk hastasıyım ve 2 yıldır tedavi görüyorum dolayısıyla yapılacak işlem benim için çok ama çok zordu. Serhat hoca ile ilk görüşmemizde sürecin detaylarını tek tek anlattı. Operasyon günü ise bayılmak ile bayılmamak arasında odaya giriş yaptım. İşleme başladığı andan bitişine dek yapacağı her hamleyi önden bildirdi. Operasyon boyunca hiç bir acı hissetmedim. Bittiğinde ise sonrasındaki iyileşme sürecini tek tek anlattı. Sonrasındaki süreç tam olarak anlattığı gibi geçti, hatta ağrımın olacağını söyledi ama ben hiç ağrı yaşamadım. Evet yapılan işem gereği yüzüm çok şişti morarmalar oldu ancak beslenmede bile zorluk yaşamadım. 2. gününde boşu boşuna ne kadar çok korkmuşum dedirtti bana hocam. Serhat Hocama ilgisi, sakinliği ve benim o kontrol edemediğim paniğim karşısında gösterdiği sabrı için minnettarım

K
    Dr. Dt. Akın Erdem Yağan Randevu

Akın bey işini bilen bir doktor. İmplant yaptırmak için gittim 15 dk.da 3 implant ağzıma yerleştirildi.Tedavi esnasındaki motive konuşması rahatlatıcı.

Uzm. Dt. Serhat Güvenç Randevu

Harika bi doktor. Herkese tavsiye ederim. Normalde tedavilerde midesi bulanan biriyim anlayışı beni rahatlattı ve bir problem yaşamadık. 20lik dişimden kolayca kurtuldum:)

Z
    Uzm. Dt. Serhat Güvenç Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu

Serhat beye bir diş çekimi için başvurdum. Çekim işlemini ayrıntılı bilgilendirme yaparak ve büyük hassaslıkla gerçekleştirdi. Tedavi sürecim konusunda her sorumu özenle yanıtlaması ve yoğunluğuna rağmen gösterdiği nezaketten ötürü çok memnun kaldım.

Uzm. Dt. Serhat Güvenç 20'lik Diş Çekimi

Serhat Bey için Tuzladan kalkıp izmite 1.5 saat araç kullanarak geldim. 20 lik diş çekimi sırasında her aşamada bilgilendirme yaptı, 25 dakika gibi bir sürede sorunsuz çekim + dikiş attı. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

K
    Uzm. Dt. Serhat Güvenç 20'lik Diş Çekimi

20 lik diş çekimi yapıldı eşime çok başarılı beklenenden daha kısa sürede bitti.Serhat Bey in açıklayıcı anlatımı her aşamada bilgilendirmesi çok başarılı kesinlikle güven veriyor emeğne sağlık tekrar devam edecek çekimlerimiz umarım hepsi çok iyi geçer

Dr. Dt. Akın Erdem Yağan İmplant

Klinik ve doktorlar gayet başarılı.45 dk da 2 diş çekimi (biri iltihaplı) 3 implant takma işlemi yapıldı.Şimdilik gayet memnunum..

Uzm. Dt. Serhat Güvenç Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi

Muayene sırasında açıklayıcı bilgi verildi
    Çekim sırasında açık ve anlaşılır bir şekilde izah edildiği için gerginliğim gitmiş oldu çekim süreci çok rahat ve güzel geçti