Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Kalite Politikamız
- Hasta ve çalışan memnuniyetini sağlamak,
- Güvenilir,çağdaş,ekonomik,hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak,
- Hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak,tedavinin her aşamasında bilgilendirmek ve eğitmek,
- Verdiğimiz sağlık hizmetini sürekli sorgulayıp geliştirmektir.
Vizyonumuz
Bölgemizde; halkımıza ve tüm hastalarımıza; kaliteli, ulaşılabilir, etik değerlere saygılı, hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti sunmak.
Misyonumuz
Tüm bölgede, hasta ve hasta yakınlarına, uzman hekim kadrosu ve eğitimli sağlık personeli ile, son teknolojinin ışığında, hasta haklarına saygılı, kaliteli, güvenilir, uluslararası standartlarda hizmet sunan bir sağlık kuruluşu olmak.
Özel Marmaris Hastanesi
Çıldır Mah. İnönü Cad. No:30, Muğla 48700
i.....
4 yıldır bel fıtığı ile mücadele ettim. Yaşımın genç olması, kilomun uygun olması gibi açıklamalarla toparlayabileceğimi söyleyen birçok doktor görüşü aldım. Marmaris'e taşındığım zaman diliminde paten ile yaptığım bir kaza sonucu fıtığımda travma sonucu fıtığım patladı. 2 doktor görüşü aldım ve kimse bunu belirtmedi ve ilaç tedavideleri,fizik tedavileri ile 1 ay boyunca acıdan dolayı ayağa kalkmakta zorlandım. Mehmet beyle bu şekilde tanıştım. Bacağımda his kaybı başladı ve ani bir yoğun acı ile Yücelen Hastahanesine gittim. Mehmet bey direk duruma müdahale etti. Önce ufak bir operasyon geçirdim omurilikten iğne vuruldu. Etki etmeme ihtimalini bize açıkça bildirdi ancak denemek gerektiğini söyledi. Acım tam olarak kesilmediği için ameliyat kararı aldı. Ameliyatım çok iyi geçti. Şuan 4 yıldır ilk defa rahatça hareket ediyorum. Kontrollerimle özenle ilgilendi. Mükemmel kişiliği ve mükemmel doktorluğu ile ne kadar teşekkür etsem az olacak.
cu...r
Kızım doğduģundan bu yana 6 yıldır hocamla beraberiz. Ilgi alaka ve tecrübesi yeter. En ihtiyaç duydugumuz anda orada. Gecenin bir vakti bile telefonda sizi yönlendirir ne yapmanız gerektiğini soyler. Teşekkürler Turan hocam.
Özel Marmaris Hastanesi, Muğla şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Marmaris Hastanesi, Muğla şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Pratisyen Hekim, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Marmaris Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Marmaris Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Marmaris Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel Marmaris Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Marmaris Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Marmaris Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Marmaris Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Marmaris Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Marmaris Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Marmaris Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Marmaris Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Marmaris Hastanesi nerede?Özel Marmaris Hastanesi adresi Çıldır Mah. İnönü Cad. No:30 Muğla şeklindedir.
Muğla bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Muğla bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri