Özel Medigün Akhisar Hastanesi
Kethüda Mahallesi 374. Sokak No:2, Akhisar 45200
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ş
Bel fıtığı patlamıştı emeliyat önerildi ve oldum. Ameliyat sonrası kendimi iyi hissetmeye başladım. Gün geçtikçe daha iyi oluyorum.Doktorumuz Levent bey insan ve hekim olarak çok iyi bir kişi,.Böyle hekimlerin bizlerle olmasını diliyorum.
Özel Medigün Akhisar Hastanesi, Akhisar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medigün Akhisar Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Medigün Akhisar Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel Medigün Akhisar Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medigün Akhisar Hastanesi, toplam 1 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu.
Özel Medigün Akhisar Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medigün Akhisar Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medigün Akhisar Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medigün Akhisar Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Medigün Akhisar Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Medigün Akhisar Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Medigün Akhisar Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Medigün Akhisar Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Özel Medigün Akhisar Hastanesi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel Medigün Akhisar Hastanesi nerede?Özel Medigün Akhisar Hastanesi adresi Kethüda Mahallesi 374. Sokak No:2 Akhisar şeklindedir.