Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi
Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi
Coğlaki Mah. 1203 Sokak No:3, Aksaray 68100
t....t
Hamileliğim boyunca kendisine gittim çok ilgili alakaliydi ama dogumum gece olduğu için gelmedi bile nöbetçi doktor doğum yaptirdi böyle yapacagini bilsem kesinlikle gitmezdim
me...n
Hem hastane personeli hemde kendisinin ilgisine çok teşekkür ederim. 11.haftada rahim ağzı serkulajimi yaptı. Hiç bir sikinti yaşamadan tam zamanında bebeklerimin dogumu gerçekleşti. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum
c....c
Ilk cocugumu Sema hanim dogum yaptirdi eli cok hafif ilgili bir doktordur kendileri cok muayene esnasinda cok fazla bebekle ilgili konusmazdi eşi Turkcan bey daha fazla konusuyordu bebekle ilgili ama sema hanim sa cok iyiydi istedigim zaman arayabiliyorum herzaman bana yardimci olsu sagolsun fakat simdi burda değil keske yine burda olsaydi yine ona giderdim...
Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi, Aksaray şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi, Aksaray şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi, toplam 123 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi nerede?Özel Maya Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi adresi Coğlaki Mah. 1203 Sokak No:3 Aksaray şeklindedir.
Aksaray bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Aksaray bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri