Özel Medeve Diş Polikliniği
Arabayatağı Mahallesi Özen Sokak, Yıldırım 16280
gü...m
Senelerdir tercih ettiğim tek yer. Hakkı Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Kalan yirmiliklerimi de çektirdim. Ben o kadar korkuyordum ki geçen sefer canım çok yanmıştı o da zaten çok normal ve operasyon sırasında beni güldürmeyi başarabildiler :) çok teşekkür ederim.
Hakkı Bey'in muayenehanesinde tedaviye Eylül 2021 tarihinde başladım.Önceleri sorduğum sorulara cevap vermiyordu.Daha sonraları iletişimimiz gelişti.Sorduğum
sorulara açıklamalı bir şekilde cevap vermeye başladı.Zaten hastanın beklediği şey , detaylı açıklamadır.1 hafta sonra implantlar kaplanacak.Umarım herşey iyi gider.Kısacası memnun ayrılacağımı umuyorum.Hakkı beye ve çalışanlarına mesleklerinde başarılar diliyorum.
ce...e
Kaplama yaptirmak için gittim şuan ìçin herşey Yolunda randevu saati gelince beklemeden aliyolar doktorumdan memnunum tavsiye ederim
er...u
Sevgili Hakkı Nail özen ve güleryüzlü ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Çocukluğumdan beri bitmek bilmeyen diş hastalıklarım Medeve ve Hakkı Nail özen sayesinde son buldu. İmplant konusunda çok tedirgindim ama daha muayene sırasında bile ne kadar emin ellerdeyim farkettim. Artık dişlerimi gizlemeden gülebiliyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Mesleki yeterliliğiniz kıvanç duydum tekrar teşekkür ederim Hakkı hocam
gü...m
Benim zorlu yirmilik dişimle bile sabırla uğraşan canım doktorum. Ne kadar gergin olsam da beni sakinleştirip muhteşem bir işlem gerçekleştirdi. Teşekkür ederim.
y....b
Güleryüzlü bir ekip 8 yaş için sorunsuz bir diş çekimi çok teşekkürler çocuğun verdiği tepki anne ba kadar mı burdan anlayın işte...
es....
Ön dişlerimdeki çürük için gittim ve gerçekten ilgilenmesi o kadar hoş ki kendi kızı gibi ilgilendi. Gönül rahatlığıyla gitmenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca eli de çok hafif.
n....ü
diş protezi yaptırmak için hakkı beye gittim öncelikle yapılacak tedavinin niteliği hakkında ayrıntılı bilgi aldım, gönül rahatlığı ile tedaviye başladım verilen randevuya tam uyumu, personelin ve Hakkı beyin güler yüzlü karşılaması,doktor beyin elinin hafifliği ile protez tedavime başlandı
be...
Hakkı hocam tanıdığım en başarılı diş hekimi yıllardır giderim kendisine en son geçen cumartesi yirmilik dişimi çekti çok ağrılı ve korkarak gitmiştim çekim toplam 3 dakika sürdü 3 hamleyle dişi yerinden aldı sonrası mutluluk Daha önce de temizlik yaptırmıştım çok memnun kalmıştım kalan 2 yirmilik dişimi daha cektirecegim daha sonrada bi temizlik işlemimiz olacak geçen yılda annemin dişlerini yaptırmıştık kendisine, babacan tavrı ve herşeyi açıklaması kendi özel film alanı ve labaratuvarı ile pandemi döneminde bile gönül rahatlığıyla gidilebilir her yer tertemiz çiçek gibi Iyi ki tanımışız sizi hocam rabbim uzun ömürler versin
f....g
Bugün diş çekimi , dolgu ve köprü için tedavi oldum , çekim esnasında hiç ağrı hissetmedim , dolgu çok memnun kaldım ön dişim hiç belli olmuyor dolgu olduğu . Doktor hakkı bey çok ilgili çok memnun kaldım çok teşekkür ediyorum
Özel Medeve Diş Polikliniği, Yıldırım şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medeve Diş Polikliniği, Yıldırım şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Çocuk Diş Hekimi, Diş Hastalıkları Uzmanı, Oral İmplantoloji Uzmanı, Ortodontist, Periodontolog, Ağız Diş Ve Çene Radyoloğu.
Özel Medeve Diş Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medeve Diş Polikliniği, toplam 15 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Kanal Tedavisi, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Apikal Rezeksiyon, Diş Teli Tedavisi.
Özel Medeve Diş Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medeve Diş Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medeve Diş Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medeve Diş Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Medeve Diş Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Medeve Diş Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Medeve Diş Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Medeve Diş Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Medeve Diş Polikliniği nerede?Özel Medeve Diş Polikliniği adresi Arabayatağı Mahallesi Özen Sokak Yıldırım şeklindedir.
Yıldırım bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Yıldırım bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri