Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Medibafra Hastanesi
Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra 55410
şu...
Kenan beye 1 aydır süren ishalim için gittim . Çok zor bir ayın ardından teşhisi koydu bana ve çok ilgilendi.
b....g
Riskli bir hamilelik sürecimde gerek ilgisi gerek motivasyonu ile mükemmel bir süreç geçirdik. O kadar güzel bir yaklaşımı varki içiniz her konuda rahat oluyor. Herkese tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor.
tu...̇
Ben ilk çocuğumu İstanbulda dünyaya getirdim şimdi Sinop’ta yaşıyorum 2.çocuğum içinde sinoptanda taaa bafrada görev yapan Erhan hocayı tercih ettik onun gibi işini iyi bilen işinde bilinçli olarak davranan işini severek yapan sevecen dürüst önceliği anne ve bebek olan gece gündüz ne zaman arasak bize cevap veren iyi bir kadın doğum uzmanı doktor daha önce tanımadım.Kalite asla tesadüf değildir her zaman tavsiye ederim.Medibafra hastanesine bünyesine böyle bir değer kattığı için ayrıca teşekkürler.
s....c
Riskli bir gebelik sürecinde Erhan beye gittik. Daha önce gittiğimiz bir kaç doktorun aksine oldukça gerçekçi bir yaklaşım sergiledi. Gebelik takibini ciddi bir şekilde yaptı.
se...7
Cok başarılı gūzel bir ameliyat yaptı hiç anlamadìm cok rahat ve kolay atlattìm teşekkūr ederim doktorumuza allah işinizi rast getirsin .nice yıllar sağlıkla kalın, sağlığımıza sihirli elkerinizle nice yıllar dokunmak ben ve hastalarınız ve gelecekteki hastalarınız adına
teşekkūrler ....teşekkūrler...
y.....
4 5 yaşındaki kızıma hamileyken de ertan beye gitmistim çok memnun kaldım. Sezeryan doğum ile hiç bir sıkıntı yaşamadan doğumu gerçekleştirdik. Hamilelik zaten başlı başına stres Ertan bey ise insanı gereksiz telaslandirmiyor sakinlestiriyor her türlü soruma her zaman cevap alabildim. Şuan 13 haftalık hamileyim gene Ertan beyi tercih ettim. Çünkü hiç bir konuda ihmalini görmedim Allah razı olsun kendisinden
me...8
Hayatimizin en guzel ani cocugumuzla bulusma animiz herhalde.Fakat bu essiz ana uzun ve biraz zahmetli bir yoldan gecerek ulasiyoruz.Hep sorulan sorudur dogumu nerede yapacaksin?Bence onemli olan hastahane degildir hekimdir.Benim bu hastaneyi secmemdeki etkende budur.Bu konuda cok sansliyim ve herkese ERTAN BEYİoneriyorum.Hoca hakkinda uzun cumleler kurulabilir ama bir cumleyle, iyi insan ve gercek bir HEKiM. Hocam iyiki varsiniz
ay...r
Mükemmel bir doktor mütevazi ve işinin ehli. Annemin kanser hastalığını erkenden teşhis etti. Allah sevdiklerine ve hastalarına bağışlasın yolu bahtı açık olsun
Özel Medibafra Hastanesi, Bafra şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medibafra Hastanesi, Bafra şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Dermatolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Biyokimya Uzmanı, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Medibafra Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medibafra Hastanesi, toplam 2 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Özel Medibafra Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medibafra Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medibafra Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medibafra Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Medibafra Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Medibafra Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Medibafra Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Medibafra Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Medibafra Hastanesi nerede?Özel Medibafra Hastanesi adresi Altınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27 Bafra şeklindedir.
Samsun bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Atakum bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri