Özel Medica Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Medica Tıp Merkezi
Hüsrev Gerede Cad.No:75 Teşvikiye, İstanbul
ay...r
Yaklaşık 10 yıl önce ablama rektum kanseri teşhisi konuldu ablam bu süreçte aniden böyle bir durumu öğrendiği için çok etkilendi Fikret bey ile medika tanı merkezinde tanıştık ve iyiki tanımışız .Hekimliğinin yani sıra hastalarının psikolojisi , mutluluğu, güveni herşeyden önce önemli kendisi diğer yorumlarda da belirtildiği gibi adeta hastasına sihirli değnek gibi dokunuyor ve sonuç muhteşem hastaları onun için bambaşka çok kıymetli o da hastaları için gerçekten tüm hekimlere örnek olabilecek tecrübeye bilgiye donanımına ve çok güçlü bir ekibe sahip . Ailesinde böyle rahatsizliklari olan kim varsa asla zaman kaybetmeden hastane hastane gezmeden çünkü hastayı en çok bu süreç yoruyor hemen adres ve doğru kişi Fikret TANIRGAN ....
3 yıl boyunca Alzheimer Hastası olan babamı kendisine götürdük. Referansı ve özgeçmişi nedeni ile verdiği bilgileri ve ilaçları harfiyen uyguladık. Ancak yanılmışız. Ne kendisine ne de yardımcısı Zeynep Hanıma ihtiyacımız olduğunda ulaşamadık. Randevu alabilmek için 4 ay önceden verdiğimiz çaba da cabası. 3 yıl boyunca para döktüğümüz doktordan hastalığın seyri ile ilgili herhangi bir bilgi alamadığımızı acı şekilde öğrendik. Ölüm döşeğine düştüğü zaman dahi zahmet edip Murat Emre kendisi görüşmedi Zeynep Hanım üzerinden yanıtlarını göndererek boğazının ve midesinin delinerek çözüme ulaşılacağını ilettiler.
Tavsiyemiz; boşuna paranızı harcamayın ve size hastalığın seyrini anlatacak, nelerle karşılaşacağınızı ve bu durumlarda nasıl hareket etmeniz gerektiğini anlatan bir doktor bulmanızdır.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...z
Annemin Parkinson ve demansı var ki doktorumuz vardı çok iyi sanıp zar zor randevu aldık Ekim 2019 da gittik once asistanı ilgilendi bilgileri aldı sonra murat bey toplasanız 10 dk ilgilenmedi var olan 1 lacınızı kesip 1 ay sonra gelmemizi istediler kestik 1 ay sonra gittik yine en fazla 15 dk ilgilendi ve ilaç yazdı kullandık bu arada bir sonraki randevuyu 3 ay dediler yer yok ariyacaklardi ilaclardan sonra .2 kere ambulansla acile gittik hocaya telefonla zaten ulasamiyorsunuz adistanini arıyorsunuz açılmıyor mesaj atıyorsunuz musait olduğunda size dönüyor dinliyor hocaya iletiyor sonra tekrar sizi arıyor yada yazıyor ilaç yada doz degistiriyor yani o süreçte siz çaresizsiniz en sonunda nemi oldu annemi özel bir hastaneye yatırıp doktor değiştirdik onların yarattığı hasarları toparlamaya çalışıyoruz size şunu demek isterim
sizinle 10 dk ilgileniyorlarilgi takip sıfır o kadar pişmanım ki keşke hiç gitmedeydik annem şuan kesin daha iyiydi ...
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay...r
Murat beye dün yani 2 mayısada annemi getirdik , kendisi hem çok kibar hem çok ilgili , hem çok babacan bir adam, biz erzurumdan geldik sırf murat bey için ama gerçekten doktorluğunda insanlığında hakkını veren bir adam, para için bir insan asla bu kadar candan olupta , hastasını hasta yakının gönülden razı etmesi mümkün değil, inşaallah böyle doktorların sayısı artar, gerçekten mükemmel bir insan
tü....
Murat hocam mükemmel bile az ayrıca Ekibide Dr zeynep hanım ve diğer grubu mükemmel hastanın yanında her zaman Murat hocam duyduğum diğer doktorların aksine az ilaçla doğru tedavi yapıyor çok babacan allah başımızdan eksik etmesin hastam canım annem pH hacı hanım dokumacı her zaman yanımızda olun saygılarımla
Doktor beyi arkadaşlarımın tavsiyesi ile tanıdım. Kendisinin Güler yüzü,hastayla ilgisi,beni çok rahatlattı. Mesleğini severek yapan bir hekim .toplamda 2saat içinde radyolojik inceleme,tahliller yapılıp reçetemi alıp çıktım.kendisine sonsuz teşekkürler saygılar.bu arada medicada gösterilen ilgi ve Güleryüz'le çalışanlara da teşekkürler
Özel Medica Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medica Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Nörolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru.
Özel Medica Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medica Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Medica Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Medica Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medica Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medica Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medica Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Medica Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Medica Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Medica Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Medica Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Medica Tıp Merkezi nerede?Özel Medica Tıp Merkezi adresi Hüsrev Gerede Cad.No:75 Teşvikiye İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri