Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Medikent Hastanesi
Dere M.Edirne Yolu Kümeevler N 6 Edirne Bayırı Mevkii, Kırklareli
ç....a
Buralı olmadığım için fazla araştırma yapmadan ilk gebeliğimin ilk muayenesinde randevu alıp gittim. Çok heyecanlıydım ancak doktor beyin sert cevapları karşısında bebeğimi ilk görmenin maalesef heyecanını bile yaşayamadım. Aslında soracağım sorular vardı ancak yine sert cevaplar almamak için soramadım. Biraz daha empati yapması gerekiyor. Memnun kalmadım bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
g ...b
Kızımın geniz eti şikayetiyle kendi cocuk doktorunuzun ve aynı zamanda dıer annelerinde tavsiyesiyle gittim ameliyat olacağımızı bile bile gittim. Geniz eti ve kulağına tüp takıldı kızımın. Sonrasında olumsuz hiçbir durum yaşanmadı ben bir anne olarak ameliyattan korkuyordum Tabıkı de ama keşke daha önce Mehmet beye gelip daha önce ameliyat ettirseymisim. Gerçekten işinin ehli bir doktor çok teşekkür ederiz.ben çok memnun kaldım ve çok güvendim kendisine çok teşekkür ederim kızım mışıl mışıl uyuyor artik
f....r
Canım doktorum cok tevazulu guler yuzlu basarili bir doktor. Miyom ameliyati oldum. Allah'ın inayetiyle basarili gecti. Ama onun pozitif enerjisi size geciyor. Dahada iyi oluyorsunuz. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Adeviye Hanım bu samimiyetini hic bir zaman kaybetmesin. Sjmdi aylık kontrolumu sabırsızlıkla bekliyorum
si...n
Serpil Hanım'ın çok iyi bir doktor olduğunu belirtmek isterim. Kendisi anlayışlı samimi güler yüzlü pozitif ve sorduğum sorulara sabırla cevap veren başaralı bir doktor. Hamileliğimin 8. Ayındayım hiçbir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.
i.....
2 gun bebegimim kimildamasini his etmedim. Dis tedavisi yuzunden agri kesici antibiotika kullandim ve dis doktorda tedavi siradinda 4/5 tane uyusturucu. Bu sefer kimdamayinca korktuk hastehneyi aradik acili Saat 22:30 ve ordakilee gelmemizi soylediler onlar kendileri doktorumu cagirdi Serpil hanimi. Serpil hanim gelince bana resmen kizdi bu saatde yatagimdan kaldirdiniz bende insanim diye bagirdi beni aglatti orda. Bidaha asla gitmem
n....y
Hamileliğimin 5. ayının sonunda tavsiye üzerine gittiğim Sevgin bey sayesinde sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleştirdim bebeğim ve ben gayet iyiyiz. ilgisi, alakası, açıklamaları ve içinizi rahatlatacak şekilde detaylı bilgilendirmesi sayesinde odasından gönül rahatlığı ile ayrılıyorsunuz. Ayrıca içten ve samimiliği ile de çok iyi bir doktor. İyiki Sevgin hocayı seçmişim. Çok Teşekkürler..
8 yaşındaki oğluma dolgu yaptı, çocukla iletişimi çok güzeldi, çocuk hiç endişe duymadan , gayet rahat bir şekilde dolgusu yapılana kadar rahatça durdu... çok memnun kaldık..
t.....
6 ayda bir yaptırmam gereken meme ultrason için Özcan bey’in titizlikle yaptığı görüntüleme ve yorumlarken ki açıklayıcı bilgi aktarımı ve takipli güvenilir yaklaşımı güleryüzlü alakası kendisini bir çok radyologtan itina ile ayırmaktadır. Bu sebeple İzmir de pek çok altarmatif olmasına rağmen kendisine kontrole gidiyorum .Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum ve kendisine çok teşekkür ederek saygılarımı sunuyorum
zu...5
Ayağımda oluşan kemik cikintisi rahatsızlığı nedeniyle çektiğim sıkıntılarıma Halluk Walgus Ameliyatimi başarıyla gerceklestirip ilgi ve alakasiyla sagligima kavusmami sağlayan Sevgili Doktorum HOMAN SEKHAVAT'a binlerce teşekkür ediyorum. O kadar mutlu ve memnunum ki...Çok sevdiğim wazgecilmezim Hastanem MEDIKENT ve HOMAN hocam iyiki varsınız.
Özel Medikent Hastanesi, Kırklareli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medikent Hastanesi, Kırklareli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Dermatolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Pratisyen Hekim, Biyokimya Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Radyolog, Acil Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ürolog.
Özel Medikent Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medikent Hastanesi, toplam 170 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Özel Medikent Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medikent Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medikent Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medikent Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Medikent Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Medikent Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Medikent Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Medikent Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Medikent Hastanesi nerede?Özel Medikent Hastanesi adresi Dere M.Edirne Yolu Kümeevler N 6 Edirne Bayırı Mevkii Kırklareli şeklindedir.
Kırklareli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Kırklareli bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri