Hakkımızda
Merkezimizde çalışan tüm personeller gerekli oryantasyon eğitimlerini almış, gerekli donanıma, bilgi ve becerilere sahip profesyonellerdir. İnsan hakları doğrultusunda çalışan görevlilerimiz, hasta ve hasta yakınlarına saygıyla ve hoşgörüyle yaklaşmaktadırlar. Temel etik ilkelere ve değerlere önem veren merkezimiz çalışanları, sorumluluklarının bilincinde olan meslek elemanlarıdır.
Mustafa Kemal Atatürk’ün ”Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.” sözündeki güven duygusunu ve sorumluluk aşılayan vurgusunu her daim anımsayarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve hastalarımızı sağlıklı yaşamlarına döndürmek için koordine olmuş şekilde, sevgiyle ve disiplinle işimizi yapıyoruz.
Özel Mediliv Tıp Merkezi
Kale Mahallesi Himaye-i Eftal Sokak No:1, İlkadım 55030
Kısırlık tedavisi için arkadaşımın önerisi ile gittim. Aşırı güler yüzü ve sakinleştirici tavrı ile bana her anlamda çok iyi geldi. Her zaman güler yüzlü , her sorduğunuz soruya cevap alabildiğiniz ender empati sahibi doktorlardan bence. Tüp bebek tedavisinde ilk denemede başırılı sonuç aldım ve takiplere devam ediyor ,ne zaman sorum olsa destek olacağını bilmek harika. İyi ki Şafak hocam ile yollarım kesişmiş.
ce...t
Orhan Bey'e babam için gittik aniden yürüyemedi iştahı kesildi ve çok hızlı kilo kaybı yaşadı. Orhan Bey birçok test yaptı ve tedavi başladı. Tedavisi faydalı olmadı. Bişeyler danıştığımızda ki üslubundan da memnun kalmadık tavsiye etmiyorum
y.....
Mayıs ayında sebebi bilinmeyen infertilite ile 3.denemem olarak Doç.Dr.Şafak HATIRNAZ'ı tercih ettim.Tercihimdeki ilk sebep farklı bir tedavi deniyor olması ikinci sebep ise embriyolog.Böylelikle 5.güne ulaşmayan embriyolarım daha sıkı takip edilir iletişim halinde olurlar diye düşünmüştüm.Tedavi sırasında doktorla alakalı hiçbir iletişim sıkıntısı yaşamadım.Yumurta toplama günü kanamam olduğu ve buna bağlı olarak sadece 4 yumurta toplayabildiğini öğrendim.Sonuçta benim için yumurta sayısı değil sağlıklı tek embriyo bile yeterdi.Bu yumurtalardan 3tanesi döllendi 2tanesi normalde 5.güne gitmesini planlıyoduk ama 3.günde donduruldu ve 2 ay sonra transfer edildi.Dr.Beyle transferden sonra hiçbir iletişimimiz olmadı ne arandım ne görüşmeye çağırıldım.Transfer sonucunu bile merak edip beni aramadılar.Tüp bebek yaptırıp hastayı transferden sonra takip etmemesi beni çok üzdü.
g.....
Değerli hocama, 10 aylık oğlumu, çocuk doktorumuzun "rutin" kontrol için götürün demesiyle birlikte, tavsiye üzerine gitmiş bulunmaktayız. Çocuğumuzu muayene etmesi, bilgisi, ilgisi ve sevecen oluşuyla kendisinin bizde ki yeri daha da farklılaşmış bulunmaktadır. Uyguladığı tedavi, izlediği yol ile çocuğumu göz tembelliğinden ve ileriki süreçte belki de ameliyattan kurtardığı için kendine minnettarız. Çocuğumun göz problemi artık yok ve gözlükten kurtulmuş bulunmaktayız. Erken teşhis ve doğru tedavi kombinasyonuyla bu işi hocam sayesinde başarabildik. İyi ki varsınız, saygılar sunuyorum hocam.
şe...
Şafak hocayla tavsiye üzerine tanıştık Kocaeli’den Samsun’a tüp bebek tedavisi için gittik ve kendisinde ilk denememizde olumlu sonuç aldık şafak hoca işinde gayet profesyonel ve başarılı bir hekim iyi ki kendisiyle tanışmışız. Ve inşaallah sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız
s....b
Kronik geniz akıntısı şikayeti ile gittim. Çözülmez denilen rahatsızlığımı tedavi ederek beni inanılmaz derecede mutlu etti.
Bir çok hastahane ye başvurmama rağmen bu sorunum çözülememişti. Allah hocamdan razı olsun. Sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Özel Mediliv Tıp Merkezi, İlkadım şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Mediliv Tıp Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Mediliv Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Mediliv Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Mediliv Tıp Merkezi, toplam 2 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Randevusu.
Özel Mediliv Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Mediliv Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Mediliv Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Mediliv Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Mediliv Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Mediliv Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Mediliv Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Mediliv Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Mediliv Tıp Merkezi nerede?Özel Mediliv Tıp Merkezi adresi Kale Mahallesi Himaye-i Eftal Sokak No:1 İlkadım şeklindedir.