Diğer kurumları göster

Efeler Mahallesi İzmir Bulvarı No:82, Aydın 09100
  • SGK

Ü
    Op. Dr. Abdullah Akdağ Fıtık Ameliyatı

Bir süredir göbek fıtığı şikayetim mevcuttu ve sürekli ağrıdan şikayet ediyordum, bazen de rahatsızlığımın şiddet artıyordu. Ameliyat olmam gerekiyordu fakat korku ve endişeliydim Değerli doktorumuz Abdullah bey beni muayene ettikten sonra tüm endişelerimi giderdi ve kısa bir hazırlık aşamasından sonra ameliyatı çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası sürecide çok rahat, konforlu bir şekilde atlattım. Ben ve yakınlarım gerek tedavi gerekse hastanenin sunduğu bakım ve konaklama hizmetlerinden son derece memnun kaldık. Tüm bu süreç boyunca bize çok yardımcı olan , güler yüzlü, kaliteli hizmet sunan, bilimsel ve insani değerlere önem veren; çok değerli doktorumuz Genel Cerrahi Uzmanı Abdullah AKDAĞ beye, poliklinik sekreterimize, ameliyat ekibimize, servis hemşirelerimize, destek hizmetlerinde görevli arkadaşlarımıza , hastane yöneticilerimize ve tüm Medinova Hastanesi çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Op. Dr. Abdullah Akdağ Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Abdullah bey ile safra kesesindeki rahatsizdan dolayi yolumuz kesismisti. Safra kesesindeki taş ve kalinlasmadan teshisi konuldu. Abdullah bey konunun uzmanı ve gerekli ilac ve tedavi surecini baslatti. Cok zor olarak gorülen ameliyatı tecrübesi bilgisinden dolayi cok basarali bir ameliyat gerceklesti. Abdullah beye ve ekibine cok başarılı.

Op. Dr. Abdullah Akdağ Fıtık Ameliyatı

Bir süredir babam Muhsin Şenyüz'ün karın fıtıkları mevcuttu ve sürekli ağrıdan şikayet ediyor, bazen de rahatsızlığının şiddet artıyordu. Ameliyat olması gerekiyordu fakat ileri yaşı nedeniyle ailecek endişeliydik. Değerli doktorumuz Abdullah bey hastamızı muayene ettikten sonra tüm endişelerimizi giderdi ve kısa bir hazırlık aşamasından sonra ameliyatı çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Hastamız ameliyat sonrası süreci de çok rahat, konforlu bir şekilde atlattı. Babam da, tüm alemiz de gerek tedavi gerekse hastanenin sunduğu bakım ve konaklama hizmetlerinden son derece memnun kaldık.. Tüm bu süreç boyunca bize çok yardımcı olan , güler yüzlü, kaliteli hizmet sunan, bilimsel ve insani değerlere önem veren; çok değerli doktorumuz Genel Cerrahi Uzmanı Abdullah AKDAĞ beye, poliklinik sekreterimize, ameliyat ekibimize, servis hemşirelerimize, destek hizmetlerinde görevli arkadaşlarımıza , hastane yöneticilerimize ve tüm Medinova Hastanesi çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Şevki Öner Şavk Diğer

Öncelikle öner hocama bütün yanında çalışanlara hastanedeki bütün hemşirelere saygı ve sevgilerimi sunarım ben iki sene önce sağ bacağından kalça protezi amaliyati oldum çok memnunum şimdi sol kalcamdan olacağım başka doktora gitmedim hiç çünkü hocama çok güveniyorum çok candan çok samimi çok içten hocamdan Allah razı olsun hocamla konuşunca amaliyat korkusu bile kalmıyor insanda başarılarının devamin dilerim Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin hocama

Ç
    Op. Dr. Abdullah Akdağ Diğer

Abdullah bey babamız Mustafa beyin operasyonunu gerçekleştirdi. Kendisi gerçekten işinin uzmanı, hastalarını çok detaylı bilgilendiriyor. Aklınızda hiç soru işareti olmadan operasyona giriyorsunuz, hasta yakını olarak bizim de içimizi rahatlattı. Operasyon sonrası da halen iletişimimiz devam ediyor.

Op. Dr. Abdullah Akdağ Fıtık Ameliyatı

Annemin kasık fıtığı ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşti ameliyat sonrası da çok rahat ve ağrısızdı. Annemin alerjisi nedeniyle de doktorumuz gerekli önlemleri aldı. Çok ilgili ve güven veren bir hekim. Detaylı açıklamalarıyla dikkat edeceklerimizle ilgili yeterli bilgilendirme yaptı. Çok memnun kaldık. Doktorumuzu içtenlikle tavsiye ediyoruz

Op. Dr. Abdullah Akdağ Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Abdullah bey ile Mayısın son haftası safra kesesi ameliyatıyla tanıştık bu durumu çok araştırmış olmama rağmen fazlasıyla endişeliydim fakat ameliyattan sonra hiç korktuğum gibi olmadı ağrım olmadı ve 4 günde ihtiyaçlarımı kendim karşılayabilir duruma geldim Abdullah beyden hastane personeline kadar çok memnun kaldım iyi ki yorumlara da bakarak Abdullah beye gelmişim.

Ş
    Op. Dr. Abdullah Akdağ Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Abdullah hoca ile yolumuz safra kesesi ameliyatı ile kesişti. Ameliyat öncesi ağrılarımdan Abdullah hoca sayesinde kurtuldum. Ertesi gün çıkışım verildi. Ameliyat sonrası ağrısız, sancısız iyileşme sürecim oldu. Ben çok memnun kaldım..

Op. Dr. Abdullah Akdağ Fıtık Ameliyatı

Eşimin kasık fıtığı ameliyatı nedeniyle tanıştık. Ameliyat başarılı geçti. Ameliyat sonrası da çok rahat ve ağrısız geçiyor. Yapacağı ameliyatla ilgili ve sonrasında dikkat edeceklerimizle ilgili yeterli bilgilendirme yaptı. Çok ilgili, sıcak, rahatlatan, güven veren bir hekim.

P
    Op. Dr. Abdullah Akdağ Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı

Genel Cerrah Abdullah Akdağ ailemizin hekimi gibidir. Daha önce de babamın kasık fıtığı ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. Babam çok kez kasık fıtığı ameliyatı olmuş ve hepsi de başarısız olmuştur. Abdullah Hocamız sayesinde hayatını rahatca geçirebilmektedir. Annem, safra kesesinde taş olması nedeniyle 1 aydır sıkıntılar çekiyordu. Annemin daha önce kalp ameliyatı geçirmiş ve beynine pıhtı atması sonucu ciddi sağlık sorunları olması sebebiyle kan sulandırıcılar gibi birçok ilaç kullanmaktadır. Bu sebeple ameliyat öncesi doktorumuz gereken önlemleri almıştır. Herhangi bir komplikasyon geçirmeden ameliyatı başarıyla geçmiştir. Doktorumuzu içtenlikle tavsiye ediyoruz.Herkesin sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesi için böyle değerli sağlık profesyonellerine sahip olmaları dileğiyle.