Diğer kurumları göster
- Sompo Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
öz...z
Mükemmel ötesi bir doktor..iyi ki rastlamışim böbrek taşı ameliyatı oldum bana ikinci ameliyat günü verdi hocam dayanamıyorum dedim o yoğunlukta benim acım geçsin diye yine ameliyata aldi...istese günün var der yollardi insan Özbay beyin yanında kendini evinde hissediyor...her hastasıyla uzun süre ilgileniyor..bende içeriğe giren ne yapıyor acaba dedim..içeri girdiğimde sanki.arkadasi gelmiş nasıl neyapcaz diye anlattı bana tek tek korkulcak bişey yok geçecek dedi güvenle evime gidip sevinçle ameliyata geldim çünkü doktoruma guveniyordum..mesleğine severek yapamasi mükemmel...
f....s
Bugün oğlumun sünnetini yaptı bu kadar ilgili bilgili ve bir anneyi sözleriyle rahatlatan bi doktor yok malesef şen şakrak o kadar pozitif enerji yayıyor ki etrafa iyiki size gelmişiz hocam iyiki
ha...l
ilk olarak hasta ile iletişimi başarılı,guleryuzlu,iyi bir dinleyici
Ben alerjik astım hastasıyım,özellikle grip gecirdigim dönemler agirlastigim oluyor,hocamızın ilgili tedavisi ile her seferinde iyileşiyorum,diğer hastalara yaklaşımı ve pozitif enerjisi ile gerçekten harika bir doktor
de...u
2 aylık bebeğime laktoz intörelansı tanısı konmuştu. 2 ay boyunca inlemerini dinledim vermedikleri damla kalmadı ailemi ziyarete gittim ve bana kadşr beyi önerdiler bebeğimin sadece kakasına bakarak bana yapmam gerekenleri söyledi ve tüm damlaları kesti kilo almaya başladı uyumaya başladı en güzeli gülmeye başladı gözünüz kapalı gidebilirsiniz
me...4
Hasta doktur ilişkisinde samimi işini severek yapan samimi hastayı yanlız bırakmayan . Bazen arkadaş bazen baba olan kendini hasta olarak değilde misafirliğe gitmiş gibi hissedeceksiniz . Her hastaya şidettle tavsiye ederim .. saygılar hocam Mete peköz
Özel Melid Park Hastanesi, Malatya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Melid Park Hastanesi, Malatya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Nörolog, Kardiyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Radyolog, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
Özel Melid Park Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Melid Park Hastanesi, toplam 483 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elisa.
Özel Melid Park Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Melid Park Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Melid Park Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Melid Park Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Melid Park Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Melid Park Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Melid Park Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Melid Park Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Melid Park Hastanesi nerede?Özel Melid Park Hastanesi adresi Şifa Mah. Buhara Cad. No:224/A Malatya şeklindedir.
Malatya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Malatya bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri