Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı No:13/1A, Çukurova 34200
a....ş
Arda bey çok profesyonel ve güler yüzlü. Ortodontik tedavi görüyorum çok memnunum.
ha...
2018 yılında tel tedavisine başladık ve 2 yıl boyunca tedavim devam etti. Arda bey akademik ve uygulama da oldukça başarılı bir hekim. Tedavim 5 yıl önce bitti ve bu zamana kadar dişlerim hakkında hiçbir sorun yaşamadım. İşini temiz ve doğru yapan bir hekim. Kendi alanı olsun ya da olmasın herkese tavsiye ediyorum.
ç....ç
Kızımın çene yapısındaki bozukluk için arkadaşımın tavsiyesiyle Arda beyi buldum.Çok keyifli bir randevuydu.Muayene öncesi gerekli röntgenler çekildi muayene sırasında gerekli bilgi verildi süreçteki ayrıntılar anlatıldı bir buçuk yıllık bi tedavinin bizi beklediğinden bahsedildi başarılı ve bilgili bir Ortodonti çok memnun kaldım kendisini gönülden tavsiye ederim
bu...ç
2.5 yıllık ortodonti tedavimde Arda BEY ve ekibi tüm güleryüzüyle tedavi konusunda herkonuda çok yardımcı oldular .Çok ilgililerdi Arda Bey ‘in ve klinik ekibinin emeklerine sağlık ..
b....k
Detaylı bilgilendirmeleri ve ilgisi sayesinde yıllardır korktuğum diş teli tedavime içim çok rahat bir şekilde başladık. Kendimi emin ellerde ve güvende hissettirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum
t....k
2 sene boyunca buradan ortodonti tedavisi gördüm, sonuçtan memnunum, Arda Meriç ve asistanlarına teşekkür ediyorum.
öy...
Ben arda abiyle çok uzun bir sürece adım attım muhtemelen 2 sene kadar kendisiyle düzenli randevu oluşturacağım çene ameliyatı öncesi diş teli tedavisi görüyorum, süreç çok sıkıcı ve acıyla dolu ama arda abiyle ilerlediğim için kendimi çok mutlu ve güvende hissediyorum. Ben uzaktan geldiğim için randevularım konusunda bana çok yardımcı oluyor. Her seansta sorduğum her soruyu ayrıntılı ve ilgili bir şekilde yanıtlıyor. Tüm tedavilerde psikolojimi çok rahatlatıyor. Teşekkürü hep borç bileceğim arda abime.
Kendisine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.
s....e
Sosyal medyadan görüp çok bilmeyerek gittiğim arda bey ve ipek hanım dan çok memnun kaldım.Hem insani yaklaşımları bilgileri ve tedavi süreci boyunca ilgileri ile iyi ki dediğim bir klinik oldu.Tedavimin beklediğimden çok daha güzel olması yanılmadığımı gösterdi.Arda bey ve ekibine teşekkür ederim
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 61 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Botoks, Çene Implantasyonu, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Ilacı Kullanımı.
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Meriç Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı No:13/1A Çukurova şeklindedir.