Hakkımızda

Metropol Hastanesi, 15.000 metrekarelik modern bir tesis olarak Çiğli Anadolu Caddesi'nde hizmet vermektedir. 100 yatak kapasitesi, tam donanımlı ameliyathaneleri, yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri, acil servisi ve hasta odaları ile sağlık ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji, Obezite Cerrahisi gibi çeşitli branşlarda uzman doktor kadrosu ve 200’den fazla sağlık personeli ile hizmet sunmaktadır.
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• Unico Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Randevu doğrulandı
    Uzm. Dr. Sedat Sayılır • İç Hastalıkları Randevusu

Selamlar, rutin kontroller için gittiğimden ötürü mesleki anlamda yorum yapamam fakat alanında yetkin bir doktor olduğu hali ve tavrından çok belli Sedat Bey’in. Oldukça kibardı ve detaylı bilgi paylaşımı sağladı. Düzenli olarak görmeye devam edeceğim

J
    Doç. Dr. Taşkın Altay • Ortopedi Ve Travmatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

24 Aralık'ta düşme sonucunda acil olarak gittiğim hastanede sağ omuzunda parçalı kırık oluştuğunu ve muhakkak ameliyat yapılması gerektiğini açıkladılar.Biz,öneriler ve yapılan yorumlara dayanarak Doçent Dr.Taşkın Altay hocama ulaştık.Taşkın Hocam ,bizi güler yüzle karşılayıp dikkatle dinleyip ameliyatsız tedavi imkanının olabileceğini belirtti. Çektirdiği tomografi sonucu,ön tanısının doğruluğunu kanıtladı.Sağ omzumu koruyucu bandaja aldı.3 haftanın sonunda çekilen röntgen sonucu beni bandajdan kurtarıp, omuz açma egzersizlerine başlattı.Taşkın Hocanın yanında hasta kendini, sevecen yaklaşımı detaylı açıklamaları ve doğru tanısı ile güvende hissediyor. Bundan sonra ortopedi alanında doktorum Taşkın Hocam...İyiki varsınız. .Sizi gözü kapalı herkese öneririm.

Dyt. Nevruz Cin • Diyetisyen Randevusu

Nevruz hanımla obezite ameliyatından sonra birlikte yolumuzu yürüttük. Destekleri her zaman cok kıymetliydi sorularıma hemen yanıt aldım ve listesi cok kapsamlı ve açıklayıcıydı

Dyt. Nevruz Cin • Diyetisyen Randevusu

Tüp Mide ameliyatı sonrası verilen ilgi ve destek ile sorunsuz sağlıklı bir şekilde kilo verdim.Halende desteğini alıyorum.

Dyt. Nevruz Cin • Diyetisyen Randevusu

Fazla kilolarım yüzünden bir çok kez destek aldım ama hepsi yarıda kaldı, kendisinin vermiş olduğu cesaret, güler yüz, samimiyet, uzmanlık bunları aldıktan sonra 65 kilo verdim suan hedefledıgım kilodayız ben onun sayesinde çok mutluyum gözüm kapalı çevremdeki herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı kendinizi nevruz hanım başarılı bir diyetisyen kendisini gönülden tavsiye ediyorum

Uzm. Dr. Sedat Sayılır • İç Hastalıkları Randevusu

Sedat beye uzun süredir devam eden ve geçmeyen şikayetlerim nedeniyle başvurdum.Ayrıntılı olarak şikayetlerimi dinledi gerekli tetkikleri yaptı. Sonuçlarım çıkınca böbrek yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi almam gerektiğini söyledi.Bilgisi ve deneyimi ile son derece güven oluşturdu.Hastanede kaldığım süre boyunca tüm şikayetleri dikkate alarak ayrıntılı olarak diğer bölümlerle birlikte değerlendirildi.Hastayı sahiplenip en iyi haline gelene kadar bırakmaması bizi çok etkiledi.Erken teşhisi ve tedavisi sayesinde diyalize bağımlı olmaktan kurtuldum.Kendisine başarı dolu bir hayat diliyorum.

Doç. Dr. Taşkın Altay • Ortopedi Ve Travmatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Doktor Bey, mükemmel bir hekim olduğu kadar,hasta iletisimi açısindan da son derece iyi bir hekim,iyi bir insan.. Nadir görulen bir ayak kırığı ameliyatımı başarlı bir sekilde yaptı.Elleri dert görmesin.Minnettarim

Dyt. Nevruz Cin • Diyetisyen Randevusu

1 seneden beri Nevruz hanımın danışanıyım. Güler yüzü, içten davranışlarıyla işini çok iyi yapan bir diyetisyen. Her aramamda bütün sorularıma içtenlikle ve tatmin edici cevaplar verip her seferinde memnun bırakıyor. Ayrıca verdiği diyet listeleri ve yemek tarifleriyle kilo verme sürecimde en büyük destekçilerimden olmayı başardı.yolunuz açık olsun sevgili diyetisyenim

Z
    Dyt. Nevruz Cin • Bariatri Diyetisyenliği

7 ay önce tüp mide sonrası Nevruz hanımla diyet sürecine başladık.Bu süreçte kendisinin bana desteğinden çok memnun kaldım.Her istediğimde kendisine kolaylıkla ulaşabiliyorum.Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir diyetisyen.

Dyt. Nevruz Cin • Diyetisyen Randevusu

Nevruz hanımla 1,5 aydır 2 haftalık düzenli kontrol periyotları ile diyet yapıyorum. Toplamda 7 kilo kaybım oldu. Kendisi güler yüzlü, ulaşılabilir ve sürdürülebilir diyet anlayışı ile lezzetli tarifler ve listeler veriyor. Bende ki değişimi fark eden eşim de Nevruz hanım sayesinde 1 ayda 7 kilo kaybetti. Benim yolum biraz uzun ama bu yolculuk Nevruz hanımla çok keyifli.