- Ana Sayfa
- Özel Metropol Hastanesi

Hakkımızda

Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterÇocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Genel cerrah
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kardiyolog
- Unico Sigorta
Görüşler içerisinde ara
me...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Selamlar, rutin kontroller için gittiğimden ötürü mesleki anlamda yorum yapamam fakat alanında yetkin bir doktor olduğu hali ve tavrından çok belli Sedat Bey’in. Oldukça kibardı ve detaylı bilgi paylaşımı sağladı. Düzenli olarak görmeye devam edeceğim
ja...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
24 Aralık'ta düşme sonucunda acil olarak gittiğim hastanede sağ omuzunda parçalı kırık oluştuğunu ve muhakkak ameliyat yapılması gerektiğini açıkladılar.Biz,öneriler ve yapılan yorumlara dayanarak Doçent Dr.Taşkın Altay hocama ulaştık.Taşkın Hocam ,bizi güler yüzle karşılayıp dikkatle dinleyip ameliyatsız tedavi imkanının olabileceğini belirtti. Çektirdiği tomografi sonucu,ön tanısının doğruluğunu kanıtladı.Sağ omzumu koruyucu bandaja aldı.3 haftanın sonunda çekilen röntgen sonucu beni bandajdan kurtarıp, omuz açma egzersizlerine başlattı.Taşkın Hocanın yanında hasta kendini, sevecen yaklaşımı detaylı açıklamaları ve doğru tanısı ile güvende hissediyor. Bundan sonra ortopedi alanında doktorum Taşkın Hocam...İyiki varsınız. .Sizi gözü kapalı herkese öneririm.
gö...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Nevruz hanımla obezite ameliyatından sonra birlikte yolumuzu yürüttük. Destekleri her zaman cok kıymetliydi sorularıma hemen yanıt aldım ve listesi cok kapsamlı ve açıklayıcıydı
aç...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Tüp Mide ameliyatı sonrası verilen ilgi ve destek ile sorunsuz sağlıklı bir şekilde kilo verdim.Halende desteğini alıyorum.
da...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Fazla kilolarım yüzünden bir çok kez destek aldım ama hepsi yarıda kaldı, kendisinin vermiş olduğu cesaret, güler yüz, samimiyet, uzmanlık bunları aldıktan sonra 65 kilo verdim suan hedefledıgım kilodayız ben onun sayesinde çok mutluyum gözüm kapalı çevremdeki herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı kendinizi nevruz hanım başarılı bir diyetisyen kendisini gönülden tavsiye ediyorum
ma...z
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sedat beye uzun süredir devam eden ve geçmeyen şikayetlerim nedeniyle başvurdum.Ayrıntılı olarak şikayetlerimi dinledi gerekli tetkikleri yaptı. Sonuçlarım çıkınca böbrek yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi almam gerektiğini söyledi.Bilgisi ve deneyimi ile son derece güven oluşturdu.Hastanede kaldığım süre boyunca tüm şikayetleri dikkate alarak ayrıntılı olarak diğer bölümlerle birlikte değerlendirildi.Hastayı sahiplenip en iyi haline gelene kadar bırakmaması bizi çok etkiledi.Erken teşhisi ve tedavisi sayesinde diyalize bağımlı olmaktan kurtuldum.Kendisine başarı dolu bir hayat diliyorum.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor Bey, mükemmel bir hekim olduğu kadar,hasta iletisimi açısindan da son derece iyi bir hekim,iyi bir insan.. Nadir görulen bir ayak kırığı ameliyatımı başarlı bir sekilde yaptı.Elleri dert görmesin.Minnettarim
eb...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
1 seneden beri Nevruz hanımın danışanıyım. Güler yüzü, içten davranışlarıyla işini çok iyi yapan bir diyetisyen. Her aramamda bütün sorularıma içtenlikle ve tatmin edici cevaplar verip her seferinde memnun bırakıyor. Ayrıca verdiği diyet listeleri ve yemek tarifleriyle kilo verme sürecimde en büyük destekçilerimden olmayı başardı.yolunuz açık olsun sevgili diyetisyenim
zü...e
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
7 ay önce tüp mide sonrası Nevruz hanımla diyet sürecine başladık.Bu süreçte kendisinin bana desteğinden çok memnun kaldım.Her istediğimde kendisine kolaylıkla ulaşabiliyorum.Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir diyetisyen.
ha...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Nevruz hanımla 1,5 aydır 2 haftalık düzenli kontrol periyotları ile diyet yapıyorum. Toplamda 7 kilo kaybım oldu. Kendisi güler yüzlü, ulaşılabilir ve sürdürülebilir diyet anlayışı ile lezzetli tarifler ve listeler veriyor. Bende ki değişimi fark eden eşim de Nevruz hanım sayesinde 1 ayda 7 kilo kaybetti. Benim yolum biraz uzun ama bu yolculuk Nevruz hanımla çok keyifli.
Özel Metropol Hastanesi, Çiğli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Metropol Hastanesi, Çiğli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Dermatolog, Ürolog, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru.
Özel Metropol Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Metropol Hastanesi, toplam 615 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Botoks, Da Vinci Robotik Cerrahi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Fundoplikasyon, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi.
Özel Metropol Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Metropol Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Metropol Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Metropol Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Metropol Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Metropol Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Metropol Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Metropol Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Metropol Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Generali Sigorta, Neova Sigorta, SGK, Doğa Sigorta Kooperatifi, Ethica Sigorta, NN Hayat Ve Emeklilik, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Metropol Hastanesi nerede?Özel Metropol Hastanesi adresi Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169 Çiğli şeklindedir.
Çiğli bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Çiğli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri