Hakkımızda

Konya Selçuklu bölgesinde , Ortodonti, İmplantoloji, Gülüş tasarımı gibi alanlar başta olmak üzere tüm diş hekimliği alanında hizmet veren ağız ve diş sağlığı polikliniği

Yazır Mahallesi Dr. Sıddık Özmerzifonlu Caddesi No:43/F, Selçuklu 42100
  • Konya Sanayi Odası
  • Konya Ticaret Odası

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz Ortodontik Tedavi

Ortodonti tedavime haziranda başladık. Doktor bey her randevuda detaylı açıklama yapıp soruları cevaplıyor. Çalışanlar da çok ilgili.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz

Olumlu yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Tedavi sonunda güzel gülüşler dileriz. Geçmiş olsun.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz Ortodontik Tedavi

Mehmet bey ilk görüşmeden itibaren her konuda detaylı bilgi veren, net ve anlaşılır bir hekim. Güven veren bir yapısı var. Kızımın diş teli tedavisi kısa sürede sonuç verdi .

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz

Güzel yorumunuz mutlu etti. Geçmiş olsun diler, güzel gülüşler dileriz.

O
    Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz Ortodontik Tedavi

Tel tedavisine yeni başladım. Umarım Emre hoca ile birlikte sıkıntısız bir süreç geçirir ve güzel sonuçlar alırız

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz

Yorumunuz için teşekkürler. Tek amacımız sizin memnuniyetiniz şüpheniz olmasın. Geçmiş olsun dileriz.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Uygulanan tedavi sayesinde hiç diş çekimi yapılmadan arkada bulunan dişim öne çekilerek tel tedavisi sonlanacak. Süreç boyunca hiç bir konuda sıkıntı yaşamadım. Doktoruma her an ulaşabildim ve gerektiginde bilgi alabildim.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz

Güzel ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederiz. Geçmiş olsun diler, her zaman klinigimize bekleriz.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz Ortodontik Tedavi

diş teli tedavim olumlu gidiyor gerek hocam olsun gerek çalışanlar hepsinden memnunum muayene sırasında da yine titizlikle ve sohbet havası içinde çalışması kendilerinin bir kere daha iyi olduklarını gösteriyor

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz

Tedavi sonunda da sizi memnun edebilmek dileğiyle.. Geçmiş olsun diler, teşekkür ederiz.

K
    Dt. Burcu Keskin Yılmaz Diş Taşı Temizliği

Diş taşı temizliği için Burcu hanıma gittim ve çok memnun kaldım.Aynı zamanda ortodonti ve implant tedavisi için de Natura Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tercih ettim.Ayrı ayrı hepsinden memnun kaldım.Tavsiye üzerine gelmiştim ve ben de pişman olmadım.Yaklaşık 2 yıldır tedavim devam etmekte ve olumsuz herhangi bir şey yaşamadım herkese tavsiye ederim.

K
    Dt. Burcu Keskin Yılmaz Zirkonyum

Burcu hanım çok kibar ve iletişimi çok iyi bir doktor. Zirkonyum ve beyazlatma işlemi yaptırdım . Sıfır ağrı sızı ben çok memnun kaldım.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz Ortodontik Tedavi

Diş teli tedavim için tercih ettiğim doktorumdan çok memnun kaldım. 1 yıl 4 ay sonra diş tellerim çıktı sonucundan memnunum. Doktor beyin ve çalışanların kibar davranması randevu saatlerine titiz davranıp bekletmemesi çok güzel. En güzeli de ödeme kolaylığı yapması. Bütçemi zorlamadan bu işlemleri gerçekleştirdim. Gerçekten işinin ehli bir doktor olduğunu düşünüyorum. Yapılan işlemler ve mekanda temiz ve düzenli. Sizlerde bu tedaviyi düşünüyorsanız şüphe etmeden, gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz

Uzun ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Geçmiş olsun diler, güzel gülüşler dileriz.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz Ortodontik Tedavi

Hocamız çok donalım mı işin ehli biri çocuğumuzda kubbe damak ve diş çarpıklıkları vardı bize detaylı açıklamalarda bulunup çok özenli davrandı. Tez çalışmasınıda bu alanda yapmış tecrübeli ve eğitimli bir doktor.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun diler her zaman klinige beklerim.

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz Ortodontik Tedavi

Emre bey'le geçen ay kızıma diş teli tedavisine başladık kendisi oldukça güler yüzlü bir hekim. Gereken tüm açıklamaları yaptı sürecin nasıl işleyeceği konusunda en iyi şekilde aydınlatıp bilgilendirdi. Tedavi sürecinin daha başında sayılırız ama şimdiden kızımın dişlerinde düzelme başladı. Değerli Emre hocam iyi ki varsınız

Uzm. Dr. Mehmet Emre Yılmaz

Ayrıntılı ve motive edici yorumunuz için teşekkür ederiz. Geçmiş olsun dileriz.