Özel NCR International Hospital
- Mapfre Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
z.....
Doktor bey çok ilgili tedaviye başlamadan önce en ince ayrıntılarına kadar anlattı. Omuzlarımda ve belimde ağrılarım çok fazlaydı 6 seans sonunda çok rahatladım. Doktor bey ve asistanı güler güzlü ve çok ilgililerdi.
em...z
Hocamızın,hastanın halinden anlaması,çok güzel.Tedaviyi bütüncül olarak yapması mükemmel.Beslenmenizden tutun,ruh halinize kadar etkili bir tedavi süreci var.Sebebi bilinmeyen ağrılarım vardı.%80 ölçüde düzeldi.Düzelmeyen kısım için fizik tedavi bölümüne gitmem gerektiğini söyledi.(boyun düzleşmem var).Tedavisi ile enerjim arttı. Verdiği beslenme önerisi ile 10 kilo verdim. Seanslarım bitti ama beslenme önerisine hala devam ediyorum.İyi ki tanıdım kendisini.Herkesin yolu hocamın kapısına mutlaka uğramalı.
gü...
Doktor bey ve personellerinin ilgi, alâka ve güleryüzü insanı rahatlatıyor. Aldığım nöralterapi sonrasında şekerim düştü, kolesterolüm düştü, karaciğer enzimleri normal değerler altına indi. Üç aylık dönemde 10 kilo kilo verdim. Fibromiyalji kaynaklı ağrılarım azaldı. Ben doktor beyden çok memnun kaldım. Allah razı olsun.
e....d
Kızıma atipik otizm teşhisi konuldu uzun araştırmamız sonucunda Mehmet Ali beyi bulduk 6 aylık neurofeedback seansı beslenme takviye alarak davranış bozukluğu ağlama krizleri sosyal ortama girmeme gibi sorunlamız çoktu sabır ve doktorumuzun yardımı ile sorunlarımız çözüldü şuan yaşıtlarıyla uyumlu alanında gerçekten uzman bir hekim gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
m....a
Oğlum iki yıldır tedavi sürecinde ydi otizm tedavisi kapsamında beyin balans beslenme analizleriyle uygun diyet ve takviyeler le doktorumuz sayesinde baya iylesme gördük göz temasında problem yaşıyorduk konuşma konusunda sıfır duzeyindeydik aldığımız beyin balans seansları sonrasında oğlumuz kendini anlatıyor göz temasimiz tamamen düzeldi kurtulduk diyebiliriz ve bu tamamen Mehmet Ali Bey'in sayesinde kendisine minettariz.
fa...
Baş dönmesi şikayetiyle kapısını çaldım sevgili doktorum manevralarla 10 günde beni kendime getirdi
m....p
Yaklaşık 4-5 yıl süren fıtık tan gelen boyun,omuz,kolda ve en çokta sırt ağrılarım vardı anı kasılmalar tutulmalar yasantımı etkiler hale gelmişti. Mehmet Ali hocamın yaptığı nöral terapi sayesinde 2 seanstan sonra çok şükür ağrılarım son buldu hayat kalitem değişti çok ilgili,sempatik,anlayışlı bir hekim keşke daha önce gelseymişim dedim benim gibi ağrı çeken herkeze tavsiyemdir.
ne...
Bende 6 derece miyop 0.75 e 1.25 astigmat vardı hocamın sayesinde gözüm 0 a 0.25 oldu. Yıllardır lens olmadan hiçbir şey yapamıyordum . Ayrıca lens kullanımına bağlı göz kapağı düşüklüğü vardı o da lazer sonrası düzeldi.hocamın sayesinde lenslerden kurtuldum kendimi yeni doğmuş gibi hissediyorum.Kuzenimin sayesinde tanıdım iyiki tanımışım. Tüm samimiyetimle söylüyorum gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor
yı....
depremde Vertigo başladı ve çok ilerledi dirençli Vertigo ya dönüştü önce başka bir nörolojiye gitmiştim 3 4 ay ilaç tedavisi 1 yıl da Manevra yapıldı yine geçmedi Mehmet Ali beye gittim seanslar halinde nöral terapi başladı ve bunlarla beraber yaşam koçu gibi hayat düzeni oluşturdu yeme içme uyuma egzersiz bunlarla beraber noral terapi ye devam ettik şuan çok rahatım ilk halimden eser kalmadı
şa...h
Öncelikle şunu belirtmek isterim bundan tam 19 ay önce nöralterapi aldım midem de şişkinlik gegirme dedigimiz haller mide yanması burunda alerjikrinit denilen zor bi hal sonrasında her dk yorgunluk halsızlık ile basvurdum bana 6 seans duzenlendi gununde saatinde gittim mehmet ali bey olsun ekibi olsun olması gerektigi gibi yardımcı oldular bilerek yazmadım yorum tam 19 ay sabrettim bugun kendimi bi kontrol ettim tedavim etkili olmuş faydasını görmüşüm samimiyetiniz vegüler yüzünüz hiç eksilmesin.
Özel NCR International Hospital, Şehitkamil şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel NCR International Hospital, Şehitkamil şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kalp Ve Damar Cerrahı, Göz Doktoru, Psikiyatrist, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Biyokimya Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Ürolog.
Özel NCR International Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Özel NCR International Hospital, toplam 255 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Botoks, Cilt Yenileme, Dolgu, Dudak Büyütme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Kozmetik Cerrahi, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Göz Kapağı Estetiği, Yüz Gerdirme.
Özel NCR International Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel NCR International Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel NCR International Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel NCR International Hospital tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel NCR International Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel NCR International Hospital aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel NCR International Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel NCR International Hospital nerede?Özel NCR International Hospital adresi Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56 Şehitkamil şeklindedir.
Şehitkamil bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri