Özel Nets Polikliniği
Erzene Mahallesi 80 Sokak No: 14 Hükümet Meydanı, İzmir 35040
öz...e
Safra kesemde oluşan çamur problemimi İrem Hanım'a danıştım. Kendisinin verdiği özel diyet ve doğal kürler sayesinde ağrılarımdan kurtuldum. Pozitif enerjisi ve neşesi ile benim de enerjimi ve moralimi yükselttiği icin kendisine teşekkür ediyorum.
gö...e
İyi bir diyetisyen arayışındayken İzmir'deki bir arkadaşımın tavsiyesiyle İrem Hanım'a gittim.Çok güleryüzlü,içten,iyi bir dinleyici ve enerjisi yüksek biri.Laktoz intoleransım ve hipertiroidi rahatsızlığımla mücadelemde verdiği diyet ve tavsiyelerle hem daha sağlıklı hem de daha zayıfım:) iyiki varsınız İrem Hanım sizin gibi işini tutkuyla yapan birini tanıdığım için çok mutluyum.
bu...n
İrem hanımla kilo alamama problemim vesilesiyle tanıştık. Böylesine genç bir diyetisyenin mesleğine bu denli hakim ve istikrarlı olması beni çok etkiledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Motivasyonunuz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Özel Nets Polikliniği, İzmir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Nets Polikliniği, İzmir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Nets Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Nets Polikliniği sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Nets Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Nets Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Nets Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Nets Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Nets Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Nets Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Nets Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Nets Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Nets Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Nets Polikliniği nerede?Özel Nets Polikliniği adresi Erzene Mahallesi 80 Sokak No: 14 Hükümet Meydanı İzmir şeklindedir.
İzmir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İzmir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri