Hakkımızda

Özel Nev FSM Hastanesi, Göz Hastalıkları, Dahiliye, Diş Hastalıkları, Dermatoloji, Nöroloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyet ,Estetik ve Plastik Cerrahi, Çocuk ve Ergen Psikiyatri, Üroloji, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikoloji, Psikiyatri branşlarında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

3700 metrekare alanı olan Özel Nev FSM Hastanesi'nin 6 yataklı gözlem odası, güzellik ünitesi, saç ekimi ünitesi, radyoloji ünitesi, laboratuvar, acil odası, diş ünitesi, uyku laboratuvarı ve fizyoterapi ünitesi,1 ameliyathane, ve 17 polikliniği bulunmaktadır.

Özel Nev FSM Hastanesi
Fethiye Mah. Fatih Sultan Mehmet Blv. No:167, Nilüfer 16140

Op. Dr. Neşe Solak Randevu

Çok memnunum Neşe hanımdan güler yüzlü naif ilgili, iyi ki sizinle tanışmışım.Kızımın doğum sürecinde ve doğumunda birlikteydik, ilk doğumumdu ve normal olmasını çok istiyordum ben istediğim için çok uğraştı kendisi normal olması için ama açılmam olmadığı için kendim sezeryan olmak istedim.Çok memnunun kaldım her süreçte iyi ki varsınız..

Op. Dr. Necip Cihan Hasçiçek Burun Estetiği

Merhaba 1 sene önce burnumun görüntüsünden rahatsız olduğum için Cihan hocama gittim korktuğum için aylarca erteledim ameliyattan çıkınca hiç ağrım olmadı boşuna bunca zaman beklemişim dedim morluklarım oldu oda 3. günden sonra geçmeye başladı şuan 1 sene oldu çok doğal yüzüme yakışan güzel bir burnum var sürekli aynada burnuma bakıyorum hocamın ellerime sağlık

Uzm. Dr. Aycan Özden Sezgin Diğer

Gıdı lazer lipoliz işlemi için Aycan hocama başvurduğumda, acaba nasıl olacak? Süreç nasıl devam edecek? Günlük hayatımı etkileyecek mi? İşlem sonrası neler yaşayacağım? sorularıyla bir çok kaygı içindeydim. İşlem öncesi ve sonrasında geçirdiğim süre boyunca tüm sorularımı cevaplandırıp beni rahatlatarak, gösterdiği ilgi olağanüstüydü.
    Yaptırmış olduğum burun ve dudak dolgusu, botoks ve gıdı lazer lipoliz işlemlerimdeki profesyonelliği, nezaketi ve hasta konforuna olan bağlılığı, tüm personelin sıcaklığı ve profesyonelliği için gerçekten minnettarım.
    İşlem yaptırmak isteyen ama ön yargıları olan herkes gözü kapalı kendini Aycan hanım ve ekibine emanet edebilir.
    Reklam değil, şiddetle tavsiyedir.

Uzm. Dr. Aycan Özden Sezgin Diğer

Aycan hanıma gıdı lazer lipoliz işlemi için gittim iyi ki de gitmişim. Şehirdışından işlem için geldim Aycan hanım kafamdaki soru işaretlerini giderdi korkulacak bir işlem değilmiş kesinlikle birgün içerisinde işlemi ağrısız sızısız hallettik ve ameliyattan birkaç saat sonra taburcu olup çıktım, yolculuk yapıp evime döndüm. İşlemden çok memnun kaldım ağrı, morluk olabilir demelerine rağmen yaşamadım. Biraz his kaybı oldu o da olan bir etkiymiş bir süre sonra geçti. İşlem sonrası ilk başta ödeminiz oluyor ama o haliyle bile aşk yaşadım. Gün geçtikçe daha da oturdu çene hatlarım belli olmaya başladı.

Op. Dr. Necip Cihan Hasçiçek Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Cihan beye nisan ayında meme protez ameliyati oldum. Okadar çok endişeliyim ki anlatamam. Yillardir istedigim ancak bir turlu cesaret edemedim ameliyat olmaya.Kendisinin açıklayıcı anlatimi detaylı bir şekilde süreci bana anlatması beni çok memnun etti şuana kadar hersey çok yolunda umarım bundan sonrasida cok guzel olur.

Op. Dr. Tuncay Sezgin Diğer

Dr.Tuncay sezgin beye 2 ay önce göz kapağı ameliyatı oldum ameliyat çok konforlu gecti ağrı acı yok konuşarak sedasyon ile oldu hafif sislik ve kizariklik oldu 1 hafta sonra dikisler alindi bugün tam 2 ay oldu iyiki bu ameliyati olmuşum çok memnunum

I
    Op. Dr. Necip Cihan Hasçiçek Diğer

Burun ameliyatımda 3. Ayımı geride bırakmış durumdayım arkadaşım vesile ile cihan beyi tanıyıp 6 nisan da ameliyatımı oldum o kadar ilgili o kadar güler yüzlü bir o kadar dobra bir doktordur kendisi ameliyattan çok korkuyordum onun sayesinde kolaylıkla korkumu yenip en iyisiyle tanıştım kendisi ayrı asistanı ayrı tatlıdır düzenli şekilde kontrollerime gidip geliyorum ilk gün ki ilgi ve alaka ile devam ediyor kendisi iyiki kendisini tanımışım diyorum burnumdan çok memnunum iyiki tavsiye üzerine gitmişim diyorum

Uzm. Dr. Mümine Hacıoğlu Bebek Takibi ve Aşılar

Arkadaşımızın tavsiyesi uzerine bugün 40 günlük bebeğimizin aylık kontrolüne gittik iyiki gitmişiz herşeyi detayıyla anlatan kontrollerini üstün körü yapmayıp herşeyiyle net olan bir doktor kesinle tavsiye ederim çokta tatlı bir doktor

Op. Dr. Necip Cihan Hasçiçek Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

15 kasim 2023 tarihinde Cihan hocada meme küçültme ameliyati oldum. O kadar memnun kaldım ki bu zamana kadar neden beklediğimi düşünüyorum. Cihan hoca gerek yaklaşımı gerek ilgi ve alakasi bakımından her konuda titiz davranıyor.En ufak bir sorunda her zaman ulasabildim. Ameliyat sürecine gelirsem ağrım yok denecek kadar az oldu. 1 haftadan kısa bir sürede drenler çıktı daha rahat ettim. 15 gun onra yavas yavas nitmal hayatima döndüm. Sorun yaşamadım çok şükür.

Op. Dr. Necip Cihan Hasçiçek Burun Estetiği

Üç ay önce burun ameliyatı oldum. Elli yaş üstü olmama rağmen süreç sorunsuz ve ağrısız geçti. Dr Necip Bey operasyon ve tedavim boyunca her zaman güler yüzlü ve ilgiliydi.