Özel Nisa Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Nisa Hastanesi
Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler 34196Sigortalar
- AIG Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Unico Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
ay...r
3 çocuğumunda doğumunu gerçekleştiren doktor. İletişimi olsun profesyonelliği olsun her şeyiyle çok iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim
nu...n
Dün akşam araştırmalarımız sonucu ve fotoğrafından enerji alarak kendisine 14 üne randevu almıştık ama bu sabah çamaşırımda lekelenme sonucu yine de gidip şansımızı deneyelim dedik randevumuz olmadığı halde durumu kendilerine ilettiler ve bizi kabul etti, sıcak karşılama ve sorulara sıkılmadan yanıt vermesi, bilgilendirmesi, biz istemeden ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerini vermesi ile enerji olarak kendisini çok beğendik zaten hem kadın doğum hem periontoloji bilgisi olması bir avantaj idi(38 yaş hamilelikte risk sebebi ile) kendisi ile harika bir süreç ve doğum yapacağımıza eminim
g....o
Check Up paketi içerisinde olan Kadın Hastalıkları bölümü için Mürvet Hanım'a muayene oldum. Enfeksiyon sorunum olduğunu söyledim. Sadece rahim kontrolü ve Smear testi alacağını söyledi. Dahiliye doktorunun enfeksiyon durumunda ilaç yazacağını söyledi. Bende kendisine Kadın Hastalıklarıyla alakalı enfeksiyonum var neden dahiliye doktoru yazsın dedim fakat idrar enfeksiyonundan bahsediyormuşum gibi ısrarla dahiliye doktorunun yazacağını söyledi. Muayene esnasında sorunumu anlayıp rahatsızlığıma ilaç yazması gerektiğine karar verdi.En başından beri bunu anlatmaya çalışıyordum zaten.Fakat muayene esnasında smear testi alınırken sert bir şekilde müdahale ettiği için kasıldım ve smear testi alacağı alet kırıldı. Hiç bir şey olmamış gibi tekrar denedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 saat sıra bekledim üstelik. Bu yüzden hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum
h....o
İkinci hamileliğimdi tavsiye üzerine gittim ama asla kimseye tavsiye etmiyorum. Çok soğuk bi doktor. Kimyasal gebelik yaşadım. Zaten olumsuz bişey yaşamışım tavrı konuşma şekli çok kötüydü. Hiç güzel bi dille konuşmuyor. Empati yapamıyor bence.
bu...e
Hüsniye hanımla tanıştığım için çok mutlu oldum. Kendisi pozitif enerjisiyle düşünceli yaklaşımı ile harika bir diyetisyen. Diyet sürecinde beni çok motive etti. Gerçekten metabolizmam yavaş olmasına rağmen 1 ayda 5 kilo verdim. Kendisine ilgi ve alakasında dolayı çok minnettarım.
z....
Doktor hanım son derece nazik ve profesyonel. Muayene sırasında rahat bir ortam yaratıyor. Sorularınızı dikkatli dinleyip net ve anlaşılır cevaplar veriyor. Her hastasına aynı özeni gösterdiğine eminim.Doğum sonrası kontrol için gittim. Muayene için onu tercih ettiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
Cem Hoca’dan 2022 yılında tedavi oldum. Hastalığımdan dolayı hayatımın en kötü, en uykusuz, en sağlıksız günlerini geçiriyordum. Hocam çok güzel bir tedavi planıyla semptomları en aza indirdi. Artık geceleri uyumaya başladım ve bir daha o problemi yaşamadım. Taşındığım için maalesef tekrar gidemedim ama o dönem hayatımı kurtardı. Bütün aşamaları o kadar güzel açıklıyor ki ve o kadar bilgili deneyimli ki doktorun yanında kendini çok güvende hissediyorsun. Ayrıca hayatımda ilk defa bir doktorun, hastasıyla bu kadar iş birliği içinde çalıştığını gördüm. Büyün aşamalarda nasıl hissettiğimi soruyordu. Unutulmaz bir doktor.
ye...r
Muhabbet hanım başınıza gelebilecek en iyi doktor kesinlikle tavsiye ederim.İlk doğumumda atoni olduğu için 2. Gebeliğimde kendisini tercih ettim ve gerekli tüm önlemleri alarak doğuma girdi bu kadar konforlu bir doğum görmedim işinin gerçekten ehli bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
ye....
2012 yılında sorunlu bir gebelik süreci yaşamıştım. Bebeğin yasamayacagini söyleyenlere inat beni sakinleştirip yatış yaptırdı ve sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim sayesinde. Tıbbi bilgisine hasta psikolojisi ile ilgili yaklaşımlarına cok güvendiğim bir doktor. Yaşadığım kadın doğum.problemlerimde karşı yakada yaşasam da gelip
danistigim yegane sevgili doktorum. İyi ki var
......
Burun ameliyatı oldum. Bana ameliyattan sonra nefes alacağım dair teminatta bulunuldu. Ameliyattan önce bir deliğimden nefes alabiliyorken şu an burnumun iki deliğinden
de nefes alamıyorum. Geceleri uyuyamıyorum çoğu zaman nefes alamadığım için.İki yıl geçti hala nefes alamıyorum.Nefes alamadığım yetmezmiş gibi burun deliklerim eşit değil ve önden bakılınca sola kayık, yamuk oldu. Maalesef hiç memnun kalmadım. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özel Nisa Hastanesi, Bahçelievler şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Nisa Hastanesi, Bahçelievler şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Gastroenteroloji Cerrahı, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Mikrobiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Özel Nisa Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Nisa Hastanesi, toplam 367 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Transplantasyonu, Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Özel Nisa Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Nisa Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Nisa Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Nisa Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Nisa Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Nisa Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Nisa Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Nisa Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Nisa Hastanesi nerede?Özel Nisa Hastanesi adresi Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna Bahçelievler şeklindedir.
Bahçelievler bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Psikolog klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Nörolog klinikleri
Bahçelievler bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (14)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri