Diğer kurumları göster

Sümer Mahallesi İzmir Bulvarı No:18, Denizli 20020
  • Diğer (İade)

T
    Dr. Mehmet Babaoğlu Diğer

Prostat rahatsızlığımdan dolayı başvurduğum Mehmet Beyin ilgisi ve alakasından çok memnun kaldım. Zafer Hocayla birlikte HOLEP yöntemiyle gerçekleştirilen ameliyatımda kendisinin verdiği emekten dolayı şükranlarımı sunarım.

Op. Dr. Ersen Eraydın Diğer

Ersen bey mükemmel bir doktor. Onun tedavisi sayesinde hamile kaldım. Muayenelerde çok güler yüzlü her şeyi tek tek anlatıyor. Asala acele ettirmiyor. Ayrıca kafama takılan bir şey olduğu zaman yazıyorum her seferinde cevap verip açıklıyor. Hamile bir kadın için en önemli şey doktorunun yanında kendini rahat hissetmesi. Denizli'de olan doktor arayan kişilere tavsiye ederim.

R
    Op. Dr. Ersen Eraydın Diğer

Ersen bey tüm hamilelik sürecimde çok memnun kaldım emin ellerde hissettim muayenelerinde acil erken doğuma girdim çok ilgiliydi tekrar doğum yapsam tekrar ersen beye giderdim her muayenemde herşryi tek tek anlatırdınız kafamda hiç soru işareti olmazdı iyiki dedim hep ;)

Z
    Op. Dr. Turan Sarı Diğer

Beş aydır grip semptomları yaşıyordum antibiyotik bile etki etmemisti ama Turan Hocam sayesinde alerjik olduğunu öğrendim verdiği ilaçlarla anında rahatladım kendisine minnettarım tanı konusunda gerçekten çok başarılı insanı ikilemde bırakmıyor keşke beş ay önce doğrudan Turan Hocama gitseymisim

Ç
    Uzm. Dr. Gökçe Yaşar Ameliyatsız Diz Sıvı Kaybı Tedavisi

Annemin diz ağrısı problemini sayenizde minimuma indirdik. Yaşlı bir hastaya uygulanabilecek en doğru tedaviyi sizde bulduk. Elleriniz dert görmesin, iyi çalışmalar

Uzm. Dr. Gökçe Yaşar Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Senelerdir suren ve bir turlu gecmek bilmeyen sirt bel ve dis sıkma cene agrilarin sizilarimin caresini bir arkadasinin onerisi sayesinde dr gokce hanim buldu.Meslegindeki ozveri ve titiz davranislarindan sonuc odakli tetkik tedavi yaptirmasina tesekkur ve minnetlerimi sunuyorum iyiki tanidim iyiki boyle hekimlerimiz var . ..

Uzm. Dr. Gökçe Yaşar Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

Yaklaşık bir yıldır çektiğim diş sıkma ve çene ağrılarımın DR GÖKÇE Hanımın tetkik tedavileri sayesinde son bulmasına sonsuz minnettarım….Bilen bilir bu diş sıkması kadar çene ağrısı kadar insanı hayattan bezdiren hiçbirşey yoktur diye düşünüyorum defalarca( en az 5 defa )botoks yaptırmama rağmen hiçbir etkisi hiçbir yararı olmadı bu konuda elleri öpülesi doktorum GÖKÇE YAŞAR dan Allah razı olsun diyip başarılarının ve işini severek ömür boyu devam ettirmesini temenni ederim…..iyiki tanıdım iyiki varsınız sayenizde yaşam kalitem sağlığına kavuştu …..

İyi ki
    Hamileligimin 5. Ayında tanışma fırsatı buldum. Hamilelik süresince verdiği bilgiler, güler yüzü, her konuda sorulan sorulara 7/24 cevap vermesiyle çok memnun kaldık. Böylesine dünyaya yeni gelen mucizeleri seven ve sevecen haliyle sizi tüm tedirginliginizden arındıran bir doktor arayışındaysaniz %100 tavsiyemdir.

K
    Op. Dr. Ersen Eraydın Diğer

Ersan bey cok mükemmel bir doktor gebeliğimin sonlarına doğru buldum doktoru cok memnun kaldım işinde de cok başarılı iyiki tanımışım sizi teşekkür ederim doktoruma

Uzm. Dr. Gökçe Yaşar Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

4 yıldır süren ağrılarım için farklı bölümlerde 10 kadar farklı doktora gitmeme rağmen çaresini bulamadığımız ayak ağrım için tavsiye üzerine Gökçe Hanıma gittim. Muayenesi, ilgisi, insanlığı mükemmeldi. Ağrimin sebebi kendi bolumuyle ilgili olmasa bile literatür taraması yaparak Glomus tümörü olabileceğini,kesin teşhis için Ortopediye gitmemizi soyledi. Daha önce 2 kez ortopediye gitmeme rağmen tespit edilemeyen hastalığıma, Gökçe Hanımın şüphesiyle doğru teşhis kondu.Sayesinde tümörün alındı ve ağrılarından kurtuldum.İlgisi ve özverisi için burdan da tekrar teşekkür ederim.Kesinlikle tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Gökçe Yaşar

İyi olmanıza vesile olabildiysem ne mutlu bana. Geçmiş olsun