Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Hakkımızda
Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi
Gevhernesibe Mahallesi Atatürk Bulvarı No:84, Kocasinan 38010
al...
Ablamın ani görme kaybı tedavisi için hiperbarik oksijen tedavisi önermişlerdi. Kayseri de faaliyet gösteren özel Oksibar hiperbarik oksijen tedavi merkezine gittik. Pazar günü akşam olmasına rağmen Adem hocam hemen acil olarak ablamı tedaviye aldı. Ve 20+20 toplamda 40 seans aldık. İyileşme ve olumlu yönde ilerlemeler kaydedildi. Süreç boyunca hem Adem hocam hemde orada çalışan ekibe sonsuz teşekkürler. Gerçekten sonsuz teşekkürler. Hastalarıyla ilgilenen ve etik kurallara dikkat eden bir kurum. Sağolsunlar varolsunlar.
gö...r
İşinin ehli bir hekim Dr Adem bey. Profesyonel hizmet, güler yüzlü personeli ile Oksibarı ve aldığım hizmeti herkese tavsiye ederim. Kırıklara, göz kulak duyu kaybına ,şekerden iyileşmeyen yaralara kadar pek çok hastalığa iyi geliyor hiperbarik oksijen tedavisi. Ben otuz seans gittim iyileşmeyen kemik iltihabı için. Yararını da gördüm .Başta doktorum Adem hocaya ve tüm çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.
Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi nerede?Özel Oksibar Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi adresi Gevhernesibe Mahallesi Atatürk Bulvarı No:84 Kocasinan şeklindedir.