Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Ortaca Yücelen Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Ortaca Yücelen Hastanesi Muğla ilinde Atatürk mahallesi No:80 Muğla Fethiye Karayolu adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• Doğa Sigorta Kooperatifi
  • Ergo Sigorta
  • Eureko Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Mapfre Sigorta
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Ray Sigorta
  • Sompo Sigorta
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Alper bey'e 3 sene önce tespit edilen safra kesesi taşı kontrolü için gittim. Çok belirgin şikayetim ( ağrı vb) yoktu. Fakat midemde ciddi gaz şikayetleri yaşıyordum. Kendisi önce endodkopi yapılmasını midenin kontrolünü istedi. Taş 2cm yakın olduğu için alınmasını ve mide tedavisini ön gördü. Kendisi diğer gittiğim doktorlardan farklı geldi. Net , ne yapılması gerektiğini direk söyleyen ve güven veren bilgilendirme yaptı. Doğal konuşması hızlı biraz ama anlaşılır. İşine odaklıydı, kapalı ameliyatım iyi geçti. En güzeli vücutta gaz birikimi kalmadı. Emeğine, eline sağlık hocam. Mide tedavim devam edecek inşallah şifalanırım. İyi günlerde görüşmek üzere hocam.

• Op. Dr. Alper Boz Diğer  •

Sevgili Hocam doğum sürecimde o kadar çok bana destek oldu ki her aramamda her soru sormamda benimle detaylı bir şekilde ilgilendi. Doğum sürecindede harika bir doğum gerçekleştirdim. Her şey için minnettarım emeğinize bilginize sağlık

Sevgiler...

Doktorumuz son derece ilgili, güler yüzlü ve alanında çok bilgili.Hamileliğim boyunca tüm sorularımı sabırla yanıtlayarak kendimi çok rahat hissetmemi sağladı. Profesyonel ekibinin de katkılarıyla çok keyifli bir doğum gerçekleştirdik.

Sevgiler..

Yaptırdığım kontroller sırasında safra kesemde taş olduğunu öğrendim ve Fethiye den ortaca ya Alper hocamla tanışmaya gittim . Muayme sonucunda hemen ameliyat olmaya karar verdim ve 15 Aralık 2025 tarihinde Alper hocam safra kesesi ameliyatı mı gerçekleştirdi Herşey yolunda gitti ve ben çok memnun kaldım

Ş

Hamileliğimin son haftalarında Betül hoca ile tanıştım.doğum yaklaştıkça nekadar streslensem de kendisi gayet ilgili, bilgili ve güleryüzü ile herzaman yardımcı oldu. çok şükür oğlumuzu kucağımıza aldık herşey çok güzeldi.

T

Hamileliğimin başından sonuna kadar desteğiyle mükemmel bir doğum gerçekleştirdik özellikle doğumum çok güzel geçti ellerinize sağlık

Sevgiler...

Doğum sürecimde yanımda olan Betül hocam; son derece titiz, ilgili, güler yüzlüydü. Her aşamada çok dikkatliydi. Aklıma takılan her konuyu sabırla ve detaylı bir şekilde açıkladı, yönlendirmeleriyle kendimi tüm hamilelik ve doğum sürecimde çok güvende hissetmemi sağladı. Ekibi de en az kendisi kadar harikaydı; ebeleri ve hemşireleriyle birlikte mükemmel bir uyum içindeydiler. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

Sevgiler..

Bu kadar önemli hassas bir süreçte hamilelik sürecimin başından sonuna hep desteğini, bilgisini ve ilgisini üstümden eksik etmeyen canım doktorum… Her aradığımda ulaşabildiğim, böyle bir süreçte tüm desteğini üstümde hissettiğim harika bir doktor. İyi ki yollarımız kesişti.

Sevgiler..

Betül hanımla harika bir normal doğum gerçekleştirdik güler yüzlü anlayışlı çok başarılı bir doktor doğum çok zor bişey fakat Betül hanım insanı o kadar güzel ve doğru yönlendiriyorki en önemlisi insana kendini rahat hissettiriyor

Sevgiler..

Babamlar 8 ay Dalamanda, kışın da 4 ay İstanbulda kalıyorlar. Babam daha önce İstanbul'da kasık fıtığından 2024 yılında ameliyat olmuştu. Kasım 2025 te aşırı kabızlık ve idrar güclüğü şikayetleri ile Ortacadaki Yücelen Hastanesi'nde Op. Dr. Alper Boz hocamızla yolumuz kesişti. Tetkikler sonucu daha önce operasyon gördüğü kasık fıtığının tekrar nüksettiğini ve ameliyat yapılması gerektiğini söyledi. Başarılı bir operasyon ile sağlığımıza kavuştuk. Alperen hocamızdan Allah razı olsun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Op. Dr. Alper Boz

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMCA SİZİN GİBİ ÇOCUKLARI OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLI VE GURURLU..
    SİZLERİNDE EMEĞİNİZE SAĞLIK ...