Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi
Raufbey Mah. Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı 1. Etap No: 27 Merkez Osmaniye 80010, Osmaniye 80010
ha...a
Kendisine yaklaşık 1 aydır geçmeyen baş dönmesi sebebiyle gitmiştim. İnternetten araştırmalarımda kulak ya da beyin ile ilgili olabileceği yazıyordu çünkü. Beni muayene etti ve bir sıkıntım olmadığını, gerçek bir baş dönmesi olmadığını söyledi. Kendisine beynimde bir problem olabilir mi korkuyorum biraz dedim. Orada kaygılarımı gidermesi için emar çektirmemi ister diye düşünmüştüm. Bana senin daha yaşın genç ne olacak canım beyninde bu yaşta dedi. O zaman ben başka bir doktora daha gitmeyeyim mi diye ısrarla sorduğumda bence gerek yok dedi. Gerçek bir baş dönmem olmadığını söylediği için, ben de baş dönmelerimin psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Ancak ben bu beyefendiyle görüştükten 1 ay sonra baş dönmem geçmeyince bir sıkıntı olduğunu hissedip nöroloji doktoruna gittim ve beynimde büyük bir tümör olduğunu öğrendim. Ben daha iyi sağlık hizmeti almak, iyi ilgilenilmesi için özel hastaneye gidiyorum, doktor beye endişelerimi iletiyorum, hasta olarak daha ne yapmam gerekiyordu bilemiyorum, kendisi bana ne olacak senin beyninde deyip gönderiyor. 2 yaşındaki çocuğun bile beyninde tümör olabilirken bana gerçek bir baş dönmen yok demesi nedeniyle ben psikolojimin bozuk olduğunu düşünüp başka bir doktora gitmedim. O gün gittiğimde benim beyin emarımı çektirebilirdi, bu nasıl bir anlayış parasını biz ödemiyor muyuz çekilen emarın. Üzerinden geçen bir ay boyunca o tümör beynimde daha da büyüdü. Benimle sağlığı konusunda aynı şikayetleri yaşayan kişilere tavsiyem başka bir kulak burun boğaz doktoruna gitmeleridir.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
şe...m
Kendisine yaklaşık 1 ay önce yıllardır rahatsız olduğum; hem sağlık olarak hem de estetik olarak memnun olmadığım burnumu emanet edip ameliyat oldum :) sonuç şişliklere rağmen gayet güzel ve sağlıklı bir burun. İlgisi ve alakasına şok olacaksınız. Ellerine sağlık. Daha çok genç bir doktor, ileride ismini daha sık duyacağıma eminim.
su....
Nefes alma sıkıntımdan ötürü rhinoplasty ameliyatı olmaya karar vermiştim. Fakat çok kalın bir derim vardı, kalın derili burunlar genelde istenileni karşılamaz şekil olarak ne kadar mükemmel yapılsa da dışarıdan o ince işçiliği göstermez. Yani kısacası yapılan işçiliği kamufle ettiği için hastanın beklentisini karşılamaz bu yüzden doktorlar bu riski almak istemezler. Hem nefes alma sıkıntım olduğu için hem de böyle bir derim olduğu için estetik olarak bir düzeltme istemem riskliydi çünkü estetik olursam burun kemiğim ve burun deliklerim küçülecekti yani nefes alma problemim tamamen çözülemeyebilirdi. Bu yüzden estetik olarak beklentimi iyice düşürmüştüm daha çok nefes alabilmeye odaklanmıştım. Ameliyat olmaktan vazgeçmeyi düşünürken kuzenimin tavsiyesiyle Poyraz bey ile tanıştım. Kendisi de Poyraz beye ameliyat olmuştu ve çok memnundu. Bunun üzerine gidip Poyraz beyden randevu aldım. Muayeneye gittiğimde tüm sıkıntılarımı anlattım, sakince tüm sıkıntılarımı açıklayarak nasıl yapabileceğimizi tartışarak tüm korkularımı aşmamı sağladı. Bana verdiği güvenle tekrar ameliyat olmaya karar verdim. İlgisiyle, güler yüzlülüğüyle mükemmel bir doktor. Süreçte başından sonuna kadar ilgisini hiç eksik etmedi. Ameliyat gayet başarılı geçti hem nefes almamda sıkıntı yok hem de burnumdaki yamukluklar mükemmel bir şekilde giderildi. Burnumun bu kadar güzel olmasını beklemiyordum, o zorlu kaba ve yamuk burnumdan eser yok şimdi. Kalın derili zor bir burnum olmasına rağmen Poyraz bey mükemmel bir iş çıkardı. Risk almak istemeyen, kendine güvenemeyen doktorlar yerine Poyraz bey gibi doktorlara ihtiyacımız var. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
z.....
Burnumda çocukluktan kalma kırık ve deviasyon vardı. Içi ve dışı sıkıntılı olan egri zor bir burnum vardı. Nefes almada sıkıntı cekiyordum. Arastirmalarim sonucunda Poyraz Bey' i buldum. Cok özverili,güler yüzlü, ilgili ve işinde uzman bir doktor. Burnumu estetikli iç dış çok güzel ameliyat yaptı. Önce Allah'a sonra ona güvendim. Herkese tavsiye ederim.
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi, Osmaniye şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi, Osmaniye şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Nörolog.
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi, toplam 2 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi nerede?Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi adresi Raufbey Mah. Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı 1. Etap No: 27 Merkez Osmaniye 80010 Osmaniye şeklindedir.
Osmaniye bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Osmaniye bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri