Özel Pedmer Tıp Merkezi
Ataevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:220, Nilüfer 16140

T
    Uzm. Dr. Fisun Aydemir Diğer

Biz kendisinin nöbetinde oğlumuzu götürdük. Oğlumun 6 gündür devamlı ateşi vardı ve düşüremiyorduk . Anne baba biz de doktor olduğumuzdan bir çok ilaç ve tedavi protokolünü uygulamıştık. Fisun hocanın muayenesi ve tetkikleri sonrası daha ertesi günde ateşi kontrol altına aldık ve oğlum çok daha iyi oldu. Onun yanında bence çok merhametle ve incelikle yaklaştı doktor hanım. Mükemmel bir çocuk hekimi. Kesinlikle öneririm .

Uzm. Dr. Mehmet Feryal Kitapçıoğlu Diğer

Oğlum doğduğundan beri gidiyorum. Mükemmel bir doktor. Resmen gözüne bakıp hastalığını anlıyor. Oğlumda geçen yıl epilepsi hastalığı varmış farkında değildik ilk teşhisi Feryal bey yaptı. Allah razı olsun.

Uzm. Dr. Timur Tanyer Diğer

Bursa'ya misafir olarak geldiğimizde oğlumuzun rahatsızlanması üzerine tesadüfen karşılaştığımız doktor. Güler yüzüyle, kesintisiz ilgisiyle, her sorunla başa çıkma güveniyle, ilmiyle, bilgisiyle, ilgisiyle, şefkatiyle, verdiği cesaretle mükemmel biri. Oğlumuza bir doktordan çok abi gibi yaklaştı. İyiki Timur Bey ile kesişti yollarımız..
    Herkese tavsiye ederim

Z
    Uzm. Dr. Pelin Gerçek Akgün Diğer

Öncelikle karşılaşmasıyla ilgileneceğini çok belli ediyor. Sabırla dinlemesi ve tek tek her soruyu yanıtlaması,ilgisi,guleryuzu,bebeğe yaklaşımı,özelliklede emzirme problemimi soyledigimde emzirtmeye çalışarak doktor kimliginden farkli olarak yardimseverligi ön plana cikiyor ve tabi anne olması sizi çok iyi anladığı anlamına geliyor,çok teşekkürler..

Uzm. Dr. Mehmet Muhteşem Şentürk Mikrobik hastalıklar

Adı gibi Muhteşem bir hekim kendisinden Allah razı olsun yaklaşımı izlediğimiz tedavi süreci ve kızıma yaklaşımı şahaneydi son derece nazik güler yüzlü babacan bir tavırla içimizi rahatlattı kendisine minnettarız

Uzm. Dr. A. Orhan Dengiz 1 yaşında bebeğimi konturole götürdüm

bebeğimize başka bir özel hastanede yanlış ilaç verdiler ve yüksek dozda .ve bebekte alerjik astım varmış bebeğin gelişimi durdu .arkadaşın önerisiyle ORHAN beye götürdük ve ALLAH razı olsun doktor beyden 1 haftada bebek iyileşti .rabbim uzun ömür versin ki bebeklerin böyle doktorlara ihtiyacı var çok teşekkür ederiz ben ve eşim çünkü o bizim bebeğimizle çok ilgindi ve şimdi koşup oynuyo RABBİMİNDE izni ile iki bebeğini kaybetmiş anne olarak tekrar tekrar teşekkür ediyorum :)

Uzm. Dr. Nuri Erciş Ateş

Çok deneyimli bir doktor. Güven veriyor. Sonunda doktorumuzu bulduk. Çocuğumuzun Nuri dedesi. Tavsiye ederim. Geçen yıl 2 hastaneden sonra el ayak ağız hastalığı teşhisini ilk muayenede verebilmişti.

Uzm. Dr. Mehmet Muhteşem Şentürk oksurek nefes darligi cekme

Biz s.sefa oglumuzu brosit astim nedeniyle goturduk.kalp rahatsizligimizda bulunuyordu.hocamiz gayet titizlikle ve ozenle ilgilendi.gayet basarili bir yonlemle oglumuzun hassasiyetine onem vererek gerekli tedaviyi izledi.3 yasindaki oglumuz muhtesem beyin sevecenligi sayesinde doktor korkusunu hissetmedi.muhtesem beyden hasta ve ailesiyle olan BABACAN ve aciklayici doktorlugu icin kendisinden cok memnun kaldik.tavsiye ederim.tsk ederim.

Y
    Uzm. Dr. Timur Tanyer

Bursa'da onlarca hekim dolaştıktan sonra, geçen yıl hem 3 yaşında kızımı, hem de bu yıl doğan oğlumu kendisine emanet ettik. Muayene teknikleri, çocuklara yaklaşımı, muayene sonrası aileleri çocuğun durumuna ve yaşına göre bilgilendirmesi, aşılarını bile kendi elleriyle yapması, hastalık durumunda ilaca başvurmadan önce tüm yolları denemesi ve bilinçli yaklaşımıyla mükemmel bir hekimdir kendisi. Evet Pedmer'i çok seviyoruz, çok memnunuz ama bundan sonra Timur hoca neredeyse biz oradayız.