Diğer kurumları göster
Özel Pendik Hospital
Doğu Mahallesi Bilge Sokak No:1, Pendik 34580Sigortalar
- SGK
ne...n
Aynur hanımla diyete başlayalı daha 3 hafta oldu ve kolayca 6 kilo verdim. Daha önce bir çok diyetisyen ile çalışmama rağmen böyle bir sonuç almamıştım. İlaç iğne vs de kullanmıştım. Ama şimdi sadece sağlıklı beslenerek üstelik spor bile yapmadan kilo veriyorum doktorum sayesinde. Güler yüzü, ilgili davranışı, düzenli takibi sayesinde sonuca ulaşmak çok yakın görünüyor. Sürekli çevreme tavsiyelerde bulunuyorum doktorum hakkında. Çünkü çok diyetisyen tanıdım ama Aynur hanım gibisini tanımadım. İyiki tanışmış ve yollarımız kesişmiş. Bir çok yemek seçmeme rağmen benim isteklerimi gözeterek verdiği diyet listeleriyle çok rahat kilo veriyorum ve çok çok teşekkür ediyorum. Sizde benim gibi senelerdir uğraşıp kilo veremediyseniz kesinlikle son durağınız Aynur hanım olmalı. İdeal kiloma ulaşmak için sabırsızlanıyorum.
si...m
Aynur hanımla 2,5 ay önce tanıştım, ben 2 senedir kilo vermek için çok uğraştım ama maalesef verememiştim, triotlerim çok yavaş çalışıyordu bunun yanı sıra gluten intolerans ve laktoz intolerans vardı, bu rahatsızlıklar sebebiylede kilo veremiyordum, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Aynur hanımla tanıştım ve 2,5 ay sonra 71 kilodan 61 kiloya düştüm,imkansız gibi bişeydi ama Aynur hanımın sayesinde imkansızım gerçeğe döndü benle çok fazla ilgilendi motivasyonumu hep yüksek tuttu hala daha birlikte yola devam ediyoruz, kendisi benim için çok büyük bir şans oldu kendisine birkez daha çok ama çok teşekkür ederim.
m....ş
tavsiye uzerine ziya beyle görüştüm. .burunumun eğriliğini düzeleceğini ve etlerimi alacagini soyledi. Ameliyattan sonra alci cikinca burnumun ucunda sarkma ve kanatlara çökme vardi. 3-4 aya düzeleceğini duzelecegini soyledi. 14 ay geçti Hicbir sekilde iyileşme olmadı.. Bu arada asimetri duzelmedigi gibi nefes problemim de tekrar oluşmaya basladi. Hic memnun kalmadim
ha...a
Ziya Beye tavsiye uzerine gittim. Hem burun etlerimi alacagini hem de görsel olarak genis olarak burnumu kucultecegini soyledi. Ameliyattan sonra alci cikinca burnumun ucunda cok kotu ve bariz bir asimetri vardi. 1 aya duzelecegini ödem oldugunu, 1 ay sonra gittigimde de 3 ayda duzelecegini soyledi. 3 ay kontrolune gittigimde hastanenin kapandigini gorup kapida kaldim. Hicbir sekilde dr a da ulasamadim. Bu arada asimetri duzelmedigi gibi nefes problemim de tekrar oluşmaya basladi. Su an hem yamuk hem de sadece 5 ay once ameliyat olmama ragmen nefes problemi olan bir burnum var. Tamam ameliyat basarisiz olabilir, revize gerekebilir vs vs. ancak en azindan takipli hastalara haber verilebilirdi. Hic memnun kalmadim, tavsiye etmem.
se...i
Ziya beye ameliyat oldum. Ameliyat sonrasi burnumda eğrilik ve nefes sorunu oldugunu beyan ettim. Zamanla gecer denildi. 10 ay oldu birsey gecmedi. Memnun kalamadim maalesef
Aynur hanım 3. Diyetisyenim ve son diyetisyenim bana mutlu olarak zayıflamayi ve sağlıklı beslenmeyi hayatımın merkezine koymayı öğretti.
35 kilo gibi devasa bir yükten beni kurtardı.
Danisandan öte dost oldu, kimi zaman hüznümü,kimi zaman sevincimi paylaştım. İyi ki tanımışım, iyi ki yolum Pendik hospital a düşmüş. Şiddetle tavsiye ediyorum
Ziya hocam bugun silikon tamponlarimi cikartti 19 yildir ilkdefa duzgun nefes alminin mutluluğunu yaşadim ziya hocam ayni zamanda estetik kizminida halletti Allah razi olsun. size güleryuzlü hemşire arkadşlara cok tesekkur ediyorum ziya hocam kesinlikle doğru bir secim herkeze tavsiye ediyorum.
Kronik alerji ve sinüzit tedavisi için 2016 da ameliyat oldum. Ameliyatımdanda gayet memnun kaldım ilgisi ve güler yüzünden ötürü halen kbb randevularımı ziya hocamızdan alırım. Teşekkür ediyorum başarılar Dilerim.
3.5 yaşımda kızımızı hic bir devlet doktoru ameliyat olamaz dedi doğduğundan beri koruyucu iğnelerle idare ettik 15 günde 1 hasta oldu kızımız en sonun da tavsiyeyle ziya bey e geldik ameliyatımız gerçekleşti düşündüğümüzden cok daha iyi hic bir sorun yok Allah a şükürler olsun kesinlikle harika bi doktor 15 dakika da bitti hersey sayin doktorumuz ziya bey e başarılarının devamını diler sonsuz tesekkurlerimizi saygılarımızı sunarız
gu...u
kusursuz burun estetıgımı yaptı. kendısinden cok memnun kaldım isteyen herkese tavsıya edıyorum ziya hocayı
Özel Pendik Hospital, Pendik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Pendik Hospital, Pendik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog.
Özel Pendik Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Pendik Hospital sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Pendik Hospital ile iletişime geçin.
Özel Pendik Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Pendik Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Pendik Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Pendik Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Pendik Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Pendik Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Pendik Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Pendik Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Pendik Hospital nerede?Özel Pendik Hospital adresi Doğu Mahallesi Bilge Sokak No:1 Pendik şeklindedir.
Pendik bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Pendik bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Pendik bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Pendik bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Pendik bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri